Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Szabďż˝ S. Andrďż˝s - Kapcsolódó tételek
1.
Coeliakias és nem lisztérzékeny egyetemista lányok táplálkozásának összehasonlítása
2.
Diákok kémia-, biológia- és fizikaoktatása élelmiszer-vizsgálati kísérletek segítségével
3.
Egyes hazai felnőtt lakossági csoportok táplálkozási szokásainak vizsgálata
4.
Egyes mikroelemek esszencialitásának vizsgálata
5.
Hársméz HMF tartalmának változása hőkezelés hatására és a tárolás során
6.
Hársméz színjellemzőinek változása hőkezelés hatására, illetve a tárolás során
7.
Hársmézminták mért fizikai és kémiai jellemzői közötti összefüggés
8.
International Conference on Activation analysis and its applications = Korszerű aktivációs analitika: az elméleti kutatás és gyakorlati alkalmazás szoros egysége : Peking, 1990. okt. 15-19.
9.
A lítium élettani szerepe
10.
A nikkel esszencialitásának vizsgálata
11.
A stroncium humánélettani szerepe
12.
A szelén és a daganatmegelőzés kapcsolata
13.
Természettudományos oktatás az iskolában élelmiszer-vizsgálati kísérletek segítségével
14.
Élelmiszerek NI-tartalma és a nikkel humánélettani szerepe
15.
Élelmiszerek stronciumtartalmának és a stroncium biológiai szerepének vizsgálata
16.
Élelmiszerek ásványi anyag tartalma -Alumínium az élelmiszerekben
17.
Élelmiszerek ásványi anyag tartalma: ozmium az élelmiszerekben
18.
Élelmiszerek ásványianyag-tartalma - Palládium az élelmiszerekben
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI