Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

ďż˝LELMISZER-ADALďż˝KOK - Kapcsolódó tételek


1.  Egyetemisták élelmiszer-fogyasztása az adalékanyag-kitettség becslésének felmérése tükrében
2.  Az E-számok
3.  Az Európai Unió előírásai a géntechnikával módosított élelmiszertermékekkel kapcsolatban
4.  Fejezetek a gyógyszertan köréből
5.  Figyeljünk az élelmiszerek foszfáttartalmára!
6.  Food additives: Sodium benzoate, potassium sorbate, azorubine, and tartrazine modify the expression of NFkB, GADD45a, and MAPK8 genes
7.  Foszfortartalmú adalékanyagok szerepe a vesebetegek étrendjében
8.  Foszfátok élelmiszereinkben: előnyök és kockázatok
9.  Glutaminsav (E 620), nátrium-glutamát (E 621), kálium-glutamát (E 622), kalcium-glutamát (E 623), ammónium-glutamát (E 624) és magnéziumglutamát (E 625) élelmiszer-adalékanyagként való felhasználha...
10.  Az illatanyag szenzibilizáció különleges expozíciós lehetőségei, az 'ehető' illatok
11.  A korszerű táplálkozás megjelenése : OKOSTÁNYÉR
12.  Lipopolysaccharides in food, food supplements, and probiotics: should we be worried?
13.  Mesterséges eredetű élelmiszer-színezékek molekuláris epidemiológiai és epigenetikai vizsgálata
14.  A mánia és a szárított marhahús kapcsolata: a virsli és a bacon lehet a következő
15.  A nagymértékben feldolgozott élelmiszerek szerepe a nem fertőző betegségek kialakulásában
16.  A nátrium-glutamát egészségre gyakorolt hatásának vizsgálata
17.  A nátrium-glutamát génexpresszióra gyakorolt hatásainak vizsgálata
18.  Növényi adalékanyagok hatásának tanulmányozása liszt sütési tulajdonságaira és pékáruk minőségi mutatóira
19.  Omega-3 zsírsavforrásokkal kiegészített húskészítmények vizsgálata
20.  Probiotikus élelmiszerek
21.  Rosszabb tanulók az édesszájúak?
22.  Rövid összefoglaló a tartrazin (E102) egészségre gyakorolt hatásairól
23.  Szokatlan növényi alapanyagok felhasználása egy baromfihús receptben
24.  Színes étvágy?
25.  Tartósítószerek, adalékanyagok, fűszerek - jobbá teszik az ételt, vagy megkeserítik az életet?
26.  Tájékoztató az élelmiszer adalékanyagokról
27.  Tájékoztató az élelmiszer-adalékanyagokról
28.  A táplálkozás és a gyógyszerészet : az élelmiszer adalékanyagok alkalmazásának előnyei és kockázatai
29.  Tények és tévhitek a titán-dioxidról
30.  Állítások az élelmiszerek csomagolásán : útjelzők a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz
31.  Élelmiszer adalékanyagok
32.  Élelmiszer-adalékanyagok
33.  Az élelmiszer-adalékanyagok és biztonságosságuk
34.  Élelmiszerbiztonság : avagy Hazudhat-e a leves a népegészségügyi programban?
35.  Élelmiszerekben felhasznált emulgeálószerek (E471) hatásának vizsgálata a gyulladásos folyamatokban szerepet játszó gének (ALOX12, ALOX5, PTGS2) expressziójára
36.  Az élelmiszerekkel történő foszfátbevitel veszélyei
37.  Élelmiszeriparban használt, mesterséges adalékanyagok molekuláris epidemiológiai és epigenetikai hatásai a metilációs mintázat kialakításáért felelős gének MRNS-expressziója

  Mind kijelölve: