Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Veresnďż˝ Bďż˝lint Mďż˝rta - Kapcsolódó tételek


1.  Ajánlás a részletes szakmai sztenderdhez
2.  Az antropometriás mérőmódszerek technikája
3.  Csillagfürt - hogyan kerül az élelmiszereinkbe?
4.  Dietetikusok szerepe a közösségi média különböző felületein
5.  Dietetikusok szerepe az alapellátásban, avagy mi dolgunk lehet a háziorvosokkal : miért volna fontos az együttműködés?
6.  Diétás nénétől a diplomáig : fejezetek a dietetikusképzés történetéből
7.  A dysphagia táplálásterápiája stroke-betegek esetében - 2021
8.  Egy sportolók által kedvelt étrend-kiegészítő, a béta-alanin hatásmechanizmusának ismertetése és jelentősége a teljesítményfokozás szempontjából
9.  Az Egységes Diétás Rendszer története és változásai a mai magyar kórházakban
10.  Az egészséges csecsemők és kisdedek táplálására vonatkozó ajánlások gyermekorvosi és védőnői közvetitésének, valamint az anyák általi követhetőségének kérdőíves vizsgálata
11.  Az egészséges csecsemők és kisdedek táplálására vonatkozó ajánlások gyermekorvosi és védőnői közvetítésének, valamint az anyák általi követhetőségének kérdőíves vizsgálata
12.  Enteralis táplálás, mint életfenntartó/életmentő terápia megvalósulása a 65 éves, vagy a feletti életkorú betegek otthonában
13.  Felsőoktatásban résztvevő fiatalok tápláltsági állapotának és táplákozási szokásainak vizsgálata
14.  A feniltiokarbamid érzékenység összefüggései a testösszetétellel, valamint a kávé- és teafogyasztással
15.  Gyermekek folyadékfogyasztási szokásainak és a folyadékkal felvett energiamennyiségének vizsgálata
16.  Idősek tápláltsági állapotának és élelmiszerfogyasztási gyakoriságának felmérése
17.  Az időskori hidratációs állapot felmérése szociális otthonokban
18.  Az időskori táplálkozás fontosságáról, szerepéről
19.  Idült veseelégtelenség
20.  Az inulin, egy sokoldalú élelmi rost
21.  Az izraeli Dietetikai Szövetség ajánlásának magyar adaptációja: a kritikus állapotú, gépi lélegeztetett betegek táplálásáról a COVID-19 világjárvány alatt
22.  Az Izraeli Dietetikai Szövetség ajánlásának magyar adaptációja: a kritikus állapotú, gépi lélegeztetett betegek táplálásáról a COVID-19-világjárvány alatt Táplálási Ajánlások Dietetikusok részére :...
23.  A ketogén diéta hatásmechanizmusa epilepsziában és a további, dietetikai szempontú kutatások lehetséges irányvonalai
24.  Kisgyermekek egészséges táplálkozásra nevelése gyermekmesék segítségével : 1. r., Mesés táplálkozási elemek
25.  Kisgyermekek egészséges táplálkozásra nevelése gyermekmesék segítségével : 2. r., Egészségnevelő projektek áttekintése
26.  Kockázati tényezők előfordulása fiatalkori akut myocardialis infarctus miatt kezelt szülőkben és utódaikban
27.  A Komárom-Esztergom megyében élő szülők befolyása a kisiskolás gyermekek táplálkozási szokásaira az Okostányér ismeretének tükrében
28.  Krónikus légzőszervi betegek tápláltsági állapotának vizsgálata - klinikai megfigyelések
29.  A kórházi étrend hazai helyzete és a tápszeres kiegészítés jelentősége a betegellátásban
30.  A közép-kelet-európai országok táplálkozási szokásainak, valamint a lakosság kalcium- és D-vitamin-felvételének összehasonlító vizsgálata
31.  Magas vérnyomásos betegek táplálkozási szokásainak és attitűdjének vizsgálata
32.  A magyar és az osztrák lakosság tápanyagfelvételi értékeinek összehasonlító vizsgálata
33.  A magyar és osztrák lakosság étkezési szokásainak összehasonlító bemutatása
34.  A metilglioxál metabolizmus szerepe 2-es típusú cukorbetegségben és szövődményeiben
35.  Mit tegyünk, mit együnk a "maradj otthon" időszak alatt?
36.  Oktatás és dietetika külföldön
37.  A propolisz jellemzői és felhasználási lehetőségei
38.  Pápai Páriz Ferenc életműve a táplálkozástudomány és a dietetika nézőpontjából
39.  Szarvashús az étrendünkben
40.  TANTUdSZ iskolai kortárs egészségfejlesztési program folyadékfogyasztás témában : 1. [r.], A kortársoktatás elég-e(dettsége)? Egy hazai kutatás tanulságai
41.  TANTUdSZ iskolai kortárs egészségfejlesztési program folyadékfogyasztás témában : 2. [r.], A kortársoktatás elég-e(dettsége)? Egy hazai kutatás tanulságai
42.  TANTUdSZ iskolai kortárs egészségfejlesztési program folyadékfogyasztás témában : 3. [r.], A kortársoktatás elég-e(dettsége)? Egy hazai kutatás tanulságai
43.  A tudásszint változása oktatás hatására, valamint a változtatási hajlandóság megítélése középiskolások körében
44.  Tápláltsági állapot és tápanyag-ellátottság időskorban
45.  A vegetáriánus szülők hozzáállása 1-3 éves gyermekük táplálásához, s megítélésük különböző társadalmi csoportokban
46.  A vegetáriánus szülők hozzáállása 1-3 éves gyermekük táplálásához, s megítélésük különböző társadalmi csoportokban
47.  Vörösszőlő-mag és származékai az egészség szolgálatában
48.  Általános standard dietetikusok részére
49.  Új utak a dietetikusok oktatásában
50.  Új utak a dietetikusok oktatásában

  Mind kijelölve: