Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

TÁPLÁLKOZÁS - Kapcsolódó tételek

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >>

1.  1-3 éves gyermekek komplex táplálkozási vizsgálata
2.  Az 1-es típusú (gyermekkori) cukorbetegség, tünetei és kezelése
3.  A 2009. évi Óvodai Táplálkozás-egészségügyi Felmérés tapasztalatai a tápanyag kiszabatok és óvodavezetői kérdőívek alapján
4.  A 2015-ös holland élelmiszer-alapú táplálkozási ajánlások
5.  A 2016. évi, XXXI. nyári olimpiai játékok olimpikonjaival végzett dietetikai szakellátás személyes tapasztalatai
6.  A 21 tételes Háromfaktoros Evési Kérdőívvel szerzett tapasztalatok fiatal férfiak körében
7.  2-es típusú cukorbetegség és ételek
8.  4-10 éves gyermekek táplálkozásának és fizikai aktivitásának felmérése : a táplálkozási attitűdökre és a gyermekek fizikai aktivitására vonatkozó eredmények
9.  4-10 éves magyar gyermekek tápanyagbeviteli és tápláltsági állapotának felmérése
10.  50+: vitaminok, ásványi anyagok : 50 év fölöttiekre szabva
11.  8-10 éves gyermekek életmódelemeinek követéses vizsgálata
12.  Academic stress, hair and saliva cortisol, and their relationship with body mass index and fat percentage in first year medical students
13.  Adatok a szelén hatásmechanizmusának megítéléséhez
14.  Az agyi érelmeszesedés kialakulása, a megelőzés és a kezelés lehetőségei
15.  Agyvédő táplálkozás : a kognitív hanyatlás, a demencia, az Alzheimer-kór és a memóriazavarok prevenciója táplálkozással
16.  Ajánlások a hazai élelmezés- és táplálkozáspolitika kialakításához
17.  Ajánlások és realitások a diabétesz étrendi kezelésében
18.  Az akcelerációk okai
19.  Az aktív idősek étkezése és kognitív funkciója
20.  Az alacsony fehérjebevitel szerepe
21.  Az alapellátásból kórházba került betegek körében végzett tápláltsági állapotszűrés eredményei
22.  Az alfa-linolénsav jelentősége a gyermekkori elhízáshoz társuló fokozott kardiovaszkuláris kockázat csökkentésében
23.  Alkalizáló táplálékkiegészítő csökkenti a fájdalmat rheumatoid arthritisben : bevezető tanulmány
24.  Alkoholfüggők táplálkozási szokásainak felmérése
25.  Almafajták hatása a probiotikus baktériumok mennyiségi változására
26.  Alternatív iskola, alternatív étkezés - vegetáriánus és vegán ételsorok tápanyag vizsgálata Pest megyében
27.  Az alternatív táplálkozási formák helye és szerepe az iskolai közétkeztetésben : 2. r.
28.  Alultáplált betegek preoperatív táplálásterápiája : esettanulmánnyal
29.  Alultáplált és normál testtömegű betegek táplálási problémái diabétesz mellituszban
30.  Az alultápláltság leküzdése az egészségügyi ellátás sikere lehet a XXI. században
31.  Alvászavar és táplálkozás : a rossz táplálkozási szokásokból eredő alvási problémák
32.  Az Alzheimer-kór mint világméretű népbetegség
33.  Amatőr és profi versenykerékpárosok táplálkozása és tápláltsági állapotának mérése felkészülési és versenyidőszakban
34.  Amerikai Táplálkozási Ajánlás 2015-2020 : rövid ismertetés
35.  Aminosavak az egészséges táplálkozásban
36.  Amit a fehérjeszegény étrendről tudni kell...
37.  Amit a fehérjeszegény étrendről tudni kell... : [1. r.]
38.  Amit a fehérjeszegény étrendről tudni kell... : 2. r., Fehérjetáblázat
39.  Az anyai táplálkozás szerepe a gyermek obesitásának kialakulásában
40.  Az anyai étrend optimalizálása a csecsemő allergia-prevenció érdekében
41.  Aranyérbetegség - civilizált létünk hozománya : nem kell, hogy így legyen!
42.  Az atherosclerosis megelőzése Lengyelországban
43.  Babérlevél tanoda - táplálkozási ismeretek oktatása a gyakorlaton keresztül
44.  Befolyásolják-e életmódbeli tényezők a VEGF-gátló kezelés eredményességét nedves AMD-ben szenvedő betegeknél?
45.  Beszámoló a "Kémia és táplálkozás" című ankétról
46.  Beszámoló a Magyar Táplálkozástudományi Társaság XXIV. Vándorgyűléséről
47.  Beszámoló a Magyar Táplálkozástudományi Társaság XXV. Vándorgyűléséről : Szolnok, 2000. szeptember 7-9.
48.  Beszámoló a Nemzetközi Táplálkozási Konferenciáról : FAO/WHO : Róma, 1992. dec. 5-11.
49.  Beszámoló a "Táplálkozás és a dentalis caries" cimmel megrendezett II. nemzetközi "consenzus" konferenciáról : York, 1989, jul. 8-11.
50.  Beszámolók Diagnosztikai KIT kifejlesztése táplálékallergia vizsgálatára : Országos Műszaki Fejlesztési Bizottság sajtótájékoztatója 1993. jún. 16.

  Mind kijelölve:         



<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >>