Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Figler Mďż˝ria - Kapcsolódó tételek
<<
1
2
3
>>
1.
1-es típusú cukorbetegek mesterséges édesítőszer-fogyasztási szokásainak vizsgálata
2.
Amatőr hosszútávfutók folyadékfogyasztásának vizsgálata a dehidratáció tükrében
3.
A bogyós gyümölcsökből készült készítmények Rezveratrol-, rutin- és kvercetintartalmának meghatározása
4.
A borok oleanolsav-tartalmának analitikai vizsgálata
5.
A Crohn-betegek dietoterápiája
6.
Crohn-betegek táplálkozási szokásai
7.
Csipkebogyóteák C-vitamin-tartalmának mérése különböző elkészítési módszerekkel
8.
Csökkentett szénhidráttartalmú termékek beltartalmi értékeinek és népszerűségének vizsgálata
9.
A daganatos betegségek diétás kezelése
10.
A demencia és az Alzheimer-kór prevenciós lehetőségei dietoterápia és egészséges életmód alkalmazásával
11.
A diabeteses betegekben fellépő funkcionális gasztroenterológiai problémák és kezelésük
12.
A diabétesz edukációjának és az anyagcsere-állapotnak az összefüggései
13.
A dietetikusi hivatás értékelése az egyetemi hallgató és a gyakorló szakember oldaláról
14.
E3 - Energia-egyensúly Egészségprogram Egyetemistáknak : 2. r.
15.
Az egészségértés és dietetikai tanácsadás vizsgálata szív- és érrendszeri betegségben szenvedők körében
16.
Egészségértés-és életminőség mérése és a gluténmentes gabonák ismerete cöliákiás egyének körében
17.
"E-Harmónia" prevenciós program, fókuszban az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás
18.
Az "E-Harmónia" prevenciós program tápláltsági állapottal és táplálkozással kapcsolatos eredményei
19.
Az elmúlt évek jogszabályi változásainak hatása a szociális intézményekben élők tápláltsági állapotára
20.
Energiaszegény diétákkal végzett fogyókúrák összehasonlító vizsgálata a testösszetétel változásaira elhízottakban
21.
Az epebetegségek és kezelésük
22.
Fekélyes vastagbélgyulladásban szenvedő betegek táplálkozási szokásai
23.
A fenntartható fejlődés és táplálkozásunk összefüggései : 1. r.
24.
A fenntartható fejlődés és táplálkozásunk összefüggései : 2. r.
25.
Fitokemikáliák jelentősége a sporttáplálkozásban
26.
Fizikai aktivitás mértékének vizsgálata a magyarországi munkavállalók körében egy európai keresztmetszeti vizsgálat alapján
27.
Flavonoidtartalmú étrend-kiegészítő fogyasztásának szubjektív hatása az egészségmutatókra
28.
Fogyni vágyók élelmiszer-választási attitűdjei
29.
A folsavszupplementáció helyzete Európában és Magyarországon
30.
Folyadék- és káliumvesztéssel járó állapotok
31.
Funkcionális emésztési zavarok
32.
Gasztroezofageális refluxban szenvedő betegek táplálkozásának és életminőségének vizsgálata
33.
A gasztroparézis tüneteinek vizsgálata felnőtt cukorbetegeknél
34.
A gyomor-bélrendszer nyálkahártya integritását meghatározó genetikai és környezeti faktorok: Leiden mutáció és retinoidok
35.
Gyulladásos bélbetegek mikrotápanyag-bevitele és -pótlása
36.
A görög és a magyar gyermekek táplálkozási szokásainak összehasonlító vizsgálata
37.
A görög és magyar gyermekek táplálkozási szokásainak összehasonlítása
38.
Hevítetlen és hevített napraforgó étolaj karcinogenezisben betöltött szerepének vizsgálata állatkísérletes tesztrendszerben
39.
Homoktövis-készítmények C-vitamin-tartalmának vizsgálata
40.
A hypokalaemia jelentősége a cardiológiai kórképekben
41.
A háziorvos és a dietetikus együttműködési lehetőségei a praxisban
42.
Az időben korlátozott energia- és tápanyagbevitellel járó étrendek élettani hatásai és szerepük egyes krónikus megbetegedésekben : böjtök a 21. században
43.
Az idősek tápláltsági állapotának meghatározása a családorvosi praxisban
44.
Az időskori alultápláltság előfordulása a családorvosi gyakorlatban
45.
Időskorúak táplálkozási szokásai az egyedüllét függvényében
46.
Az időskorúak táplálkozási szokásai hazánkban
47.
Az intézményi táplálás színvonala, mint a betegelégedettség-mérés része
48.
A kapszaicin egészséges emberben gyorsítja a gyomor kiürülését
49.
Kereskedelmi forgalomban kapható citrusfélék és leveik C-vitamin-tartalmának változása különböző tárolási módok során
50.
Ketosavakkal kiegészített fehérjeszegény diéta hatásának vizsgálata krónikus veseelégtelenségben szenvedő betegeken
Mind kijelölve:
<<
1
2
3
>>
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI