Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Részletek
A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=122985
MOB:
2016/4
Szerzők:
Raposa B.
;
Pónusz R.
;
Gerencsér G.
;
Budán F.
;
Gyöngyi Z.
;
Tibold A.
;
Hegyi D.
;
Kiss I.
;
Koller Á.
;
Varjas T.
Tárgyszavak:
ÉLELMISZER-ADALÉKOK
;
GÉNEXPRESSZIÓ-SZABÁLYOZÁS
;
APOPTOSIS
;
KARCINOGÉNEK
;
STATISZTIKA
Folyóirat:
Physiology International
-
2016. 103. évf. 3. sz.
[https://akjournals.com/view/journals/2060/2060-overview.xml]
Food additives: Sodium benzoate, potassium sorbate, azorubine, and tartrazine modify the expression of NFkB, GADD45a, and MAPK8 genes / B. Raposa [et al.]
Bibliogr.: p. 342-343. - Abstr. eng.
In: Physiology International. - ISSN 2498-602X, eISSN 2677-0164. - 2016. 103. évf. 3. sz., p. 334-343. : ill.
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI