Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Szűcs Zsuzsanna - Kapcsolódó tételek
1.
0-3 éves korú csecsemők és kisdedek táplálkozási szokásainak felmérése, különös tekintettel a makro- és mikronutriens-bevitelre
2.
10 dolog, amit a kávéról tudni kell
3.
2021. Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége XII. szakmai konferencia díjazottai
4.
ADA-állásfoglalás - az elhízás étrendi kezelése
5.
ADA-állásfoglalás : az elhízás étrendi kezelése
6.
Beszámoló a 12. EFAD-konferenciáról
7.
A cukor hatása az agyi funkciókra
8.
A cukorbetegség diétás kezelése - gyakorlati szempontok
9.
A cukorbetegség étrendi kezelése
10.
A cukorbetegség étrendi kezelése : 2. r.
11.
Dietetika a mindennapokban : a kardiovaszkuláris rizikófaktorokkal élő beteg táplálkozásterápiája
12.
A dietetikai tevékenység értékelése a személyi minimumfeltételek teljesülése tükrében, mi változott hat év alatt
13.
A dietetikus megítélése a lakosság szemszögéből
14.
A dietetikusok ismertségének és lakossági megítélésének reprezentatív felismerése az internetező felnőtt lakosság körében
15.
Egészséges folyadékbevitel; az ivóvíz jelentősége
16.
Egészséges táplálkozás mint hosszú távú prevenciós program: OKOSTÁNYÉR 6-17 éves gyermekeknek
17.
Az energiamentes édesítőszerek alkalmazásának hatása klinikai vizsgálatok, in vitro és állatkísérletek eredményei alapján
18.
A gyermekkori elhízás visszafordítható
19.
A hazai gyermekek táplálkozási szokásai egy összehasonlító elemzés tükrében
20.
Hazai vegetáriánus és vegán táplálkozást követők táplálkozási szokásainak vizsgálata
21.
Hazai állásfoglalás: a növényi alapú étrendek táplálkozástudományi megítélése
22.
Az időskori hidratációs állapot felmérése szociális otthonokban
23.
Az immunrendszer étrendi támogatása, a táplálkozás szerepe a gyulladásos folyamatok és az oxidációs stressz csökkentésében : 1. r.
24.
Az immunrendszer étrendi támogatása, a táplálkozás szerepe a gyulladásos folyamatok és az oxidációs stressz csökkentésében : 2. r.
25.
A kardiovaszkuláris megbetegedések étrendi prevenciója
26.
Konszenzus a ketogén diéta alkalmazására
27.
A korszerű táplálkozás megjelenése : OKOSTÁNYÉR
28.
Korszerű vaspótlás
29.
A magyar Cystás Fibrosis Regiszter genetikai revíziója
30.
Mikor milyen édesítőszert használjunk?
31.
Mozgáshiány : veszélyesebb mint a dohányzás
32.
Okostányér - új táplálkozási ajánlás a hazai felnőtt lakosság számára
33.
OKOSTÁNYÉR - új táplálkozási ajánlás a hazai felnőtt lakosság számára
34.
OKOSTÁNYÉR 6-17 éves gyermekeknek - egészséges táplálkozás iskoláskorban
35.
Személyi minimumfeltételek megvalósulása a fekvő- és járóbeteg-szakellátásban
36.
Sztívia - kis növény, nagy lehetőségek
37.
A testsúlycsökkentő étrend gyakorlati szempontjai
38.
Végleges formát öltött a WHO cukorfogyasztási ajánlás
39.
Édesítőszerek a konyhában
40.
Új táplálkozási ajánlások az Egyesült Államokban
41.
Új WHO-irányelvtervezet a cukorfogyasztásra vonatkozóan
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI