1. | | | 0-3 éves korú csecsemők és kisdedek táplálkozási szokásainak felmérése, különös tekintettel a makro- és mikronutriens-bevitelre
|
2. | | | 10 dolog, amit a kávéról tudni kell
|
3. | | | 2021. Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége XII. szakmai konferencia díjazottai
|
4. | | | ADA-állásfoglalás : az elhízás étrendi kezelése
|
5. | | | ADA-állásfoglalás - az elhízás étrendi kezelése
|
6. | | | Beszámoló a 12. EFAD-konferenciáról
|
7. | | | A cukor hatása az agyi funkciókra
|
8. | | | A cukorbetegség diétás kezelése - gyakorlati szempontok
|
9. | | | A cukorbetegség étrendi kezelése
|
10. | | | A cukorbetegség étrendi kezelése : 2. r.
|
11. | | | Dietetika a mindennapokban : a kardiovaszkuláris rizikófaktorokkal élő beteg táplálkozásterápiája
|
12. | | | A dietetikai tevékenység értékelése a személyi minimumfeltételek teljesülése tükrében, mi változott hat év alatt
|
13. | | | A dietetikus megítélése a lakosság szemszögéből
|
14. | | | A dietetikusok ismertségének és lakossági megítélésének reprezentatív felismerése az internetező felnőtt lakosság körében
|
15. | | | Egészséges folyadékbevitel; az ivóvíz jelentősége
|
16. | | | Egészséges táplálkozás mint hosszú távú prevenciós program: OKOSTÁNYÉR 6-17 éves gyermekeknek
|
17. | | | Az energiamentes édesítőszerek alkalmazásának hatása klinikai vizsgálatok, in vitro és állatkísérletek eredményei alapján
|
18. | | | Az eritrit (eritritol - E 968) cukoralkohol biztonságosságáról
|
19. | | | A gyermekkori elhízás visszafordítható
|
20. | | | A hazai gyermekek táplálkozási szokásai egy összehasonlító elemzés tükrében
|
21. | | | Hazai vegetáriánus és vegán táplálkozást követők táplálkozási szokásainak vizsgálata
|
22. | | | Hazai állásfoglalás: a növényi alapú étrendek táplálkozástudományi megítélése
|
23. | | | Az időskori hidratációs állapot felmérése szociális otthonokban
|
24. | | | Az immunrendszer étrendi támogatása, a táplálkozás szerepe a gyulladásos folyamatok és az oxidációs stressz csökkentésében : 1. r.
|
25. | | | Az immunrendszer étrendi támogatása, a táplálkozás szerepe a gyulladásos folyamatok és az oxidációs stressz csökkentésében : 2. r.
|
26. | | | A kardiovaszkuláris megbetegedések étrendi prevenciója
|
27. | | | Konszenzus a ketogén diéta alkalmazására
|
28. | | | A korszerű táplálkozás megjelenése : OKOSTÁNYÉR
|
29. | | | Korszerű vaspótlás
|
30. | | | A magyar Cystás Fibrosis Regiszter genetikai revíziója
|
31. | | | Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramja 2010-2022
|
32. | | | Mikor milyen édesítőszert használjunk?
|
33. | | | Mozgáshiány : veszélyesebb mint a dohányzás
|
34. | | | OKOSTÁNYÉR - új táplálkozási ajánlás a hazai felnőtt lakosság számára
|
35. | | | Okostányér - új táplálkozási ajánlás a hazai felnőtt lakosság számára
|
36. | | | OKOSTÁNYÉR 6-17 éves gyermekeknek - egészséges táplálkozás iskoláskorban
|
37. | | | Az ország legidősebb dietetikusa : látogatás egy 108 éves dietetikusnál
|
38. | | | Személyi minimumfeltételek megvalósulása a fekvő- és járóbeteg-szakellátásban
|
39. | | | Sztívia - kis növény, nagy lehetőségek
|
40. | | | A testsúlycsökkentő étrend gyakorlati szempontjai
|
41. | | | Táplálásterápiás Konszenzus 2022 : a dietetikus szerepe a klinikai táplálás megvalósításában a legfrissebb szakmai irányelvek alapján
|
42. | | | Táplálásterápiás konszenzus 2022 : a dietetikus szerepe a klinikai táplálás megvalósításában a legfrissebb szakmai irányelvek alapján
|
43. | | | Végleges formát öltött a WHO cukorfogyasztási ajánlás
|
44. | | | Édesítőszerek a konyhában
|
45. | | | Új táplálkozási ajánlások az Egyesült Államokban
|
46. | | | Új WHO-irányelvtervezet a cukorfogyasztásra vonatkozóan
|