1. | | | Acacia rigidula versus other Acacia taxa: An alarming issue in the European novel food regulation and food supplement industry
|
2. | | | Aflatoxigenic Aspergillus flavus and Aspergillus parasiticus strains in Hungarian maize fields
|
3. | | | Az anyatej mennyisége, tárolási és felolvasztási szabályai
|
4. | | | Arzénnal szennyezett talajon termesztett zöldborsó élelmiszerés takarmánybiztonsági megítélése
|
5. | | | Baktériumok kommunikációja és annak élelmiszer-tudományi jelentősége
|
6. | | | A biológiai kontroll alkalmazási lehetőségei élelmiszer eredetű patogén baktériumok gátlására
|
7. | | | Bioélelmiszerek az étrendben
|
8. | | | A BSE-vel összefüggő vCJD (variant Creutzfeldt-Jacob Disease), és a megbetegedések megelőzésére tett élelmiszerbiztonsági intézkedések
|
9. | | | Clostridium difficile: új élelmiszer-biztonsági veszély?
|
10. | | | Csecsemők és kisgyermekek számára készült élelmiszerek hatósági ellenőrzése
|
11. | | | Az egységes élelmiszerlánc-felügyelet, hatósági kontroll az élelmiszerláncban Magyarországon
|
12. | | | Az Egészség Világnapja, 2015 - Élelmiszerbiztonság
|
13. | | | Az egészségvédő élelmiszerekkel kapcsolatos fogyasztói magatartás : a hiteles tájékoztatás szerepe
|
14. | | | Az első, igazoltan élelmiszer által terjesztett A hepatitis-járvány Magyarországon
|
15. | | | Az eritrit (eritritol - E 968) cukoralkohol biztonságosságáról
|
16. | | | Az Európai Unió élelmiszer- és takarmánybiztonsági riasztási rendszere
|
17. | | | A glifozát maradékainak jelenléte környezetünkben, és analitikai meghatározásának lehetőségei
|
18. | | | Glutaminsav (E 620), nátrium-glutamát (E 621), kálium-glutamát (E 622), kalcium-glutamát (E 623), ammónium-glutamát (E 624) és magnéziumglutamát (E 625) élelmiszer-adalékanyagként való felhasználha...
|
19. | | | Gondolatok az élelmiszerek szabályozásáról : az élelmiszerek szabályozása, különös tekintettel az étrend-kiegészítőkre
|
20. | | | Intelligens csomagolási megoldások az egészség- és környezettudatosság jegyében
|
21. | | | Kereskedelmi forgalomban kapható kapszulás kávék akrilamid tartalma
|
22. | | | Klasszikus témák új megvilágításban: a glutén mint speciális élelmiszerbiztonsági és analitikai kihívás
|
23. | | | A klímaváltozás hatása egészségünkre és az egészségügyre Magyarországon
|
24. | | | Koronavírusok az élelmiszerekben?
|
25. | | | Környezeti szennyezőanyagok és a kémiai élelmiszerbiztonság
|
26. | | | Különböző chipsek akrilamid-tartalmának és fogyasztási gyakorlatának vizsgálata
|
27. | | | A melamin-botrány és annak következményei
|
28. | | | Mikotoxinok álarcban - új takarmány- és élelmiszerbiztonsági kihívás?
|
29. | | | Nagyhatékonyságú szermaradék-vizsgálat: antibakteriális szerek meghatározása élelmiszerekből folyadékkromatográfiás szűrő és megerősítő módszerekkel
|
30. | | | A Népesedési Kerekasztal felhívása
|
31. | | | Növényvédő szerek mérése élelmiszerekből SFE-SFC-MS/MS-rendszerrel
|
32. | | | Növényvédőszer-maradék vizsgálata Magyarországon 1967 és 2015 között
|
33. | | | Rendkívül sikeres volt az immár 20 éves Hungalimentaria konferencia és szakkiállítás
|
34. | | | Szemelvények az élelmiszerbiztonság történelméből
|
35. | | | Takarmányozásra használt növényi alapanyagok DON, F-2, T-2 mikotoxin-vizsgálata ELISA-módszerrel
|
36. | | | A tej hőkezelésének élelmiszer-biztonsági és energetikai vizsgálata
|
37. | | | A tojással és tojásalapú készítményekkel kapcsolatos élelmiszerbiztonsági szabályokról : közétkeztetésben, vendéglátásban dolgozók számára : módszertani levél 2000/1
|
38. | | | Tudatos élelmiszervásárlás
|
39. | | | Tájékoztató az Élelmiszerbiztonsági Tanácsadó Testület megalakulásáról
|
40. | | | Tőgyegészségügyi vizsgálatok egy hazai magyartarka kisgazdaságban; élelmiszerbiztonsági összefüggések
|
41. | | | Több millió kórokozó a sütiben : baktériumok az élelmiszerekben
|
42. | | | A vadhús közfogyasztásának története és élelmiszerláncbiztonsági előírásai Magyarországon : irodalmi áttekintés
|
43. | | | Veszélyes anyagok és veszélyes készítmények felhasználásának engedélyezése az élelmiszeriparban, élelmiszer-kereskedelemben és a vendéglátásban
|
44. | | | Vírus a levesben? : biológiai veszélyforrások az élelmiszerekben
|
45. | | | Vírusok az élelmiszerekben az új koronavírus-járvány fényében
|
46. | | | A XXI. század kihívásai az élelmiszer-csomagolás szakterületén : 1. r., A csomagolásfejlesztés különböző szempontjainak bemutatása
|
47. | | | Állati eredetű élelmiszerelőállítás, élelmiszerbiztonság, életminőség
|
48. | | | Az állatok takarmányozása és az emberek táplálkozása
|
49. | | | Általános iskolás gyerekek élelmiszer-biztonsági tudásszintje és tudatossága
|
50. | | | Általános iskolások élelmiszerbiztonsági kockázatészlelése
|