Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=107232
MOB:2013/3
Szerzők:Orbán Csaba; Csajbókné Csobod Éva; Hegedüs Noémi; Lichthammer Adrienn
Tárgyszavak:VITAMIN-C; ÉLELMISZERVIZSGÁLAT
Folyóirat:Új Diéta - 2013. 22. évf. 2-3. sz.
[https://mdosz.hu/uj-dieta/ ]


  A fehér káposzta C-vitamin-tartalmának és peroxidáz enzimformáinak aktivitásváltozása a tárolás során / Orbán Csaba [et al.]
  Bibliogr.: p. 27.
  In: Új Diéta. - ISSN 1587-169X. - 2013. 22. évf. 2-3. sz., p. 25-27. : ill.