Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Gubicskóné Kisbenedek Andrea - Kapcsolódó tételek


1.  1-es típusú cukorbetegek mesterséges édesítőszer-fogyasztási szokásainak vizsgálata
2.  Az almatermésű gyümölcshéjak kémiai és mikrobiológiai vizsgálata
3.  A bogyós gyümölcsökből készült készítmények Rezveratrol-, rutin- és kvercetintartalmának meghatározása
4.  A borok oleanolsav-tartalmának analitikai vizsgálata
5.  Az "E-Harmónia" prevenciós program tápláltsági állapottal és táplálkozással kapcsolatos eredményei
6.  Gasztroezofageális refluxban szenvedő betegek táplálkozásának és életminőségének vizsgálata
7.  A görög és a magyar gyermekek táplálkozási szokásainak összehasonlító vizsgálata
8.  Kereskedelmi forgalomban kapható citrusfélék és leveik C-vitamin-tartalmának változása különböző tárolási módok során
9.  A középiskolai pedagógusok étkezési és életmódbeli szokásainak vizsgálata
10.  Középiskolások folyadékfogyasztásának vizsgálata
11.  Különböző folyadéktípusok fogyasztásának vizsgálata a felnőtt lakosság körében
12.  Lipidanyagcsere-zavarok elhízott gyermekekben
13.  A mustármag fehérjetartalmának és a fehérje aminosav-összetételének vizsgálata
14.  A nátrium-glutamát egészségre gyakorolt hatásának vizsgálata
15.  A nátrium-glutamát génexpresszióra gyakorolt hatásainak vizsgálata
16.  A növényi alapú étrendről
17.  Olajos magvak bioaktív összetevőinek kromatográfiás vizsgálata
18.  A Paksi Kistérség halálozási mutatóinak elemzése
19.  A pécsi tudományegyetem általános orvostudományi kar általános orvos szakos hallgatók élvezeti szerfogyasztási és életmódi szokásainak felmérése
20.  Tumorpromócióban szerepet játszó gének expresszióváltozásainak vizsgálata tartósítószer expozíció hatására
21.  Várandósság alatti életmód vizsgálata magyar nők körében
22.  A vöröshagyma, fokhagyma és medvehagyma antibakteriális tulajdonságainak vizsgálata
23.  Az állatifehérje-fogyasztás és egyes betegségek összefüggései
24.  Élelmiszerekhez felhasznált tartósítószerek génexpresszió-modifikáló hatásának vizsgálata
25.  Az étkezési csírák fogyasztási gyakorisága
26.  Az óvodai közétkeztetés mennyiségi és minőségi változása Baranya megyében 2009-2015 között

  Mind kijelölve: