Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=127363
MOB:2017/4
Szerzők:Benie, Comoé Koffi Donatien; Dadié, Adjéhi; Guessennd, Nathalie; N'gbesso-Kouadio, Nadege Ahou; Kouame, N'zebo Désiré; N'golo, David Coulibaly; Aka, Solange; Dako, Etienne; Dje, Koffi Marcellin; Dosso, Mireille
Tárgyszavak:PSEUDOMONAS AERUGINOSA; HÚS; HALAK; VIRULENTIA
Folyóirat:European Journal of Microbiology and Immunology - 2017. 7. évf. 1. sz.
[https://akjournals.com/view/journals/1886/1886-overview.xml]


  Characterization of virulence potential of Pseudomonas aeruginosa isolated from bovine meat, fresh fish, and smoked fish / Comoé Koffi Donatien Benie [et al.]
  Bibliogr.: p. 63-64. - Abstr. eng.
  In: European Journal of Microbiology and Immunology. - ISSN 2062-509X . - 2017. 7. évf. 1. sz., p. 55-64. : ill.