Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Részletek
A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=104906
MOB:
2012/4
Szerzők:
Gubicskóné Kisbenedek Andrea
;
Kovács Bernadett
;
Polyák Éva
;
Szekeresné Szabó Szilvia
;
Breitenbach Zita
;
Szabó Zoltán
;
Márk László
;
Bóna Ágnes
;
Figler Mária
Tárgyszavak:
FLAVONOIDOK
;
KÉMIA, ANALITIKAI
;
GYÜMÖLCS
Folyóirat:
Új Diéta
-
2012. 21. évf. 5-6. sz.
[https://mdosz.hu/uj-dieta/ ]
A bogyós gyümölcsökből készült készítmények Rezveratrol-, rutin- és kvercetintartalmának meghatározása / Gubicskóné Kisbenedek Andrea [et al.]
Bibliogr.: p. 35-36.
In: Új Diéta. - ISSN 1587-169X. - 2012. 21. évf. 5-6. sz., p. 34-36. : ill.
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI