Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

TÁPLÁLKOZÁS - Kapcsolódó tételek

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >>

1.  1-3 éves gyermekek komplex táplálkozási vizsgálata
2.  Az 1-es típusú (gyermekkori) cukorbetegség, tünetei és kezelése
3.  A 2009. évi Óvodai Táplálkozás-egészségügyi Felmérés tapasztalatai a tápanyag kiszabatok és óvodavezetői kérdőívek alapján
4.  A 2015-ös holland élelmiszer-alapú táplálkozási ajánlások
5.  A 2016. évi, XXXI. nyári olimpiai játékok olimpikonjaival végzett dietetikai szakellátás személyes tapasztalatai
6.  A 21 tételes Háromfaktoros Evési Kérdőívvel szerzett tapasztalatok fiatal férfiak körében
7.  2-es típusú cukorbetegség és ételek
8.  4-10 éves gyermekek táplálkozásának és fizikai aktivitásának felmérése : a táplálkozási attitűdökre és a gyermekek fizikai aktivitására vonatkozó eredmények
9.  4-10 éves magyar gyermekek tápanyagbeviteli és tápláltsági állapotának felmérése
10.  50+: vitaminok, ásványi anyagok : 50 év fölöttiekre szabva
11.  8-10 éves gyermekek életmódelemeinek követéses vizsgálata
12.  Adatok a szelén hatásmechanizmusának megítéléséhez
13.  Az agyi érelmeszesedés kialakulása, a megelőzés és a kezelés lehetőségei
14.  Agyvédő táplálkozás : a kognitív hanyatlás, a demencia, az Alzheimer-kór és a memóriazavarok prevenciója táplálkozással
15.  Ajánlások a hazai élelmezés- és táplálkozáspolitika kialakításához
16.  Ajánlások és realitások a diabétesz étrendi kezelésében
17.  Az akcelerációk okai
18.  Az aktív idősek étkezése és kognitív funkciója
19.  Az alacsony fehérjebevitel szerepe
20.  Az alapellátásból kórházba került betegek körében végzett tápláltsági állapotszűrés eredményei
21.  Az alfa-linolénsav jelentősége a gyermekkori elhízáshoz társuló fokozott kardiovaszkuláris kockázat csökkentésében
22.  Alkalizáló táplálékkiegészítő csökkenti a fájdalmat rheumatoid arthritisben : bevezető tanulmány
23.  Alkoholfüggők táplálkozási szokásainak felmérése
24.  Almafajták hatása a probiotikus baktériumok mennyiségi változására
25.  Alternatív iskola, alternatív étkezés - vegetáriánus és vegán ételsorok tápanyag vizsgálata Pest megyében
26.  Az alternatív táplálkozási formák helye és szerepe az iskolai közétkeztetésben : 2. r.
27.  Alultáplált betegek preoperatív táplálásterápiája : esettanulmánnyal
28.  Alultáplált és normál testtömegű betegek táplálási problémái diabétesz mellituszban
29.  Az alultápláltság leküzdése az egészségügyi ellátás sikere lehet a XXI. században
30.  Alvászavar és táplálkozás : a rossz táplálkozási szokásokból eredő alvási problémák
31.  Az Alzheimer-kór mint világméretű népbetegség
32.  Amatőr és profi versenykerékpárosok táplálkozása és tápláltsági állapotának mérése felkészülési és versenyidőszakban
33.  Amerikai Táplálkozási Ajánlás 2015-2020 : rövid ismertetés
34.  Aminosavak az egészséges táplálkozásban
35.  Amit a fehérjeszegény étrendről tudni kell...
36.  Amit a fehérjeszegény étrendről tudni kell... : [1. r.]
37.  Amit a fehérjeszegény étrendről tudni kell... : 2. r., Fehérjetáblázat
38.  Az anyai táplálkozás szerepe a gyermek obesitásának kialakulásában
39.  Az anyai étrend optimalizálása a csecsemő allergia-prevenció érdekében
40.  Aranyérbetegség - civilizált létünk hozománya : nem kell, hogy így legyen!
41.  Az atherosclerosis megelőzése Lengyelországban
42.  Babérlevél tanoda - táplálkozási ismeretek oktatása a gyakorlaton keresztül
43.  Befolyásolják-e életmódbeli tényezők a VEGF-gátló kezelés eredményességét nedves AMD-ben szenvedő betegeknél?
44.  Beszámoló a "Kémia és táplálkozás" című ankétról
45.  Beszámoló a Magyar Táplálkozástudományi Társaság XXIV. Vándorgyűléséről
46.  Beszámoló a Magyar Táplálkozástudományi Társaság XXV. Vándorgyűléséről : Szolnok, 2000. szeptember 7-9.
47.  Beszámoló a Nemzetközi Táplálkozási Konferenciáról : FAO/WHO : Róma, 1992. dec. 5-11.
48.  Beszámoló a "Táplálkozás és a dentalis caries" cimmel megrendezett II. nemzetközi "consenzus" konferenciáról : York, 1989, jul. 8-11.
49.  Beszámolók Diagnosztikai KIT kifejlesztése táplálékallergia vizsgálatára : Országos Műszaki Fejlesztési Bizottság sajtótájékoztatója 1993. jún. 16.
50.  Beszélnünk kell a húsról

  Mind kijelölve:         



<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >>