Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Élelmiszervizsgálati Közlemények - Kapcsolódó tételek
<<
1
2
3
4
>>
1.
A 60 éves Élelmiszervizsgálati Közlemények - az elmúlt 30 év tükrében
2.
Az aflatoxinszennyezettség csökkentésének lehetőségei az élelmiszerláncban
3.
Alakfelismerési kutatások néhány eredménye érzékszervi élelmiszer-minősítő módszerek továbbfejlesztéséhez sütőipari termékekre
4.
Alternatív fehérjeforrások sütőipari felhasználása
5.
Alternatív növényi eredetű fehérjeforrások vizsgálata
6.
Az analitikai standard oldatok pontossága és a névleges koncentrációjuk bizonytalansága
7.
Aptamerek - az antitestek lehetséges alternatívái
8.
Arzénnal szennyezett talajon termesztett zöldborsó élelmiszerés takarmánybiztonsági megítélése
9.
Arzénvizsgálatok ivóvízből és élelmiszerekből
10.
Aszpartám édesítőszer élelmiszerekből származó bevitelének becslése és a kockázat értékelése
11.
Baktériumok kommunikációja és annak élelmiszer-tudományi jelentősége
12.
Beszámoló a "Kémia és táplálkozás" című ankétról
13.
A biológiai kontroll alkalmazási lehetőségei élelmiszer eredetű patogén baktériumok gátlására
14.
A borsmenta hatóanyagai mézben
15.
Bél mikrobiotánk táplálkozás-tudományi és élelmiszer-vizsgálati jelentősége
16.
A bél-mikrobióta, a humán mikrokozmosz egészséget befolyásoló eleme - szakirodalmi áttekintés
17.
A búza "sütőipari minőség" fogalmának alakulása a kezdetektől napjainkig a gabonavegyész szemével - akadémiai székfoglaló előadás részletei
18.
A búzaliszt ásványianyag- és fehérjetartalmának változása műtrágyázás hatására
19.
Búzalisztek Fusarium F-2 és T-2 toxin szennyeződésének gyors meghatározása automatizált enzimimmunanalitikai mérőrendszerrel
20.
Clostridium difficile: új élelmiszer-biztonsági veszély?
21.
Csak a legjobbak: hatósági terméktesztek a Szupermenta blogon
22.
A csomagolással kapcsolatos ismeretek felmérése egy kvantitatív kutatás alapján
23.
Csomagolóanyagok szerves migránsai és a kioldódott vegyületek vizsgálati lehetőségei
24.
A csomagolóanyagok és a csomagolás jelentősége az élelmiszerek mikrobiológiai minőségének megőrzésében
25.
D- és L-aminosavak elválasztása és meghatározása ioncserés oszlopkromatográfiával diasztereomer dipeptid formában
26.
D- és L-aminosavak elválasztása és meghatározása ioncserés-oszlopkromatográfiával diasztereomer dipeptid formában
27.
Diákok kémia-, biológia- és fizikaoktatása élelmiszer-vizsgálati kísérletek segítségével
28.
Egy LC-MS/MS alapú élelmiszervizsgálati módszer nemzetközi szabványosítása: egységesen elfogadott vizsgálati eljárás kidolgozása Alternaria toxinokra
29.
Egyetemi hallgatók élelmiszer-vásárlói magatartásának kvalitatív vizsgálata a COVID-19 idején
30.
Egysejtfehérjék beépítése gyulladásos bélbetegek diétájába
31.
Egészségvédő élelmiszerek iránti attitűdök a táplálkozás és a fizikai aktivitás vonatkozásában
32.
Ehető rovarok élelmiszeripari és takarmányozási célú felhasználásának lehetőségei
33.
Elektronikus orr - az élelmiszervizsgálat sok célra használható új eszköze
34.
Előrejelző mikrobiológiai modellezés, a kvantitatív mikrobiológiai kockázatbecslés eszköze
35.
Előrelépések a gluténkimutatási és mennyiségi meghatározási módszerek fejlesztésében
36.
Az Európai Unió élelmiszer- és takarmánybiztonsági riasztási rendszere
37.
A feketeköménymag-olaj antimikrobás hatásának vizsgálata Staphylococcus aureus törzseken
38.
A feniltiokarbamid érzékenység összefüggései a testösszetétellel, valamint a kávé- és teafogyasztással
39.
A fipronilos tojásbotrány vásárlói magatartásra gyakorolt hatásának vizsgálata Magyarországon
40.
Flexitariánus étrend - a fenntartható táplálkozás?
41.
A flexitáriánus, vegetáriánus és vegán étrendek összehasonlító elemzése
42.
A Fodor József Közegészségügyi Központ Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézete 50 éves működése és feladatai a jövőben
43.
Fogyasztói élelmiszerhulladék-csökkentési programok Európában
44.
A fogyasztók növényvédőszer-maradékokból származó expozíciójának finomítása : 1. r.
45.
A fogyasztók növényvédőszer-maradékokból származó expozíciójának finomítása, 2. rész
46.
Folyadékkromatográfiás hármas kvadrupol rendszerű tandem tömegspektrometriás (HPLC-MS/MS) módszerek az élelmiszer-vizsgálatokban: kihívások és előnyök
47.
Folyékony élelmiszerminták destruktív minta-előkészítést nem igénylő nyomelem-tartalom meghatározási lehetőségei ICP-MS technikával
48.
Foszfátok élelmiszereinkben: előnyök és kockázatok
49.
A fotoakusztikus spektroszkópia (PAS) alkalmazási lehetősége az élelmiszeripari nyers- és adalékanyagok minősítésében
50.
Friss fogyasztásra szánt zöldség és gyümölcs minősége kötelező vizsgálatának 1994-1995. évi hatósági tapasztalatai
Mind kijelölve:
<<
1
2
3
4
>>
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI