Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Vďż˝gi Zsolt - Kapcsolódó tételek


1.  Az A-vitamin a táplálkozásban a legújabb kutatási eredmények tükrében
2.  Bordatörések műtéti kezelése MatrixRiB'M rendszerrel
3.  Cukor, ami nem cukor
4.  Cukorbeteg sportolók dietoterápiájának elmélete és gyakorlata
5.  A C-vitamin a táplálkozásban a legújabb kutatási eredmények tükrében
6.  Egyéb vitaminhatású anyagok a táplálkozásban és a hazai vitaminbevitel
7.  Az első hazai éTRENDI vizsgálat eredményei
8.  Energiaitalok - milyen céllal, mikor és mennyit?
9.  Az extrém hosszú terhelések anyagcseréje és energetikája
10.  Féreg a főzelékben? : paraziták az élelmiszerekben
11.  A gabonapehely, ami nem gabonapehely
12.  Időskori szeméremcsonttörések, okkult hátsó gyűrű sérülések vizsgálata
13.  Kardiometabolikus elváltozások korszerű étrendi terápiája
14.  A K-vitaminok a táplálkozásban a legújabb kutatási eredmények tükrében
15.  Közös pontok a hyperurikaemia és a kardiovaszkuláris betegségek dietoterápiájában
16.  Lisztek - egyszerre étel és méreg
17.  Magas koleszterinszint : dietetikai, életmódbeli tanácsadás felnőtteknek
18.  A magyar népegészségügyi termékadó bevezetéséhez fűződő fogyasztói attitűd
19.  Minimal invasive transnasal endoscopic removal of intracranial foreign body after airbag deployment = Kinyíló légzsák okozta intracranialisan penetráló idegentest minimálinvazív transnasalis endosz...
20.  Növényi szterinek, nyomelemek és vitaminok hatása a koleszterinszintre
21.  Az omega-3 zsírsavak a táplálkozásban
22.  Az omega-3-zsírsavak szerepe az étrendben
23.  A Q10-koenzim és az omegazsírsavak szerepe a kardiovaszkuláris étrendi terápiában és prevencióban
24.  Szinte elpusztíthatatlanok - vírusok az élelmiszerekben
25.  Tejjellegű italok : imitátumok és növényi eredetű italok
26.  A tojásallergiás beteg a gyógyszertárban
27.  Táplálkozás a második trimeszterben
28.  Tévhitek a tésztáról
29.  Több millió kórokozó a sütiben : baktériumok az élelmiszerekben
30.  Vírus a levesben? : biológiai veszélyforrások az élelmiszerekben
31.  Wellness-táplálkozás : nem csak a sportolóknak van szükségük korszerű étrendre
32.  ß-tricalcium phosphate granulátum alkalmazása a tibia plató törések kezelésében
33.  Az édesítőszerekről : aktualitások a szabályozás és a kutatási eredmények tükrében

  Mind kijelölve: