Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Hďż˝S - Kapcsolódó tételek
1.
Analysis of Campylobacter jejuni isolates of various sources for loci associated with Guillain-Barré syndrome
2.
Az atípusos mycobacteriumokkal (M. avium) fertőzött sertéshús fogyasztásának egészségügyi kockázatáról
3.
Beszélnünk kell a húsról
4.
Biotechnológiailag kezelt állatok mint élelemforrások
5.
Characterization of virulence potential of Pseudomonas aeruginosa isolated from bovine meat, fresh fish, and smoked fish
6.
"Enni vagy nem enni" - A vadhúsok ólomszennyezettsége : irodalmi összefoglaló
7.
Halak és húsok molekuláris allergológiája
8.
Hús- és húskészítmények szénhidrát-, nitrát- és fehérjetartalmának meghatározása spektroszkópiás eljárásokkal
9.
A húsfogyasztás jelentősége az emberi táplálkozásban
10.
Húsok és húskészítmények minőség
11.
A húst szennyező baktériumok kimutatása. Húsok és húskészítmények mikrobiológiai vizsgálata
12.
Magyar húskészítmények koleszterintartalma
13.
Nitrit és nitrát előfordulásának vizsgálata sertéshúsban
14.
Növényi alapú hústermékek vizsgálata
15.
A Salmonella Typhimurium kimutatására szolgáló specifikus, valós idejű PCR teszt kifejlesztése
16.
Sous-vide húsokban előforduló humán patogén baktériumok hőrezisztenciájának vizsgálata
17.
Sous-vide kacsacomb mikrobológiai, fizikai és kémiai minőségének vizsgálata
18.
Szarvashús az étrendünkben
19.
Thermal resistance of Listeria monocytogenes in sausage meat
20.
A vadhús közfogyasztásának története és élelmiszerláncbiztonsági előírásai Magyarországon : irodalmi áttekintés
21.
Új kromogén tápközeg értékelése a Campylobacter-csíraszám baromfihús mintákban történő közvetlen meghatározásához
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI