1. | | | Allergiás reakció zöldségtől-gyümölcstől - az orális allergia szindróma
|
2. | | | Bacillus thuringiensis strain 199 can induce systemic resistance in tomato against Fusarium wilt
|
3. | | | Concentrations of thiamin and riboflavin in some vegetable food
|
4. | | | C-vitamin-tartalom meghatározása paprikából
|
5. | | | Folyékony zöldségek
|
6. | | | Frissen vágott zöldségfélék tárolhatóságának vizsgálata
|
7. | | | Gyökérzöldségek a táplálkozásban
|
8. | | | Gyökérzöldségek a táplálkozásban : 2. r.
|
9. | | | A gyökérzöldségek táplálkozási jelentősége : 1. r.
|
10. | | | A gyökérzöldségek táplálkozási jelentősége : 2. r.
|
11. | | | Hagyományos paradicsomtípusok likopin- és C-vitamin-tartalmának változása az érés során
|
12. | | | Hihetünk-e a megadott C-vitamin-tartalomban?
|
13. | | | Jekenthetnek-e veszélyt a modern hűtőházakban tárolt gyümölcsök és zöldségfélék?
|
14. | | | Kettős vak, placebokontrollált táplálékprovokációs próba placebo- és vérumreceptjeinek fejlesztése zellerallergénnel
|
15. | | | A magyarországi zöldség-, gyümölcsfogyasztás a hazai és nemzetközi ajánlások tükrében
|
16. | | | Melegházi zöldség toxikus csecsemőkori methaemoglobinaemiát okozhat
|
17. | | | Modern klasszikusok : vitaminpótlás turmixokkal, smoothie-kkal, étkezési csírákkal
|
18. | | | Modern klasszikusok : őszi és téli vitaminpótlás turmixokkal, smoothie-kkal, étkezési csírákkal
|
19. | | | Nem-nutritív bioaktív növényi komponensek: a glükozinolátok étrendi forrásai és táplálkozás-élettani jelentőségük
|
20. | | | Nemzetközi program a gyümölcs- és zöldségfogyasztás növelésére II. : "Az egészséges család" európai uniós projekt bemutatása
|
21. | | | A paradicsom káliumtartalma és a zöldpaprika C-vitamin-értékei különböző évszakokban
|
22. | | | A paradicsommag "titka"
|
23. | | | A paradicsommag "titka" az artériás trombózis megelőzésében
|
24. | | | A saláta tápértéke
|
25. | | | Salátafélék
|
26. | | | Szerzetesek körtéje, egy új, természetes, intenzív édesítőszer
|
27. | | | A talaj fémtartalma és a növényi felvétel összefüggésének elemzése a Metallochemia környezetében
|
28. | | | Turmix
|
29. | | | Tényleg annyi C-vitamin van bennük, mint gondoljuk?
|
30. | | | Az uborka (Cucumis sativus) érése során bekövetkező beltartalmi értékváltozások
|
31. | | | Valóban egyre kevesebb az ásványi anyag- és a nyomelem-tartalom a gyümölcsökben és a zöldségekben?
|
32. | | | Védőoltás géntechnikával átalakított gyümölcs vagy zöldség fogyasztásával?
|
33. | | | Zöldség ez a gyümölcs : továbbképző közlemény
|
34. | | | A zöldség- és gyümölcsfogyasztás vizsgálatának lehetősége az elméleteken átívelő dinamikus COM-B modell alapján
|
35. | | | A zöldségek és gyümölcsök C-vitamintartalmának változása hőkezelés hatására
|
36. | | | A zöldségekben és gyümölcsökben lévő antioxidánsok és prooxidánsok
|
37. | | | Zöldségfélék radioaktív szennyezettsége a csernobili reaktorbaleset után
|