| 1. | | | Az anyatej zsírsavösszetétele koraszülöttet és érett újszülöttet szülő anyákban a szoptatás első három hetében
|
| 2. | | | Babavárás omega-3-mal : babát tervező családok, számtalan anyuka újszülöttekkel, mindenki ugyanazt kérdezi: mi kell az újszülött és a kisgyerek egészségéhez?
|
| 3. | | | A csecsemőtáplálás új kérdése: hosszú szénláncú, többszörösen telítetlen zsírsavak
|
| 4. | | | A dokozahexaénsav (DHA) jelentősége a terhességben
|
| 5. | | | Elhízott gyermekek étrendjének kiegészítése napi 1000 mg alfa-linolénsavval : placebóval kontrollált, kettősen vakvizsgálat
|
| 6. | | | EPA és DHA: szívesen ajánlható a betegeknek
|
| 7. | | | Az EPA- és DHA-bevitel alfája és ómegája
|
| 8. | | | A grönlandiak titka
|
| 9. | | | Halolaj a táplálékkiegészítőkben : a csukamájolajtól a D-vitaminig és a telítetlen zsírsavakig
|
| 10. | | | Hosszú szénláncú telítetlen zsírsavak érett újszülöttekben; összehasonlítás koraszülöttekkel
|
| 11. | | | Hosszú szénláncú, többszörösen telítetlen zsírsavak a csecsemőtáplálásban = Long-chain polyunsaturated fatty acids in infant nutrition
|
| 12. | | | Hosszú szénláncú, többszörösen telítetlen zsírsavak hatása egészséges csecsemők arachidonsav- és dokozahexénsav-ellátottságára az élet első négy hónapjában
|
| 13. | | | A hosszú szénláncú, többszörösen telítetlen zsírsavak szerepe az emberi idegrendszer korai fejlődésében
|
| 14. | | | A hosszú szénláncú, többszörösen telítetlen zsírsavak szerepe koraszülöttek táplálásában
|
| 15. | | | A hosszú szénláncú zsírsavak jelentősége a csecsemőtáplálásban
|
| 16. | | | A hypertrigliceridaemia jelentős inflammatorikus marker
|
| 17. | | | Iskolakezdésre: Omega-3 zsírsavak
|
| 18. | | | A koenzim-Q10 és az Omega-3 zsírsavak helye és szerepe a kardiovaszkuláris prevencióban
|
| 19. | | | Közepes láncú trigliceridek hatása a linolsav-metabolizmusra koraszülöttekben
|
| 20. | | | Lehetőségek a hazai lakosság n-3 zsírsav-ellátottságának javítására
|
| 21. | | | Linolsav tartalmú készítmények szerepe az atópiás dermatitis helyi kezelésében
|
| 22. | | | A lipidajánlást befolyásoló legújabb tanulmányok
|
| 23. | | | A lipidajánlást befolyásoló legújabb tanulmányok
|
| 24. | | | A lipidcsökkentés új lehetőségei
|
| 25. | | | Milyen szív- és érrendszeri kórképeknél javasolhatók az ómega-3 zsírsavak?
|
| 26. | | | Milyen állapotokban, kórképekben alkalmazható a halolaj?
|
| 27. | | | Mérlegen a halolaj és az ómega-3 zsírsavak hatásai
|
| 28. | | | Az n-3 többszörösen telítetlen zsírsavak enteralis adása akut pancreatitisben - előzetes eredmények
|
| 29. | | | Az n-3 többszörösen telítetlen zsírsavak potenciális szerepe a krónikus vesebetegek kezelésében
|
| 30. | | | Az n-3 zsírsavak hatásainak biokémiai és kórélettani elemzése
|
| 31. | | | Nem mindegy, hogy mit esznek a migrénes betegek
|
| 32. | | | Az omega-3 : az egészséges zsiradék
|
| 33. | | | Az omega-3 (n-3) zsírsavak jelentősége a megelőzésben és a gyógyításban
|
| 34. | | | Az omega-3 többszörösen telítetlen zsírsavak az atherosclerosis megelőzésében
|
| 35. | | | Az omega-3 zsirsavak szerepe a lipidcsökkentő kezelésben
|
| 36. | | | Az omega-3 zsírsav kezeléssel történt új vizsgálatok eredményei
|
| 37. | | | Az omega-3 zsírsav étrend-kiegészítés kedvező hatásai sportolókban
|
| 38. | | | Omega-3 zsírsavak a gyermekgyógyászatban
|
| 39. | | | Omega-3 zsírsavak a szív és érrendszeri megbetegedések kezelésében
|
| 40. | | | Az omega-3 zsírsavak a táplálkozásban
|
| 41. | | | Az omega-3 zsírsavak bizonyított szerepe a kardiovaszkuláris mortalitás és a hirtelen halál létrejöttének csökkentésében
|
| 42. | | | Az omega-3 zsírsavak hatásainak tudományos bizonyítékai
|
| 43. | | | Az Omega-3 zsírsavak helye a terápiában
|
| 44. | | | Az omega-3 zsírsavak kardiológiai jelentősége
|
| 45. | | | Az omega-3 zsírsavak szerepe a cardiovasculáris betegségek megelőzésében
|
| 46. | | | Omega-3 zsírsavak szerepe az egészség megőrzésében
|
| 47. | | | Az omega-3 zsírsavak és a kardiovaszkuláris prevenció : fókuszban a lipidológia
|
| 48. | | | Az omega-3 zsírsavak és a kardiovaszkuláris prevenció : fókuszban a lipidológia
|
| 49. | | | Omega-3 zsírsavforrásokkal kiegészített húskészítmények vizsgálata
|
| 50. | | | Az omega-3 és a homo sapiens
|