Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

ďż˝LELMISZERVIZSGďż˝LAT - Kapcsolódó tételek

<< 1 2 3 >>

1.  3D képalkotó diagnosztikai eljárások az élelmiszerminőség szolgálatában
2.  A 60 éves Élelmiszervizsgálati Közlemények - az elmúlt 30 év tükrében
3.  Abstracts of paper presented at the Xth Conference on Food Science : Budapest, Hungary, 1994, Jún. 9-10.
4.  Az aflatoxinszennyezettség csökkentésének lehetőségei az élelmiszerláncban
5.  Alakfelismerési kutatások néhány eredménye érzékszervi élelmiszer-minősítő módszerek továbbfejlesztéséhez sütőipari termékekre
6.  Aptamerek - az antitestek lehetséges alternatívái
7.  Bél mikrobiotánk táplálkozás-tudományi és élelmiszer-vizsgálati jelentősége
8.  A búzaliszt ásványianyag- és fehérjetartalmának változása műtrágyázás hatására
9.  Búzalisztek Fusarium F-2 és T-2 toxin szennyeződésének gyors meghatározása automatizált enzimimmunanalitikai mérőrendszerrel
10.  Clostridium difficile: új élelmiszer-biztonsági veszély?
11.  Comparison of an automated ELFA and two different real-time PCR techniques for Salmonella detection in poultry samples
12.  Csak a legjobbak: hatósági terméktesztek a Szupermenta blogon
13.  Csomagolóanyagok szerves migránsai és a kioldódott vegyületek vizsgálati lehetőségei
14.  A csomagolóanyagok és a csomagolás jelentősége az élelmiszerek mikrobiológiai minőségének megőrzésében
15.  A dioxin jellegű környezetszennyező anyagok élelmiszer-biztonsági kockázata Magyarországon
16.  Diákok kémia-, biológia- és fizikaoktatása élelmiszer-vizsgálati kísérletek segítségével
17.  Dworschák Ernő doktori értekezése a Tudományos Akadémián : Az új élelmiszer nyersanyagok egészségügyi megítélése a kémiai összetétel alapján
18.  Effect of radiation and soaking on phytate content of soybean
19.  Egy LC-MS/MS alapú élelmiszervizsgálati módszer nemzetközi szabványosítása: egységesen elfogadott vizsgálati eljárás kidolgozása Alternaria toxinokra
20.  Elektronikus orr - az élelmiszervizsgálat sok célra használható új eszköze
21.  Előrejelző mikrobiológiai modellezés, a kvantitatív mikrobiológiai kockázatbecslés eszköze
22.  Előrelépések a gluténkimutatási és mennyiségi meghatározási módszerek fejlesztésében
23.  Estimation of radiolytic gases as a rapid screening technique to control irradiated food
24.  Az Európai Unió élelmiszer-maradékanyag előírásai
25.  A fehér káposzta C-vitamin-tartalmának és peroxidáz enzimformáinak aktivitásváltozása a tárolás során
26.  A fipronilos tojásbotrány vásárlói magatartásra gyakorolt hatásának vizsgálata Magyarországon
27.  A fogyasztók növényvédőszer-maradékokból származó expozíciójának finomítása, 2. rész
28.  Folyadékkromatográfiás hármas kvadrupol rendszerű tandem tömegspektrometriás (HPLC-MS/MS) módszerek az élelmiszer-vizsgálatokban: kihívások és előnyök
29.  Folyékony élelmiszerminták destruktív minta-előkészítést nem igénylő nyomelem-tartalom meghatározási lehetőségei ICP-MS technikával
30.  Formaldehid meghatározása különböző élelmianyagokból nagy hatékonyságú folyadékkromatográfiával
31.  Foszfátok élelmiszereinkben: előnyök és kockázatok
32.  Friss fogyasztásra szánt zöldség és gyümölcs minősége kötelező vizsgálatának 1994-1995. évi hatósági tapasztalatai
33.  Funkcionális élelmiszerek : reklám és valóság
34.  A fűszerpaprika mikrobiológiai paramétereinek jogszabályvizsgálata, valamint szerbiai gyakorlati alkalmazása
35.  Glutén kimutatására alkalmas gyorsteszt használata a közétkeztetésben és a vendéglátásban
36.  Gyorsvizsgálati rendszerek ("test-kit"-ek) hitelesítése
37.  Gyorsétkeztetésben kínált készételek szeléntartalma Skóciában
38.  Gélesített rosttal dúsított, rizslisztalapú, gluténmentes fánkok jellemzése
39.  Géntechnológiailag módosított szervezetek (GMOs) megjelenése az élelmiszeriparban és az élelmiszerek genetikai állapotának ellenőrzése
40.  A HACCP logikája : rendszerfejlesztés
41.  HACCP rendszer kialakításának vizsgálata a főváros nagyüzemeiben
42.  Halak és húsok molekuláris allergológiája
43.  A hatósági élelmiszerfelügyelet és -szabályozás külföldön
44.  Hogyan értékeljük a műanyagalapú csomagolóanyag-beszállítónk megfelelőségi nyilatkozatát?
45.  Három kereskedelmi forgalomban kapható Brettanomyces qPCR készlet: egy laboratóriumok közötti vizsgálat eredményei
46.  Hársméz HMF tartalmának változása hőkezelés hatására és a tárolás során
47.  Hársméz színjellemzőinek változása hőkezelés hatására, illetve a tárolás során
48.  Hársmézminták mért fizikai és kémiai jellemzői közötti összefüggés
49.  Hús- és élelmiszer-vizsgálati változások az új jogi szabályozás alapján
50.  Az irodalom az élelmiszerhamisításról és -ellenőrzésről

  Mind kijelölve:         



<< 1 2 3 >>