Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Gubicskóné Kisbenedek Andrea - Kapcsolódó tételek


1.  1-es típusú cukorbetegek mesterséges édesítőszer-fogyasztási szokásainak vizsgálata
2.  Az almatermésű gyümölcshéjak kémiai és mikrobiológiai vizsgálata
3.  A bogyós gyümölcsökből készült készítmények Rezveratrol-, rutin- és kvercetintartalmának meghatározása
4.  A borok oleanolsav-tartalmának analitikai vizsgálata
5.  A déligyümölcsölt és kereskedelmi forgalomban kapható levek bioaktív vegyületeinek analízise
6.  Az "E-Harmónia" prevenciós program tápláltsági állapottal és táplálkozással kapcsolatos eredményei
7.  Gasztroezofageális refluxban szenvedő betegek táplálkozásának és életminőségének vizsgálata
8.  A görög és a magyar gyermekek táplálkozási szokásainak összehasonlító vizsgálata
9.  Kereskedelmi forgalomban kapható citrusfélék és leveik C-vitamin-tartalmának változása különböző tárolási módok során
10.  A környezettudatosság felmérése a magyar közétkeztetésben
11.  A középiskolai pedagógusok étkezési és életmódbeli szokásainak vizsgálata
12.  Középiskolások folyadékfogyasztásának vizsgálata
13.  Különböző folyadéktípusok fogyasztásának vizsgálata a felnőtt lakosság körében
14.  Lipidanyagcsere-zavarok elhízott gyermekekben
15.  A mustármag fehérjetartalmának és a fehérje aminosav-összetételének vizsgálata
16.  A nátrium-glutamát egészségre gyakorolt hatásának vizsgálata
17.  A nátrium-glutamát génexpresszióra gyakorolt hatásainak vizsgálata
18.  A növényi alapú étrendről
19.  Olajos magvak bioaktív összetevőinek kromatográfiás vizsgálata
20.  A Paksi Kistérség halálozási mutatóinak elemzése
21.  A pécsi tudományegyetem általános orvostudományi kar általános orvos szakos hallgatók élvezeti szerfogyasztási és életmódi szokásainak felmérése
22.  Tumorpromócióban szerepet játszó gének expresszióváltozásainak vizsgálata tartósítószer expozíció hatására
23.  Várandósság alatti életmód vizsgálata magyar nők körében
24.  A vöröshagyma, fokhagyma és medvehagyma antibakteriális tulajdonságainak vizsgálata
25.  Az állatifehérje-fogyasztás és egyes betegségek összefüggései
26.  Élelmiszerekhez felhasznált tartósítószerek génexpresszió-modifikáló hatásának vizsgálata
27.  Az étkezési csírák fogyasztási gyakorisága
28.  Az óvodai közétkeztetés mennyiségi és minőségi változása Baranya megyében 2009-2015 között

  Mind kijelölve: