Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

ďż˝LELMISZER-ADALďż˝KOK - Kapcsolódó tételek


1.  Egyetemisták élelmiszer-fogyasztása az adalékanyag-kitettség becslésének felmérése tükrében
2.  Az E-számok
3.  Az Európai Unió előírásai a géntechnikával módosított élelmiszertermékekkel kapcsolatban
4.  Fejezetek a gyógyszertan köréből
5.  Figyeljünk az élelmiszerek foszfáttartalmára!
6.  Food additives: Sodium benzoate, potassium sorbate, azorubine, and tartrazine modify the expression of NFkB, GADD45a, and MAPK8 genes
7.  Foszfortartalmú adalékanyagok szerepe a vesebetegek étrendjében
8.  Foszfátok élelmiszereinkben: előnyök és kockázatok
9.  Glutaminsav (E 620), nátrium-glutamát (E 621), kálium-glutamát (E 622), kalcium-glutamát (E 623), ammónium-glutamát (E 624) és magnéziumglutamát (E 625) élelmiszer-adalékanyagként való felhasználha...
10.  Húsiparban alkalmazott összetett fűszerkeverékek minősége
11.  Az illatanyag szenzibilizáció különleges expozíciós lehetőségei, az 'ehető' illatok
12.  A korszerű táplálkozás megjelenése : OKOSTÁNYÉR
13.  Lipopolysaccharides in food, food supplements, and probiotics: should we be worried?
14.  Mesterséges eredetű élelmiszer-színezékek molekuláris epidemiológiai és epigenetikai vizsgálata
15.  A mánia és a szárított marhahús kapcsolata: a virsli és a bacon lehet a következő
16.  A nagymértékben feldolgozott élelmiszerek szerepe a nem fertőző betegségek kialakulásában
17.  A nátrium-glutamát egészségre gyakorolt hatásának vizsgálata
18.  A nátrium-glutamát génexpresszióra gyakorolt hatásainak vizsgálata
19.  Növényi adalékanyagok hatásának tanulmányozása liszt sütési tulajdonságaira és pékáruk minőségi mutatóira
20.  Omega-3 zsírsavforrásokkal kiegészített húskészítmények vizsgálata
21.  Probiotikus élelmiszerek
22.  Rosszabb tanulók az édesszájúak?
23.  Rövid összefoglaló a tartrazin (E102) egészségre gyakorolt hatásairól
24.  Szokatlan növényi alapanyagok felhasználása egy baromfihús receptben
25.  Színes étvágy?
26.  Tartósítószerek, adalékanyagok, fűszerek - jobbá teszik az ételt, vagy megkeserítik az életet?
27.  Tájékoztató az élelmiszer adalékanyagokról
28.  Tájékoztató az élelmiszer-adalékanyagokról
29.  A táplálkozás és a gyógyszerészet : az élelmiszer adalékanyagok alkalmazásának előnyei és kockázatai
30.  Tények és tévhitek a titán-dioxidról
31.  Állítások az élelmiszerek csomagolásán : útjelzők a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz
32.  Élelmiszer adalékanyagok
33.  Élelmiszer-adalékanyagok
34.  Az élelmiszer-adalékanyagok és biztonságosságuk
35.  Élelmiszerbiztonság : avagy Hazudhat-e a leves a népegészségügyi programban?
36.  Élelmiszerekben felhasznált emulgeálószerek (E471) hatásának vizsgálata a gyulladásos folyamatokban szerepet játszó gének (ALOX12, ALOX5, PTGS2) expressziójára
37.  Az élelmiszerekkel történő foszfátbevitel veszélyei
38.  Élelmiszeriparban használt, mesterséges adalékanyagok molekuláris epidemiológiai és epigenetikai hatásai a metilációs mintázat kialakításáért felelős gének MRNS-expressziója

  Mind kijelölve: