Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Tďż˝PLďż˝LKOZďż˝S - Kapcsolódó tételek

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >>

1.  1-3 éves gyermekek komplex táplálkozási vizsgálata
2.  Az 1-es típusú (gyermekkori) cukorbetegség, tünetei és kezelése
3.  A 2009. évi Óvodai Táplálkozás-egészségügyi Felmérés tapasztalatai a tápanyag kiszabatok és óvodavezetői kérdőívek alapján
4.  A 2015-ös holland élelmiszer-alapú táplálkozási ajánlások
5.  A 2016. évi, XXXI. nyári olimpiai játékok olimpikonjaival végzett dietetikai szakellátás személyes tapasztalatai
6.  A 21 tételes Háromfaktoros Evési Kérdőívvel szerzett tapasztalatok fiatal férfiak körében
7.  2-es típusú cukorbetegség és ételek
8.  4-10 éves gyermekek táplálkozásának és fizikai aktivitásának felmérése : a táplálkozási attitűdökre és a gyermekek fizikai aktivitására vonatkozó eredmények
9.  4-10 éves magyar gyermekek tápanyagbeviteli és tápláltsági állapotának felmérése
10.  50+: vitaminok, ásványi anyagok : 50 év fölöttiekre szabva
11.  8-10 éves gyermekek életmódelemeinek követéses vizsgálata
12.  Academic stress, hair and saliva cortisol, and their relationship with body mass index and fat percentage in first year medical students
13.  Adatok a szelén hatásmechanizmusának megítéléséhez
14.  Az agyi érelmeszesedés kialakulása, a megelőzés és a kezelés lehetőségei
15.  Agyvédő táplálkozás : a kognitív hanyatlás, a demencia, az Alzheimer-kór és a memóriazavarok prevenciója táplálkozással
16.  Ajánlások a hazai élelmezés- és táplálkozáspolitika kialakításához
17.  Ajánlások és realitások a diabétesz étrendi kezelésében
18.  Az akcelerációk okai
19.  Az aktív idősek étkezése és kognitív funkciója
20.  Az alacsony fehérjebevitel szerepe
21.  Az alacsony FODMAP étrend adaptációja funkcionális gastrointestinalis és gyulladásos bélbetegségben szenvedő diabetesesek táplálkozásterápiájában
22.  Az alapellátásból kórházba került betegek körében végzett tápláltsági állapotszűrés eredményei
23.  Az alfa-linolénsav jelentősége a gyermekkori elhízáshoz társuló fokozott kardiovaszkuláris kockázat csökkentésében
24.  Alkalizáló táplálékkiegészítő csökkenti a fájdalmat rheumatoid arthritisben : bevezető tanulmány
25.  Alkoholfüggők táplálkozási szokásainak felmérése
26.  Almafajták hatása a probiotikus baktériumok mennyiségi változására
27.  Alternatív iskola, alternatív étkezés - vegetáriánus és vegán ételsorok tápanyag vizsgálata Pest megyében
28.  Az alternatív táplálkozási formák helye és szerepe az iskolai közétkeztetésben : 2. r.
29.  Alultáplált betegek preoperatív táplálásterápiája : esettanulmánnyal
30.  Alultáplált és normál testtömegű betegek táplálási problémái diabétesz mellituszban
31.  Az alultápláltság leküzdése az egészségügyi ellátás sikere lehet a XXI. században
32.  Alvászavar és táplálkozás : a rossz táplálkozási szokásokból eredő alvási problémák
33.  Az Alzheimer-kór mint világméretű népbetegség
34.  Amatőr és profi versenykerékpárosok táplálkozása és tápláltsági állapotának mérése felkészülési és versenyidőszakban
35.  Amerikai Táplálkozási Ajánlás 2015-2020 : rövid ismertetés
36.  Aminosavak az egészséges táplálkozásban
37.  Amit a fehérjeszegény étrendről tudni kell...
38.  Amit a fehérjeszegény étrendről tudni kell... : [1. r.]
39.  Amit a fehérjeszegény étrendről tudni kell... : 2. r., Fehérjetáblázat
40.  Az anyai táplálkozás szerepe a gyermek obesitásának kialakulásában
41.  Az anyai étrend optimalizálása a csecsemő allergia-prevenció érdekében
42.  Aranyérbetegség - civilizált létünk hozománya : nem kell, hogy így legyen!
43.  Az atherosclerosis megelőzése Lengyelországban
44.  Babérlevél tanoda - táplálkozási ismeretek oktatása a gyakorlaton keresztül
45.  Befolyásolják-e életmódbeli tényezők a VEGF-gátló kezelés eredményességét nedves AMD-ben szenvedő betegeknél?
46.  A Belügyminisztérium egészségügyi szakmai irányelve a metabolikus szindróma dietoterápiájáról
47.  Beszámoló a "Kémia és táplálkozás" című ankétról
48.  Beszámoló a Magyar Táplálkozástudományi Társaság XXIV. Vándorgyűléséről
49.  Beszámoló a Magyar Táplálkozástudományi Társaság XXV. Vándorgyűléséről : Szolnok, 2000. szeptember 7-9.
50.  Beszámoló a Nemzetközi Táplálkozási Konferenciáról : FAO/WHO : Róma, 1992. dec. 5-11.

  Mind kijelölve:         



<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >>