Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Szekeresnďż˝ Szabďż˝ Szilvia - Kapcsolódó tételek
1.
A bogyós gyümölcsökből készült készítmények Rezveratrol-, rutin- és kvercetintartalmának meghatározása
2.
A borok oleanolsav-tartalmának analitikai vizsgálata
3.
Az "E-Harmónia" prevenciós program tápláltsági állapottal és táplálkozással kapcsolatos eredményei
4.
A fenntartható fejlődés és táplálkozásunk összefüggései : 1. r.
5.
A fenntartható fejlődés és táplálkozásunk összefüggései : 2. r.
6.
Fitokemikáliák jelentősége a sporttáplálkozásban
7.
Gasztroezofageális refluxban szenvedő betegek táplálkozásának és életminőségének vizsgálata
8.
A görög és a magyar gyermekek táplálkozási szokásainak összehasonlító vizsgálata
9.
A görög és magyar gyermekek táplálkozási szokásainak összehasonlítása
10.
Hagymafélék és készítményeik antimikrobás hatásának humán vizelet- és nyálmintákból történő vizsgálata
11.
Kenyerek és pékáruk valós beltartalmi értékei a tápanyagtáblázatban szereplő adatokhoz viszonyítva
12.
Kereskedelmi forgalomban kapható citrusfélék és leveik C-vitamin-tartalmának változása különböző tárolási módok során
13.
A káposztafélék családjába tartozó néhány ismertebb hazai faj különböző polifenol tartalmú komponenseinek kimutatása analitikai módszerekkel
14.
Kézilabdázók antropometriai adatainak és testvíz változásának vizsgálata
15.
Középiskolások folyadékfogyasztásának vizsgálata
16.
Különböző folyadéktípusok fogyasztásának vizsgálata a felnőtt lakosság körében
17.
A különböző növényi csírák flavonidtartalma és összetétele
18.
Különböző növényi csírák jelentősége
19.
Lipidanyagcsere-zavarok elhízott gyermekekben
20.
A nyers tej mikrobiológiai szennyezettsége
21.
A növényi alapú étrendről
22.
A növényi csírák beltartalmi értékének vizsgálata kémiai módszerekkel
23.
Olajos magvak bioaktív összetevőinek kromatográfiás vizsgálata
24.
Organikus és nem organikus nyersanyagok összehasonlító vizsgálata
25.
Probiotikumfogyasztási szokások antibiotikumos kezelés esetén
26.
A tej mikrobiológiai tisztaságának vizsgálata
27.
A táplálkozás hatása a teljesítőképességre expedíción részt vett hegymászóknál
28.
A vegetáriánus táplálkozás hatása várandósság alatt
29.
Versenyúszók folyadékfogyasztásának vizsgálata
30.
Az állatifehérje-fogyasztás és egyes betegségek összefüggései
31.
Életmódvizsgálatok utánpótláskorú középiskolás sportolóknál
32.
Az étkezési csírák fogyasztási gyakorisága
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI