Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=4087
MOB:1996/1
Szerzők:Kiss Réka; Food safety 94 (3.) (1994) (Laval) (FRA)
Tárgyszavak:KONGRESSZUSOK; ÉLELMISZER-MICROBIOLOGIA; ÉLELMISZERELEMZÉS; ÉLELMISZERKEZELÉS
Folyóirat:Budapesti Közegészségügy - 1995. 27. évf. 2. sz.


  "Food safety 94" : Laval-i Nemzetközi Kongresszus tapasztalatai / Kiss Réka
  Elhangzott: 3. nemzetközi kongresszus, 1994. jún. 1-3.
  In: Budapesti Közegészségügy. - ISSN 0133-137X. - 1995. 27. évf. 2. sz., p. 205-207.