Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

ďż˝LELMISZERBIZTONSďż˝G - Kapcsolódó tételek

<< 1 2 >>

1.  Acacia rigidula versus other Acacia taxa: An alarming issue in the European novel food regulation and food supplement industry
2.  Aflatoxigenic Aspergillus flavus and Aspergillus parasiticus strains in Hungarian maize fields
3.  Az anyatej mennyisége, tárolási és felolvasztási szabályai
4.  Arzénnal szennyezett talajon termesztett zöldborsó élelmiszerés takarmánybiztonsági megítélése
5.  Baktériumok kommunikációja és annak élelmiszer-tudományi jelentősége
6.  A biológiai kontroll alkalmazási lehetőségei élelmiszer eredetű patogén baktériumok gátlására
7.  Bioélelmiszerek az étrendben
8.  A BSE-vel összefüggő vCJD (variant Creutzfeldt-Jacob Disease), és a megbetegedések megelőzésére tett élelmiszerbiztonsági intézkedések
9.  Clostridium difficile: új élelmiszer-biztonsági veszély?
10.  Csecsemők és kisgyermekek számára készült élelmiszerek hatósági ellenőrzése
11.  Az egységes élelmiszerlánc-felügyelet, hatósági kontroll az élelmiszerláncban Magyarországon
12.  Az Egészség Világnapja, 2015 - Élelmiszerbiztonság
13.  Az egészségvédő élelmiszerekkel kapcsolatos fogyasztói magatartás : a hiteles tájékoztatás szerepe
14.  Az első, igazoltan élelmiszer által terjesztett A hepatitis-járvány Magyarországon
15.  Az eritrit (eritritol - E 968) cukoralkohol biztonságosságáról
16.  Az Európai Unió élelmiszer- és takarmánybiztonsági riasztási rendszere
17.  A glifozát maradékainak jelenléte környezetünkben, és analitikai meghatározásának lehetőségei
18.  Glutaminsav (E 620), nátrium-glutamát (E 621), kálium-glutamát (E 622), kalcium-glutamát (E 623), ammónium-glutamát (E 624) és magnéziumglutamát (E 625) élelmiszer-adalékanyagként való felhasználha...
19.  Gondolatok az élelmiszerek szabályozásáról : az élelmiszerek szabályozása, különös tekintettel az étrend-kiegészítőkre
20.  Húsiparban alkalmazott összetett fűszerkeverékek minősége
21.  Intelligens csomagolási megoldások az egészség- és környezettudatosság jegyében
22.  Jekenthetnek-e veszélyt a modern hűtőházakban tárolt gyümölcsök és zöldségfélék?
23.  Kereskedelmi forgalomban kapható kapszulás kávék akrilamid tartalma
24.  Klasszikus témák új megvilágításban: a glutén mint speciális élelmiszerbiztonsági és analitikai kihívás
25.  A klímaváltozás hatása egészségünkre és az egészségügyre Magyarországon
26.  Koronavírusok az élelmiszerekben?
27.  Környezeti szennyezőanyagok és a kémiai élelmiszerbiztonság
28.  Különböző chipsek akrilamid-tartalmának és fogyasztási gyakorlatának vizsgálata
29.  A melamin-botrány és annak következményei
30.  Mikotoxinok álarcban - új takarmány- és élelmiszerbiztonsági kihívás?
31.  Nagyhatékonyságú szermaradék-vizsgálat: antibakteriális szerek meghatározása élelmiszerekből folyadékkromatográfiás szűrő és megerősítő módszerekkel
32.  A Népesedési Kerekasztal felhívása
33.  Növényvédő szerek mérése élelmiszerekből SFE-SFC-MS/MS-rendszerrel
34.  Növényvédőszer-maradék vizsgálata Magyarországon 1967 és 2015 között
35.  Rendkívül sikeres volt az immár 20 éves Hungalimentaria konferencia és szakkiállítás
36.  Szemelvények az élelmiszerbiztonság történelméből
37.  Takarmányozásra használt növényi alapanyagok DON, F-2, T-2 mikotoxin-vizsgálata ELISA-módszerrel
38.  Tapasztalás és tudomány: az élelmiszer-biztonság rövid története : az empirikus ismeretek szerepe az élelmiszer-biztonság fejlődésében : 1. r., Őskor és ókor
39.  Tapasztalás és tudomány: az élelmiszer-biztonság rövid története : az empirikus ismeretek szerepe az élelmiszer-biztonság fejlődésében : 2. r., Középkor és újkor
40.  A tej hőkezelésének élelmiszer-biztonsági és energetikai vizsgálata
41.  A tojással és tojásalapú készítményekkel kapcsolatos élelmiszerbiztonsági szabályokról : közétkeztetésben, vendéglátásban dolgozók számára : módszertani levél 2000/1
42.  Tudatos élelmiszervásárlás
43.  Tájékoztató az Élelmiszerbiztonsági Tanácsadó Testület megalakulásáról
44.  Tőgyegészségügyi vizsgálatok egy hazai magyartarka kisgazdaságban; élelmiszerbiztonsági összefüggések
45.  Több millió kórokozó a sütiben : baktériumok az élelmiszerekben
46.  A vadhús közfogyasztásának története és élelmiszerláncbiztonsági előírásai Magyarországon : irodalmi áttekintés
47.  Veszélyes anyagok és veszélyes készítmények felhasználásának engedélyezése az élelmiszeriparban, élelmiszer-kereskedelemben és a vendéglátásban
48.  Vírus a levesben? : biológiai veszélyforrások az élelmiszerekben
49.  Vírusok az élelmiszerekben az új koronavírus-járvány fényében
50.  A XXI. század kihívásai az élelmiszer-csomagolás szakterületén : 1. r., A csomagolásfejlesztés különböző szempontjainak bemutatása

  Mind kijelölve:         



<< 1 2 >>