Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

TÁPLÁLKOZÁS - Kapcsolódó tételek

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >>

1.  1-3 éves gyermekek komplex táplálkozási vizsgálata
2.  Az 1-es típusú (gyermekkori) cukorbetegség, tünetei és kezelése
3.  A 2009. évi Óvodai Táplálkozás-egészségügyi Felmérés tapasztalatai a tápanyag kiszabatok és óvodavezetői kérdőívek alapján
4.  A 2015-ös holland élelmiszer-alapú táplálkozási ajánlások
5.  A 2016. évi, XXXI. nyári olimpiai játékok olimpikonjaival végzett dietetikai szakellátás személyes tapasztalatai
6.  A 21 tételes Háromfaktoros Evési Kérdőívvel szerzett tapasztalatok fiatal férfiak körében
7.  2-es típusú cukorbetegség és ételek
8.  50+: vitaminok, ásványi anyagok : 50 év fölöttiekre szabva
9.  8-10 éves gyermekek életmódelemeinek követéses vizsgálata
10.  Adatok a szelén hatásmechanizmusának megítéléséhez
11.  Az agyi érelmeszesedés kialakulása, a megelőzés és a kezelés lehetőségei
12.  Agyvédő táplálkozás : a kognitív hanyatlás, a demencia, az Alzheimer-kór és a memóriazavarok prevenciója táplálkozással
13.  Ajánlások a hazai élelmezés- és táplálkozáspolitika kialakításához
14.  Ajánlások és realitások a diabétesz étrendi kezelésében
15.  Az akcelerációk okai
16.  Az aktív idősek étkezése és kognitív funkciója
17.  Az alacsony fehérjebevitel szerepe
18.  Az alapellátásból kórházba került betegek körében végzett tápláltsági állapotszűrés eredményei
19.  Az alfa-linolénsav jelentősége a gyermekkori elhízáshoz társuló fokozott kardiovaszkuláris kockázat csökkentésében
20.  Alkalizáló táplálékkiegészítő csökkenti a fájdalmat rheumatoid arthritisben : bevezető tanulmány
21.  Alkoholfüggők táplálkozási szokásainak felmérése
22.  Almafajták hatása a probiotikus baktériumok mennyiségi változására
23.  Alternatív iskola, alternatív étkezés - vegetáriánus és vegán ételsorok tápanyag vizsgálata Pest megyében
24.  Az alternatív táplálkozási formák helye és szerepe az iskolai közétkeztetésben : 2. r.
25.  Alultáplált betegek preoperatív táplálásterápiája : esettanulmánnyal
26.  Alultáplált és normál testtömegű betegek táplálási problémái diabétesz mellituszban
27.  Az alultápláltság leküzdése az egészségügyi ellátás sikere lehet a XXI. században
28.  Alvászavar és táplálkozás : a rossz táplálkozási szokásokból eredő alvási problémák
29.  Az Alzheimer-kór mint világméretű népbetegség
30.  Amatőr és profi versenykerékpárosok táplálkozása és tápláltsági állapotának mérése felkészülési és versenyidőszakban
31.  Amerikai Táplálkozási Ajánlás 2015-2020 : rövid ismertetés
32.  Aminosavak az egészséges táplálkozásban
33.  Amit a fehérjeszegény étrendről tudni kell...
34.  Amit a fehérjeszegény étrendről tudni kell... : [1. r.]
35.  Amit a fehérjeszegény étrendről tudni kell... : 2. r., Fehérjetáblázat
36.  Az anyai táplálkozás szerepe a gyermek obesitásának kialakulásában
37.  Az anyai étrend optimalizálása a csecsemő allergia-prevenció érdekében
38.  Aranyérbetegség - civilizált létünk hozománya : nem kell, hogy így legyen!
39.  Az atherosclerosis megelőzése Lengyelországban
40.  Babérlevél tanoda - táplálkozási ismeretek oktatása a gyakorlaton keresztül
41.  Befolyásolják-e életmódbeli tényezők a VEGF-gátló kezelés eredményességét nedves AMD-ben szenvedő betegeknél?
42.  Beszámoló a "Kémia és táplálkozás" című ankétról
43.  Beszámoló a Magyar Táplálkozástudományi Társaság XXIV. Vándorgyűléséről
44.  Beszámoló a Magyar Táplálkozástudományi Társaság XXV. Vándorgyűléséről : Szolnok, 2000. szeptember 7-9.
45.  Beszámoló a Nemzetközi Táplálkozási Konferenciáról : FAO/WHO : Róma, 1992. dec. 5-11.
46.  Beszámoló a "Táplálkozás és a dentalis caries" cimmel megrendezett II. nemzetközi "consenzus" konferenciáról : York, 1989, jul. 8-11.
47.  Beszámolók Diagnosztikai KIT kifejlesztése táplálékallergia vizsgálatára : Országos Műszaki Fejlesztési Bizottság sajtótájékoztatója 1993. jún. 16.
48.  Beszélnünk kell a húsról
49.  The bioavailability of biomineral compounds: nutritional and pharmacological significance
50.  A biotin (B,-vitamin) szerepe a táplálkozásban a legújább kutatási eredmények tükrében

  Mind kijelölve:         



<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >>