Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Szďż˝cs Zsuzsanna - Kapcsolódó tételek
1.
0-3 éves korú csecsemők és kisdedek táplálkozási szokásainak felmérése, különös tekintettel a makro- és mikronutriens-bevitelre
2.
10 dolog, amit a kávéról tudni kell
3.
2021. Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége XII. szakmai konferencia díjazottai
4.
ADA-állásfoglalás : az elhízás étrendi kezelése
5.
ADA-állásfoglalás - az elhízás étrendi kezelése
6.
Beszámoló a 12. EFAD-konferenciáról
7.
A cukor hatása az agyi funkciókra
8.
A cukorbetegség diétás kezelése - gyakorlati szempontok
9.
A cukorbetegség étrendi kezelése
10.
A cukorbetegség étrendi kezelése : 2. r.
11.
Dietetika a mindennapokban : a kardiovaszkuláris rizikófaktorokkal élő beteg táplálkozásterápiája
12.
A dietetikai tevékenység értékelése a személyi minimumfeltételek teljesülése tükrében, mi változott hat év alatt
13.
A dietetikus megítélése a lakosság szemszögéből
14.
A dietetikusok ismertségének és lakossági megítélésének reprezentatív felismerése az internetező felnőtt lakosság körében
15.
Egészséges folyadékbevitel; az ivóvíz jelentősége
16.
Egészséges táplálkozás mint hosszú távú prevenciós program: OKOSTÁNYÉR 6-17 éves gyermekeknek
17.
Az energiamentes édesítőszerek alkalmazásának hatása klinikai vizsgálatok, in vitro és állatkísérletek eredményei alapján
18.
Az eritrit (eritritol - E 968) cukoralkohol biztonságosságáról
19.
A gyermekkori elhízás visszafordítható
20.
A hazai gyermekek táplálkozási szokásai egy összehasonlító elemzés tükrében
21.
Hazai vegetáriánus és vegán táplálkozást követők táplálkozási szokásainak vizsgálata
22.
Hazai állásfoglalás: a növényi alapú étrendek táplálkozástudományi megítélése
23.
Az időskori hidratációs állapot felmérése szociális otthonokban
24.
Az immunrendszer étrendi támogatása, a táplálkozás szerepe a gyulladásos folyamatok és az oxidációs stressz csökkentésében : 1. r.
25.
Az immunrendszer étrendi támogatása, a táplálkozás szerepe a gyulladásos folyamatok és az oxidációs stressz csökkentésében : 2. r.
26.
A kardiovaszkuláris megbetegedések étrendi prevenciója
27.
Konszenzus a ketogén diéta alkalmazására
28.
A korszerű táplálkozás megjelenése : OKOSTÁNYÉR
29.
Korszerű vaspótlás
30.
A magyar Cystás Fibrosis Regiszter genetikai revíziója
31.
Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramja 2010-2022
32.
Mikor milyen édesítőszert használjunk?
33.
Mozgáshiány : veszélyesebb mint a dohányzás
34.
OKOSTÁNYÉR - új táplálkozási ajánlás a hazai felnőtt lakosság számára
35.
Okostányér - új táplálkozási ajánlás a hazai felnőtt lakosság számára
36.
OKOSTÁNYÉR 6-17 éves gyermekeknek - egészséges táplálkozás iskoláskorban
37.
Az ország legidősebb dietetikusa : látogatás egy 108 éves dietetikusnál
38.
Személyi minimumfeltételek megvalósulása a fekvő- és járóbeteg-szakellátásban
39.
Sztívia - kis növény, nagy lehetőségek
40.
A testsúlycsökkentő étrend gyakorlati szempontjai
41.
Táplálásterápiás Konszenzus 2022 : a dietetikus szerepe a klinikai táplálás megvalósításában a legfrissebb szakmai irányelvek alapján
42.
Táplálásterápiás konszenzus 2022. A dietetikus szerepe a klinikai táplálás megvalósításában a legfrissebb szakmai irányelvek alapján
43.
Végleges formát öltött a WHO cukorfogyasztási ajánlás
44.
Édesítőszerek a konyhában
45.
Új táplálkozási ajánlások az Egyesült Államokban
46.
Új WHO-irányelvtervezet a cukorfogyasztásra vonatkozóan
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI