Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

FEHÉRJÉK, TÁPLÁLÉK - Kapcsolódó tételek


1.  0-3 éves korú csecsemők és kisdedek táplálkozási szokásainak felmérése, különös tekintettel a makro- és mikronutriens-bevitelre
2.  Alternatív fehérjeforrások sütőipari felhasználása
3.  Alternatív fehérjével dúsított és hagyományos kenyér organoleptikus és tápanyagtartalom szerinti vizsgálata
4.  Antioxidánssal, fehérjével és rosttal dúsított álgabona-alapú növényi italok vizsgálata
5.  Csökkentett fehérjetartalmú étrend idült vesebetegségben szenvedő betegeknél
6.  Egysejtfehérjék beépítése gyulladásos bélbetegek diétájába
7.  Egészséges, biztonságos tojástermékek az időskori fehérjepótláshoz : 1. r., Technológiai újdonságok
8.  Egészséges, biztonságos tojástermékek az időskori fehérjepótláshoz : 2. r., Újdonságok a termékfejlesztésben
9.  Egészséges, biztonságos tojástermékek az időskori fehérjepótláshoz : 3. r., Élőflórás ToTu termékek megfelelő aminosav- és fehérjepótlás a Covid-19 járvány idején
10.  Egészséges fehérje termékek idősek számára a zsírtartalom csökkentésének lehetőségei omlett (rántotta) alapok fejlesztésében
11.  A gyermekkori táplálékfehérje allergia
12.  Hogyan befolyásolja a táplálék zsír és/vagy fehérjetartalma a postprandialis hyperglykaemiát? Prandialis inzulinbólus algoritmusok pumpakezelésben részesülő 1-es típusú diabeteses gyermekekben
13.  A kisdedek optimális táplálása, restriktív diéták
14.  Különböző lencselisztalapú, gluténmentes kekszek fehérjeemészthetőségének in vitro vizsgálata
15.  Metabolikus programozás és fehérjebevitel
16.  A nagy hidrosztatikus nyomású technológia tojásfehérjére gyakorolt hatásai : optimális fehérje termékek előállítása az időskorúak számára
17.  Sarcopenia befolyásolása táplálkozási módszerekkel
18.  Szérum-prealbuminszintek összehasonlító vizsgálata dializált betegekben
19.  A táplálék fehérjetartalma és a krónikus vesebetegség progressziója : Nagy esetszámú, kontrollált vizsgálat nem valószínűsíti a bevitel korlátozásának előnyét
20.  Állati eredetű fehérjék közötti keresztallergia felismerések jelentősége
21.  Az étrendi kezelés jelentősége és lehetőségei krónikus vesebetegségben
22.  Új élelmiszerek allergén kockázatai
23.  Újabb adatok az anyatej fehérje és nem fehérje nitrogén összetevőiről
24.  Újabb szempontok a fehérjék táplálkozási megítéléséhez

  Mind kijelölve: