Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Hďż˝S - Kapcsolódó tételek


1.  Analysis of Campylobacter jejuni isolates of various sources for loci associated with Guillain-Barré syndrome
2.  Az atípusos mycobacteriumokkal (M. avium) fertőzött sertéshús fogyasztásának egészségügyi kockázatáról
3.  Beszélnünk kell a húsról
4.  Biotechnológiailag kezelt állatok mint élelemforrások
5.  Characterization of virulence potential of Pseudomonas aeruginosa isolated from bovine meat, fresh fish, and smoked fish
6.  "Enni vagy nem enni" - A vadhúsok ólomszennyezettsége : irodalmi összefoglaló
7.  Halak és húsok molekuláris allergológiája
8.  Hús- és húskészítmények szénhidrát-, nitrát- és fehérjetartalmának meghatározása spektroszkópiás eljárásokkal
9.  A húsfogyasztás jelentősége az emberi táplálkozásban
10.  Húsiparban alkalmazott összetett fűszerkeverékek minősége
11.  Húsok és húskészítmények minőség
12.  A húst szennyező baktériumok kimutatása. Húsok és húskészítmények mikrobiológiai vizsgálata
13.  Magyar húskészítmények koleszterintartalma
14.  Nitrit és nitrát előfordulásának vizsgálata sertéshúsban
15.  Növényi alapú hústermékek vizsgálata
16.  A Salmonella Typhimurium kimutatására szolgáló specifikus, valós idejű PCR teszt kifejlesztése
17.  Sous-vide húsokban előforduló humán patogén baktériumok hőrezisztenciájának vizsgálata
18.  Sous-vide kacsacomb mikrobológiai, fizikai és kémiai minőségének vizsgálata
19.  Szarvashús az étrendünkben
20.  Thermal resistance of Listeria monocytogenes in sausage meat
21.  A vadhús közfogyasztásának története és élelmiszerláncbiztonsági előírásai Magyarországon : irodalmi áttekintés
22.  Új kromogén tápközeg értékelése a Campylobacter-csíraszám baromfihús mintákban történő közvetlen meghatározásához

  Mind kijelölve: