Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Zďż˝LDSďż˝GFďż˝Lďż˝K - Kapcsolódó tételek
1.
Allergiás reakció zöldségtől-gyümölcstől - az orális allergia szindróma
2.
Bacillus thuringiensis strain 199 can induce systemic resistance in tomato against Fusarium wilt
3.
Concentrations of thiamin and riboflavin in some vegetable food
4.
C-vitamin-tartalom meghatározása paprikából
5.
Folyékony zöldségek
6.
Frissen vágott zöldségfélék tárolhatóságának vizsgálata
7.
Gyökérzöldségek a táplálkozásban
8.
Gyökérzöldségek a táplálkozásban : 2. r.
9.
A gyökérzöldségek táplálkozási jelentősége : 1. r.
10.
A gyökérzöldségek táplálkozási jelentősége : 2. r.
11.
Hagyományos paradicsomtípusok likopin- és C-vitamin-tartalmának változása az érés során
12.
Hihetünk-e a megadott C-vitamin-tartalomban?
13.
Kettős vak, placebokontrollált táplálékprovokációs próba placebo- és vérumreceptjeinek fejlesztése zellerallergénnel
14.
A magyarországi zöldség-, gyümölcsfogyasztás a hazai és nemzetközi ajánlások tükrében
15.
Melegházi zöldség toxikus csecsemőkori methaemoglobinaemiát okozhat
16.
Nem-nutritív bioaktív növényi komponensek: a glükozinolátok étrendi forrásai és táplálkozás-élettani jelentőségük
17.
Nemzetközi program a gyümölcs- és zöldségfogyasztás növelésére II. : "Az egészséges család" európai uniós projekt bemutatása
18.
A paradicsom káliumtartalma és a zöldpaprika C-vitamin-értékei különböző évszakokban
19.
A paradicsommag "titka"
20.
A paradicsommag "titka" az artériás trombózis megelőzésében
21.
A saláta tápértéke
22.
Salátafélék
23.
Szerzetesek körtéje, egy új, természetes, intenzív édesítőszer
24.
A talaj fémtartalma és a növényi felvétel összefüggésének elemzése a Metallochemia környezetében
25.
Tényleg annyi C-vitamin van bennük, mint gondoljuk?
26.
Az uborka (Cucumis sativus) érése során bekövetkező beltartalmi értékváltozások
27.
Védőoltás géntechnikával átalakított gyümölcs vagy zöldség fogyasztásával?
28.
Zöldség ez a gyümölcs : továbbképző közlemény
29.
A zöldség- és gyümölcsfogyasztás vizsgálatának lehetősége az elméleteken átívelő dinamikus COM-B modell alapján
30.
A zöldségek és gyümölcsök C-vitamintartalmának változása hőkezelés hatására
31.
A zöldségekben és gyümölcsökben lévő antioxidánsok és prooxidánsok
32.
Zöldségfélék radioaktív szennyezettsége a csernobili reaktorbaleset után
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI