Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=104906
MOB:2012/4
Szerzők:Gubicskóné Kisbenedek Andrea; Kovács Bernadett; Polyák Éva; Szekeresné Szabó Szilvia; Breitenbach Zita; Szabó Zoltán; Márk László; Bóna Ágnes; Figler Mária
Tárgyszavak:FLAVONOIDOK; KÉMIA, ANALITIKAI; GYÜMÖLCS
Folyóirat:Új Diéta - 2012. 21. évf. 5-6. sz.
[https://mdosz.hu/uj-dieta/ ]


  A bogyós gyümölcsökből készült készítmények Rezveratrol-, rutin- és kvercetintartalmának meghatározása / Gubicskóné Kisbenedek Andrea [et al.]
  Bibliogr.: p. 35-36.
  In: Új Diéta. - ISSN 1587-169X. - 2012. 21. évf. 5-6. sz., p. 34-36. : ill.