Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Gubicskďż˝nďż˝ Kisbenedek Andrea - Kapcsolódó tételek
1.
1-es típusú cukorbetegek mesterséges édesítőszer-fogyasztási szokásainak vizsgálata
2.
Az almatermésű gyümölcshéjak kémiai és mikrobiológiai vizsgálata
3.
A bogyós gyümölcsökből készült készítmények Rezveratrol-, rutin- és kvercetintartalmának meghatározása
4.
A borok oleanolsav-tartalmának analitikai vizsgálata
5.
A déligyümölcsölt és kereskedelmi forgalomban kapható levek bioaktív vegyületeinek analízise
6.
Egyes nemzetközi légitársaságok által felszolgált ételkínálatok összehasonlító vizsgálata
7.
Az "E-Harmónia" prevenciós program tápláltsági állapottal és táplálkozással kapcsolatos eredményei
8.
A fenntartható táplálkozás és az OKOSTÁNYÉR-ajánlás kapcsolata
9.
Gasztroezofageális refluxban szenvedő betegek táplálkozásának és életminőségének vizsgálata
10.
A görög és a magyar gyermekek táplálkozási szokásainak összehasonlító vizsgálata
11.
Kereskedelmi forgalomban kapható citrusfélék és leveik C-vitamin-tartalmának változása különböző tárolási módok során
12.
A környezettudatosság felmérése a magyar közétkeztetésben
13.
A középiskolai pedagógusok étkezési és életmódbeli szokásainak vizsgálata
14.
Középiskolások folyadékfogyasztásának vizsgálata
15.
Különböző folyadéktípusok fogyasztásának vizsgálata a felnőtt lakosság körében
16.
Lipidanyagcsere-zavarok elhízott gyermekekben
17.
A mustármag fehérjetartalmának és a fehérje aminosav-összetételének vizsgálata
18.
A nátrium-glutamát egészségre gyakorolt hatásának vizsgálata
19.
A nátrium-glutamát génexpresszióra gyakorolt hatásainak vizsgálata
20.
A növényi alapú étrendről
21.
Olajos magvak bioaktív összetevőinek kromatográfiás vizsgálata
22.
A Paksi Kistérség halálozási mutatóinak elemzése
23.
A pécsi tudományegyetem általános orvostudományi kar általános orvos szakos hallgatók élvezeti szerfogyasztási és életmódi szokásainak felmérése
24.
Tumorpromócióban szerepet játszó gének expresszióváltozásainak vizsgálata tartósítószer expozíció hatására
25.
Várandósság alatti életmód vizsgálata magyar nők körében
26.
A vöröshagyma, fokhagyma és medvehagyma antibakteriális tulajdonságainak vizsgálata
27.
Az állatifehérje-fogyasztás és egyes betegségek összefüggései
28.
Élelmiszerekhez felhasznált tartósítószerek génexpresszió-modifikáló hatásának vizsgálata
29.
Északnyugat-Magyarországon termesztett almafajták antioxidáns-tartalmának meghatározása
30.
Az étkezési csírák fogyasztási gyakorisága
31.
Az óvodai közétkeztetés mennyiségi és minőségi változása Baranya megyében 2009-2015 között
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI