1. | | | Az anyatej zsírsavösszetétele koraszülöttet és érett újszülöttet szülő anyákban a szoptatás első három hetében
|
2. | | | Babavárás omega-3-mal : babát tervező családok, számtalan anyuka újszülöttekkel, mindenki ugyanazt kérdezi: mi kell az újszülött és a kisgyerek egészségéhez?
|
3. | | | A csecsemőtáplálás új kérdése: hosszú szénláncú, többszörösen telítetlen zsírsavak
|
4. | | | A dokozahexaénsav (DHA) jelentősége a terhességben
|
5. | | | Elhízott gyermekek étrendjének kiegészítése napi 1000 mg alfa-linolénsavval : placebóval kontrollált, kettősen vakvizsgálat
|
6. | | | EPA és DHA: szívesen ajánlható a betegeknek
|
7. | | | Az EPA- és DHA-bevitel alfája és ómegája
|
8. | | | A grönlandiak titka
|
9. | | | Halolaj a táplálékkiegészítőkben : a csukamájolajtól a D-vitaminig és a telítetlen zsírsavakig
|
10. | | | Hosszú szénláncú telítetlen zsírsavak érett újszülöttekben; összehasonlítás koraszülöttekkel
|
11. | | | Hosszú szénláncú, többszörösen telítetlen zsírsavak a csecsemőtáplálásban = Long-chain polyunsaturated fatty acids in infant nutrition
|
12. | | | Hosszú szénláncú, többszörösen telítetlen zsírsavak hatása egészséges csecsemők arachidonsav- és dokozahexénsav-ellátottságára az élet első négy hónapjában
|
13. | | | A hosszú szénláncú, többszörösen telítetlen zsírsavak szerepe az emberi idegrendszer korai fejlődésében
|
14. | | | A hosszú szénláncú, többszörösen telítetlen zsírsavak szerepe koraszülöttek táplálásában
|
15. | | | A hosszú szénláncú zsírsavak jelentősége a csecsemőtáplálásban
|
16. | | | A hypertrigliceridaemia jelentős inflammatorikus marker
|
17. | | | Iskolakezdésre: Omega-3 zsírsavak
|
18. | | | A koenzim-Q10 és az Omega-3 zsírsavak helye és szerepe a kardiovaszkuláris prevencióban
|
19. | | | Közepes láncú trigliceridek hatása a linolsav-metabolizmusra koraszülöttekben
|
20. | | | Lehetőségek a hazai lakosság n-3 zsírsav-ellátottságának javítására
|
21. | | | Linolsav tartalmú készítmények szerepe az atópiás dermatitis helyi kezelésében
|
22. | | | A lipidajánlást befolyásoló legújabb tanulmányok
|
23. | | | A lipidajánlást befolyásoló legújabb tanulmányok
|
24. | | | A lipidcsökkentés új lehetőségei
|
25. | | | Milyen szív- és érrendszeri kórképeknél javasolhatók az ómega-3 zsírsavak?
|
26. | | | Milyen állapotokban, kórképekben alkalmazható a halolaj?
|
27. | | | Mérlegen a halolaj és az ómega-3 zsírsavak hatásai
|
28. | | | Az n-3 többszörösen telítetlen zsírsavak enteralis adása akut pancreatitisben - előzetes eredmények
|
29. | | | Az n-3 többszörösen telítetlen zsírsavak potenciális szerepe a krónikus vesebetegek kezelésében
|
30. | | | Az n-3 zsírsavak hatásainak biokémiai és kórélettani elemzése
|
31. | | | Nem mindegy, hogy mit esznek a migrénes betegek
|
32. | | | Az omega-3 : az egészséges zsiradék
|
33. | | | Az omega-3 (n-3) zsírsavak jelentősége a megelőzésben és a gyógyításban
|
34. | | | Az omega-3 többszörösen telítetlen zsírsavak az atherosclerosis megelőzésében
|
35. | | | Az omega-3 zsirsavak szerepe a lipidcsökkentő kezelésben
|
36. | | | Az omega-3 zsírsav kezeléssel történt új vizsgálatok eredményei
|
37. | | | Az omega-3 zsírsav étrend-kiegészítés kedvező hatásai sportolókban
|
38. | | | Omega-3 zsírsavak a gyermekgyógyászatban
|
39. | | | Omega-3 zsírsavak a szív és érrendszeri megbetegedések kezelésében
|
40. | | | Az omega-3 zsírsavak a táplálkozásban
|
41. | | | Az omega-3 zsírsavak bizonyított szerepe a kardiovaszkuláris mortalitás és a hirtelen halál létrejöttének csökkentésében
|
42. | | | Az omega-3 zsírsavak hatásainak tudományos bizonyítékai
|
43. | | | Az Omega-3 zsírsavak helye a terápiában
|
44. | | | Az omega-3 zsírsavak kardiológiai jelentősége
|
45. | | | Az omega-3 zsírsavak szerepe a cardiovasculáris betegségek megelőzésében
|
46. | | | Omega-3 zsírsavak szerepe az egészség megőrzésében
|
47. | | | Az omega-3 zsírsavak és a kardiovaszkuláris prevenció : fókuszban a lipidológia
|
48. | | | Az omega-3 zsírsavak és a kardiovaszkuláris prevenció : fókuszban a lipidológia
|
49. | | | Omega-3 zsírsavforrásokkal kiegészített húskészítmények vizsgálata
|
50. | | | Az omega-3 és a homo sapiens
|