1. | | | 10 dolog, amit a cseresznyéről tudni kell
|
2. | | | 10 dolog, amit a datolyáról tudni kell
|
3. | | | 10 dolog, amit a kajszibarackról tudni kell
|
4. | | | 10 dolog, amit a naspolyáról tudni kell
|
5. | | | 10 dolog, amit a szamócáról tudni kell
|
6. | | | An Absorption Weighing Method for Determinig the Degree of Enzymatic Maceration in Fruit and Vegetables
|
7. | | | Alkalmazott módszerek és eljárások az egészségfejlesztésben : "Alma Jó program"
|
8. | | | Az almatermésű gyümölcshéjak kémiai és mikrobiológiai vizsgálata
|
9. | | | Amit a ribiszkéről tudni kell
|
10. | | | A bogyós gyümölcsök antioxidáns tulajdonságai
|
11. | | | A bogyós gyümölcsökből készült készítmények Rezveratrol-, rutin- és kvercetintartalmának meghatározása
|
12. | | | Determination of antimicrobial activity of some commercial fruit (apple, papaya, lemon and strawberry) against bacteria causing urinary tract infection
|
13. | | | A déligyümölcsök allergén molekulái
|
14. | | | A déligyümölcsölt és kereskedelmi forgalomban kapható levek bioaktív vegyületeinek analízise
|
15. | | | Egy hazai szuperélelmiszer: a homoktövis
|
16. | | | Grapefruit: a természet keserédes ajándéka : eligazítás háziorvosoknak a grapefruit-mag kivonatok világában
|
17. | | | A grapefruitlé szerepe a gyógyszer-élelmiszer interakciókban
|
18. | | | A grapefruitmag-kivonat mint antimikrobiális szer
|
19. | | | Grépfrútlé és gyógyszerek
|
20. | | | Grépfrútmagkivonat : jó, ha keserű és alkoholos
|
21. | | | Grépfrútmagkivonat, a keserű patikaszer
|
22. | | | A gyümölcscukor humánbiológiai jellemzői
|
23. | | | A gyümölcsökben található pektinbontó enzimek vizsgálatának módszertani kérdései
|
24. | | | Gyümölcsöt minden napra
|
25. | | | Gyümölcsöt mindennap - de csak mértékletesen
|
26. | | | Hihetünk-e a megadott C-vitamin-tartalomban?
|
27. | | | Hányféle baktériumot és gombát pusztít el a grépfruitmagkivonat?
|
28. | | | Immunstimuláns-e a grépfrút?
|
29. | | | A kisgyermekkori székrekedés kezelése : növények és más természetes megoldások
|
30. | | | A különleges és egyedi polifenol-összetételű meggy egészségi hatásai
|
31. | | | A magyarországi zöldség-, gyümölcsfogyasztás a hazai és nemzetközi ajánlások tükrében
|
32. | | | Mitől keserű a grépfrútmagkivonat : a grépfrútmagkivonattal kapcsolatos tudnivalók
|
33. | | | Miért egészséges a grapefruit?
|
34. | | | Nagy antocianintartalmú gyümölcsök antioxidáns hatóanyagainak változása feldolgozás során
|
35. | | | Nemzetközi program a gyümölcs- és zöldségfogyasztás növelésére II. : "Az egészséges család" európai uniós projekt bemutatása
|
36. | | | Növényi enzimek szerepe a terápiában
|
37. | | | Occurrence of Fusarium verticillioides and Fusarium musae on banana fruits marketed in Hungary
|
38. | | | Piros gyümölcsök minőségi jellemzői friss és liofilizálás utáni állapotban
|
39. | | | Szuper élelmiszerek
|
40. | | | Természetes megoldások az optimális bélműködésért
|
41. | | | Tények és érvek a grapefruit-mag kivonatokról
|
42. | | | Tények és érvek a grapefruit-mag kivonatokról
|
43. | | | Tényleg annyi C-vitamin van bennük, mint gondoljuk?
|
44. | | | Valuable ingredients of some wild fruits
|
45. | | | Zöldség ez a gyümölcs : továbbképző közlemény
|
46. | | | A zöldség- és gyümölcsfogyasztás vizsgálatának lehetősége az elméleteken átívelő dinamikus COM-B modell alapján
|
47. | | | A zöldségek és gyümölcsök C-vitamintartalmának változása hőkezelés hatására
|
48. | | | A zöldségekben és gyümölcsökben lévő antioxidánsok és prooxidánsok
|
49. | | | Északnyugat-Magyarországon termesztett almafajták antioxidáns-tartalmának meghatározása
|