Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Polyďż˝k ďż˝va - Kapcsolódó tételek
1.
Amatőr és profi versenykerékpárosok táplálkozása és tápláltsági állapotának mérése felkészülési és versenyidőszakban
2.
A bogyós gyümölcsökből készült készítmények Rezveratrol-, rutin- és kvercetintartalmának meghatározása
3.
A borok oleanolsav-tartalmának analitikai vizsgálata
4.
Csipkebogyóteák C-vitamin-tartalmának mérése különböző elkészítési módszerekkel
5.
A diabétesz edukációjának és az anyagcsere-állapotnak az összefüggései
6.
Fej-nyaki daganatos betegek tápláltsági állapotának felmérése
7.
Fogyni vágyók élelmiszer-választási attitűdjei
8.
Gasztroezofageális refluxban szenvedő betegek táplálkozásának és életminőségének vizsgálata
9.
A gasztroparézis tüneteinek vizsgálata felnőtt cukorbetegeknél
10.
Gimnáziumi tanulók táplálkozásának és az egészséges táplálkozással kapcsolatos ismereteinek vizsgálata : 1. r.
11.
A görög és a magyar gyermekek táplálkozási szokásainak összehasonlító vizsgálata
12.
Homoktövis-készítmények C-vitamin-tartalmának vizsgálata
13.
Az időben korlátozott energia- és tápanyagbevitellel járó étrendek élettani hatásai és szerepük egyes krónikus megbetegedésekben : böjtök a 21. században
14.
Kereskedelmi forgalomban kapható citrusfélék és leveik C-vitamin-tartalmának változása különböző tárolási módok során
15.
Kis szénhidráttartalmú diétát folytatók felmérése
16.
Kémiai karcinogének korai hatása a C-MYC, HA-RAS és P53 gének expressziójára
17.
Kézilabdázók antropometriai adatainak és testvíz változásának vizsgálata
18.
Középiskolások folyadékfogyasztásának vizsgálata
19.
Lipidanyagcsere-zavarok elhízott gyermekekben
20.
Magas vérnyomásban szenvedő betegek étrendjének elemzése
21.
A medvehagyma antibakteriális tulajdonságának viszgálata
22.
A mustármag fehérjetartalmának és a fehérje aminosav-összetételének vizsgálata
23.
A nyers tej mikrobiológiai szennyezettsége
24.
Olajos magvak bioaktív összetevőinek kromatográfiás vizsgálata
25.
Az orthorexia nervosa kialakulásának gyakorisága az egészségügyben dolgozók között
26.
A paradicsom káliumtartalma és a zöldpaprika C-vitamin-értékei különböző évszakokban
27.
Prosztatarákkal diagnosztizált betegek egészségmagatartásának vizsgálata
28.
Stevia és xilit hatásának molekuláris epidemiológiai vizsgálata
29.
A stressz indukálta falászavar kialakulásának gyakorisága két tanítási nyelvű gimnáziumba járó diákok között
30.
A stressz levezetésének szokásai egyetemi hallgatók körében
31.
Szklerózis multiplexben szenvedő betegek zsírsavfelvételének vizsgálata
32.
Szoptató anya táplálkozása
33.
Természetes édesítőszerek hatásának vizsgálata
34.
A vegetáriánus táplálkozás hatása várandósság alatt
35.
A vöröshagyma, fokhagyma és medvehagyma antibakteriális tulajdonságainak vizsgálata
36.
Élelmiszerek tárolására, szállítására használt műanyag edények potenciális genotoxikus hatásának vizsgálata
37.
Élelmiszer-ipari adalékanyagok által kiváltott allergiás reakciók
38.
Az étkezési csírák fogyasztási gyakorisága
39.
Étkezési tanácsok syncumart szedő betegek részére
40.
Étrendi tényezők és tápanyagok szerepe rheumatoid arthritisben
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI