Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Zďż˝LDSďż˝GFďż˝Lďż˝K - Kapcsolódó tételek
1.
Allergiás reakció zöldségtől-gyümölcstől - az orális allergia szindróma
2.
Bacillus thuringiensis strain 199 can induce systemic resistance in tomato against Fusarium wilt
3.
Concentrations of thiamin and riboflavin in some vegetable food
4.
C-vitamin-tartalom meghatározása paprikából
5.
Folyékony zöldségek
6.
Frissen vágott zöldségfélék tárolhatóságának vizsgálata
7.
Gyökérzöldségek a táplálkozásban
8.
Gyökérzöldségek a táplálkozásban : 2. r.
9.
A gyökérzöldségek táplálkozási jelentősége : 1. r.
10.
A gyökérzöldségek táplálkozási jelentősége : 2. r.
11.
Hagyományos paradicsomtípusok likopin- és C-vitamin-tartalmának változása az érés során
12.
Hihetünk-e a megadott C-vitamin-tartalomban?
13.
Jekenthetnek-e veszélyt a modern hűtőházakban tárolt gyümölcsök és zöldségfélék?
14.
Kettős vak, placebokontrollált táplálékprovokációs próba placebo- és vérumreceptjeinek fejlesztése zellerallergénnel
15.
A magyarországi zöldség-, gyümölcsfogyasztás a hazai és nemzetközi ajánlások tükrében
16.
Melegházi zöldség toxikus csecsemőkori methaemoglobinaemiát okozhat
17.
Modern klasszikusok : őszi és téli vitaminpótlás turmixokkal, smoothie-kkal, étkezési csírákkal
18.
Nem-nutritív bioaktív növényi komponensek: a glükozinolátok étrendi forrásai és táplálkozás-élettani jelentőségük
19.
Nemzetközi program a gyümölcs- és zöldségfogyasztás növelésére II. : "Az egészséges család" európai uniós projekt bemutatása
20.
A paradicsom káliumtartalma és a zöldpaprika C-vitamin-értékei különböző évszakokban
21.
A paradicsommag "titka"
22.
A paradicsommag "titka" az artériás trombózis megelőzésében
23.
A saláta tápértéke
24.
Salátafélék
25.
Szerzetesek körtéje, egy új, természetes, intenzív édesítőszer
26.
A talaj fémtartalma és a növényi felvétel összefüggésének elemzése a Metallochemia környezetében
27.
Turmix
28.
Tényleg annyi C-vitamin van bennük, mint gondoljuk?
29.
Az uborka (Cucumis sativus) érése során bekövetkező beltartalmi értékváltozások
30.
Valóban egyre kevesebb az ásványi anyag- és a nyomelem-tartalom a gyümölcsökben és a zöldségekben?
31.
Védőoltás géntechnikával átalakított gyümölcs vagy zöldség fogyasztásával?
32.
Zöldség ez a gyümölcs : továbbképző közlemény
33.
A zöldség- és gyümölcsfogyasztás vizsgálatának lehetősége az elméleteken átívelő dinamikus COM-B modell alapján
34.
A zöldségek és gyümölcsök C-vitamintartalmának változása hőkezelés hatására
35.
A zöldségekben és gyümölcsökben lévő antioxidánsok és prooxidánsok
36.
Zöldségfélék radioaktív szennyezettsége a csernobili reaktorbaleset után
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI