Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

GYďż˝Mďż˝LCS - Kapcsolódó tételek


1.  10 dolog, amit a cseresznyéről tudni kell
2.  10 dolog, amit a datolyáról tudni kell
3.  10 dolog, amit a kajszibarackról tudni kell
4.  10 dolog, amit a naspolyáról tudni kell
5.  10 dolog, amit a szamócáról tudni kell
6.  An Absorption Weighing Method for Determinig the Degree of Enzymatic Maceration in Fruit and Vegetables
7.  Alkalmazott módszerek és eljárások az egészségfejlesztésben : "Alma Jó program"
8.  Az almatermésű gyümölcshéjak kémiai és mikrobiológiai vizsgálata
9.  Amit a ribiszkéről tudni kell
10.  A bogyós gyümölcsök antioxidáns tulajdonságai
11.  A bogyós gyümölcsökből készült készítmények Rezveratrol-, rutin- és kvercetintartalmának meghatározása
12.  Determination of antimicrobial activity of some commercial fruit (apple, papaya, lemon and strawberry) against bacteria causing urinary tract infection
13.  A déligyümölcsök allergén molekulái
14.  A déligyümölcsölt és kereskedelmi forgalomban kapható levek bioaktív vegyületeinek analízise
15.  Egy hazai szuperélelmiszer: a homoktövis
16.  Grapefruit: a természet keserédes ajándéka : eligazítás háziorvosoknak a grapefruit-mag kivonatok világában
17.  A grapefruitlé szerepe a gyógyszer-élelmiszer interakciókban
18.  A grapefruitmag-kivonat mint antimikrobiális szer
19.  Grépfrútlé és gyógyszerek
20.  Grépfrútmagkivonat : jó, ha keserű és alkoholos
21.  Grépfrútmagkivonat, a keserű patikaszer
22.  A gyümölcscukor humánbiológiai jellemzői
23.  A gyümölcsökben található pektinbontó enzimek vizsgálatának módszertani kérdései
24.  Gyümölcsöt minden napra
25.  Gyümölcsöt mindennap - de csak mértékletesen
26.  Hihetünk-e a megadott C-vitamin-tartalomban?
27.  Hányféle baktériumot és gombát pusztít el a grépfruitmagkivonat?
28.  Immunstimuláns-e a grépfrút?
29.  A kisgyermekkori székrekedés kezelése : növények és más természetes megoldások
30.  A különleges és egyedi polifenol-összetételű meggy egészségi hatásai
31.  A magyarországi zöldség-, gyümölcsfogyasztás a hazai és nemzetközi ajánlások tükrében
32.  Mitől keserű a grépfrútmagkivonat : a grépfrútmagkivonattal kapcsolatos tudnivalók
33.  Miért egészséges a grapefruit?
34.  Nagy antocianintartalmú gyümölcsök antioxidáns hatóanyagainak változása feldolgozás során
35.  Nemzetközi program a gyümölcs- és zöldségfogyasztás növelésére II. : "Az egészséges család" európai uniós projekt bemutatása
36.  Növényi enzimek szerepe a terápiában
37.  Occurrence of Fusarium verticillioides and Fusarium musae on banana fruits marketed in Hungary
38.  Piros gyümölcsök minőségi jellemzői friss és liofilizálás utáni állapotban
39.  Szuper élelmiszerek
40.  Természetes megoldások az optimális bélműködésért
41.  Tények és érvek a grapefruit-mag kivonatokról
42.  Tények és érvek a grapefruit-mag kivonatokról
43.  Tényleg annyi C-vitamin van bennük, mint gondoljuk?
44.  Valuable ingredients of some wild fruits
45.  Zöldség ez a gyümölcs : továbbképző közlemény
46.  A zöldség- és gyümölcsfogyasztás vizsgálatának lehetősége az elméleteken átívelő dinamikus COM-B modell alapján
47.  A zöldségek és gyümölcsök C-vitamintartalmának változása hőkezelés hatására
48.  A zöldségekben és gyümölcsökben lévő antioxidánsok és prooxidánsok
49.  Északnyugat-Magyarországon termesztett almafajták antioxidáns-tartalmának meghatározása

  Mind kijelölve: