Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Breitenbach Zita - Kapcsolódó tételek
1.
A bogyós gyümölcsökből készült készítmények Rezveratrol-, rutin- és kvercetintartalmának meghatározása
2.
Csökkentett szénhidráttartalmú termékek beltartalmi értékeinek és népszerűségének vizsgálata
3.
A dietetikusi hivatás értékelése az egyetemi hallgató és a gyakorló szakember oldaláról
4.
E3 - Energia-egyensúly Egészségprogram Egyetemistáknak
5.
E3 - Energia-egyensúly Egészségprogram Egyetemistáknak : [1. r.]
6.
E3 - Energia-egyensúly Egészségprogram Egyetemistáknak : 2. r.
7.
"E-Harmónia" prevenciós program, fókuszban az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás
8.
Az "E-Harmónia" prevenciós program tápláltsági állapottal és táplálkozással kapcsolatos eredményei
9.
Fogyni vágyók élelmiszer-választási attitűdjei
10.
Gasztroezofageális refluxban szenvedő betegek táplálkozásának és életminőségének vizsgálata
11.
Az időben korlátozott energia- és tápanyagbevitellel járó étrendek élettani hatásai és szerepük egyes krónikus megbetegedésekben : böjtök a 21. században
12.
Középiskolások folyadékfogyasztásának vizsgálata
13.
Különböző chipsek akrilamid-tartalmának és fogyasztási gyakorlatának vizsgálata
14.
Különböző folyadéktípusok fogyasztásának vizsgálata a felnőtt lakosság körében
15.
A nyers tej mikrobiológiai szennyezettsége
16.
Probiotikumfogyasztási szokások antibiotikumos kezelés esetén
17.
Stevia és xilit hatásának molekuláris epidemiológiai vizsgálata
18.
A széklethabitus változása és megoldási lehetőségei az intenzív ellátásban
19.
A széklet-transzplantáció alkalmazása a klinikumban
20.
A testtömegindex és az egészséges táplálkozáshoz kapcsolódó attitűdök egy reprezentatív felmérés első eredményei
21.
Vásárlási szokások és fogyasztói magatartás a funkcionális élelmiszerek aspektusában
22.
Az étkezési csírák fogyasztási gyakorisága
23.
Étrendi tényezők és tápanyagok szerepe rheumatoid arthritisben
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI