Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Szďż˝cs Zsuzsanna - Kapcsolódó tételek


1.  0-3 éves korú csecsemők és kisdedek táplálkozási szokásainak felmérése, különös tekintettel a makro- és mikronutriens-bevitelre
2.  10 dolog, amit a kávéról tudni kell
3.  2021. Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége XII. szakmai konferencia díjazottai
4.  ADA-állásfoglalás : az elhízás étrendi kezelése
5.  ADA-állásfoglalás - az elhízás étrendi kezelése
6.  Beszámoló a 12. EFAD-konferenciáról
7.  A cukor hatása az agyi funkciókra
8.  A cukorbetegség diétás kezelése - gyakorlati szempontok
9.  A cukorbetegség étrendi kezelése
10.  A cukorbetegség étrendi kezelése : 2. r.
11.  Dietetika a mindennapokban : a kardiovaszkuláris rizikófaktorokkal élő beteg táplálkozásterápiája
12.  A dietetikai tevékenység értékelése a személyi minimumfeltételek teljesülése tükrében, mi változott hat év alatt
13.  A dietetikus megítélése a lakosság szemszögéből
14.  A dietetikusok ismertségének és lakossági megítélésének reprezentatív felismerése az internetező felnőtt lakosság körében
15.  Egészséges folyadékbevitel; az ivóvíz jelentősége
16.  Egészséges táplálkozás mint hosszú távú prevenciós program: OKOSTÁNYÉR 6-17 éves gyermekeknek
17.  Az energiamentes édesítőszerek alkalmazásának hatása klinikai vizsgálatok, in vitro és állatkísérletek eredményei alapján
18.  Az eritrit (eritritol - E 968) cukoralkohol biztonságosságáról
19.  A gyermekkori elhízás visszafordítható
20.  A hazai gyermekek táplálkozási szokásai egy összehasonlító elemzés tükrében
21.  Hazai vegetáriánus és vegán táplálkozást követők táplálkozási szokásainak vizsgálata
22.  Hazai állásfoglalás: a növényi alapú étrendek táplálkozástudományi megítélése
23.  Az időskori hidratációs állapot felmérése szociális otthonokban
24.  Az immunrendszer étrendi támogatása, a táplálkozás szerepe a gyulladásos folyamatok és az oxidációs stressz csökkentésében : 1. r.
25.  Az immunrendszer étrendi támogatása, a táplálkozás szerepe a gyulladásos folyamatok és az oxidációs stressz csökkentésében : 2. r.
26.  A kardiovaszkuláris megbetegedések étrendi prevenciója
27.  Konszenzus a ketogén diéta alkalmazására
28.  A korszerű táplálkozás megjelenése : OKOSTÁNYÉR
29.  Korszerű vaspótlás
30.  A magyar Cystás Fibrosis Regiszter genetikai revíziója
31.  Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramja 2010-2022
32.  Mikor milyen édesítőszert használjunk?
33.  Mozgáshiány : veszélyesebb mint a dohányzás
34.  OKOSTÁNYÉR - új táplálkozási ajánlás a hazai felnőtt lakosság számára
35.  Okostányér - új táplálkozási ajánlás a hazai felnőtt lakosság számára
36.  OKOSTÁNYÉR 6-17 éves gyermekeknek - egészséges táplálkozás iskoláskorban
37.  Az ország legidősebb dietetikusa : látogatás egy 108 éves dietetikusnál
38.  Személyi minimumfeltételek megvalósulása a fekvő- és járóbeteg-szakellátásban
39.  Sztívia - kis növény, nagy lehetőségek
40.  A testsúlycsökkentő étrend gyakorlati szempontjai
41.  Táplálásterápiás Konszenzus 2022 : a dietetikus szerepe a klinikai táplálás megvalósításában a legfrissebb szakmai irányelvek alapján
42.  Táplálásterápiás konszenzus 2022. A dietetikus szerepe a klinikai táplálás megvalósításában a legfrissebb szakmai irányelvek alapján
43.  Végleges formát öltött a WHO cukorfogyasztási ajánlás
44.  Édesítőszerek a konyhában
45.  Új táplálkozási ajánlások az Egyesült Államokban
46.  Új WHO-irányelvtervezet a cukorfogyasztásra vonatkozóan

  Mind kijelölve: