Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=861
MOB:1991/1
Szerzők:Éliás Ida; Czegdéli-Jankó Gézáné; Nagy Edit
Tárgyszavak:HÚS; SZÍNKÉPELEMZÉS
Folyóirat:Élelmiszervizsgálati Közlemények - 1984. 30. évf. 4. sz.
[https://eviko.hu/hu-hu]


  Hús- és húskészítmények szénhidrát-, nitrát- és fehérjetartalmának meghatározása spektroszkópiás eljárásokkal / Éliás Ida, Czegdéli-Jankó Gézáné, Nagy Edit
  ÉKB Élelmiszeranalítikai Munkabizottságnak Spektroszkópiás Ankétján 1989. nov. 9-én Szegeden elhangzott előadás alapján, Abstr. hun., eng., rus., ger.
  In: Élelmiszervizsgálati Közlemények. - ISSN 0422-9576, eISSN 2676-8704. - 1984. 30. évf. 4. sz., 219-228. p.