Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

ÉLELMISZER-MICROBIOLOGIA - Kapcsolódó tételek


1.  Comparison of PetrifilmTM method to conventional methods for enumerating aerobic bacteria, coliforms, Escherichia coli and yeasts and molds in foods
2.  A csomagolóanyagok és a csomagolás jelentősége az élelmiszerek mikrobiológiai minőségének megőrzésében
3.  Dr. Nikodemusz István élelmiszer-mikrobiológus halálának 20. évfordulójára
4.  The effect of Lactococcus lactis on the growth characteristics of Listeria monocytogenes in alfalfa sprout broth
5.  Az Európai Unióhoz való csatlakozás élelmisze-rmikrobiológiai kihívásai
6.  Food and drinking water hygiene and intestinal protozoa in deployed German soldiers
7.  Food Micro '96 - nemzetközi élelmiszer-mikrobiológiai konferencia : Budapest, 1996. augusztus 27-30.
8.  "Food safety 94" : Laval-i Nemzetközi Kongresszus tapasztalatai
9.  The Hamlet option in food microbiology: to analyze or not to analyze food specimens as marketed once HACCP implemented
10.  "Higiéne a minőségben" - egy franciaországi kongresszus filozófiája
11.  Hygienic-sanitary indicators for ice cream sold at the retail sale
12.  A húst szennyező baktériumok kimutatása. Húsok és húskészítmények mikrobiológiai vizsgálata
13.  Identification of enterococci isolated from cow's milk cheese: comparison of the classical methods and the API 20 strep system
14.  International Phage Typing Center for Listeria: report for 1987
15.  Kézmosás, mosogatás, fertőtlenítés hatékonyságának ellenőrzése élelmiszer-kereskedelmi és vendéglátó egységekben
16.  A Közegészségügyi Mikrobiológiai Osztály eredményei 1999. évben a számok tükrében
17.  Listeria izolálási kísérleteink élelmiszerből
18.  Listeria monocytogenes isolation from food in Hungary
19.  Listeria monocytogenes izolálás élelmiszerekből
20.  Listeris: ecology in the food chain
21.  Mikotoxinok az élelmiszerekben : toxikus hatások, idegrendszeri változások biomonitorozása
22.  Mikrobiológiai ökológia
23.  A mikroorganizmusok mozgása, tapadása és ezen tulajdonságok szerepe a patogenitásban
24.  Minőségbiztosítás élelmiszer-mikrobiológiai laboratóriumban : különböző módszerek alkalmazásával kapott eredmények összehasonlítása során szerzett tanulságok
25.  A nyers tej mikrobiológiai szennyezettsége
26.  Professional cooperation between medical food microbiologists and food processing specialists: the indispensable condition for a substantially improved management of loss of the microbiological int...
27.  Régi és új food-borne pathogen baktériumok kimutatásának aktuális feladatai
28.  Serovars of Listeria monocytogenes and Listeria innocua from food
29.  Sous-vide kacsacomb mikrobológiai, fizikai és kémiai minőségének vizsgálata
30.  Study of Listeria monocytogenes survival during the preparation and the conservation of two kinds of dairy product
31.  Survival of Campylobacter jejuni in chicken meat at frozen storage temperatures
32.  Szinte elpusztíthatatlanok - vírusok az élelmiszerekben
33.  A tej mikrobiológiai tisztaságának vizsgálata
34.  Tojások és tojáskészítmények vizsgálata
35.  Tájékoztatás bizottsági ülésről
36.  Élelmezés-egészségügyi szempontból jelentős clostridiumok
37.  Az élelmiszerek közvetítette mikrobiális megbetegedések
38.  Élelmiszerek mikotoxin szennyezettségének jelentősége, adatok a hazai szintekről
39.  Az élelmiszerek mikrobiológiai biztonsága: globális gondok és javítási törekvések
40.  Az élelmiszerek terjesztette mikrobiális megbetegedésekről
41.  Az élelmiszerek terjesztette mikrobiális megbetegedésekről
42.  Élelmiszerek által okozott megbetegedések : "food-waterborne diseases"
43.  Az élelmiszer-mikrobiológia története
44.  Az élelmiszerrel is terjedő vírusok, kiemelten a humán calicivírusok járványügyi és élelmiszerbiztonsági jellemzőinek egyes kérdéseiről
45.  Az élelmiszerrel terjedő megbetegedések kockázata
46.  Önkiszolgáló salátabárok vizsgálata az élelmiszerkereskedelemben

  Mind kijelölve: