Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Birďż˝ Gyďż˝rgy - Kapcsolódó tételek
1.
Az antioxidánsok
2.
Beszámoló a Három Ország 15. Online Táplálkozástudományi Konferenciájáról : Dreiländertagung der DGE, ÖGE und SGE, 2020. November 19-20.
3.
A bél-mikrobióta, a humán mikrokozmosz egészséget befolyásoló eleme - szakirodalmi áttekintés
4.
A cardiovascularis betegségek táplálkozás-epidemiológiai kérdései
5.
A COVID-19 táplálkozási vonatkozásai : narratív áttekintés
6.
Gyermekek vitaminellátása az őszi-téli hónapokban
7.
A gyümölcscukor humánbiológiai jellemzői
8.
A kakaó az ősi mezoamerikai indián orvoslásban
9.
A lakosság táplálkozásának főbb jellemzői az elmúlt évtizedben
10.
A listeriosis hazai és nemzetközi élelmiszer-higiéniai kérdései humánepidemiológiai szempontból
11.
A megújuló táplálkozástudomány
12.
Mennyi vitamin kell az időseknek?
13.
Nemzetközi program a gyümölcs- és zöldségfogyasztás növelésére I. : 1. r., A gyümölcs és a zöldség jelentősége az ember egészségi állapotában: szakirodalmi áttekintés
14.
Nemzetközi program a gyümölcs- és zöldségfogyasztás növelésére I. : 2. r., A gyümölcs és a zöldség jelentősége az ember egészségi állapotában: szakirodalmi áttekintés
15.
Nemzetközi program a gyümölcs- és zöldségfogyasztás növelésére II. : "Az egészséges család" európai uniós projekt bemutatása
16.
Nemzetközi tanulmány a sófogyasztás jellemzőiről és csökkentésének gátjairól
17.
Optimális táplálkozási programban részesülő általános iskolás korú gyermekek tápláltsági és egészségi állapota
18.
Szójafehérje hatása hospitalizált idős nők lipid és mikroelem statusára
19.
Terhes nők energia- és tápanyagellátottságának nyomon követése
20.
A táplálkozás gazdasági összefüggései
21.
A táplálkozás kockázata - túl a főbb tényezőkön
22.
Táplálékallergia
23.
Az ubikinon és a szelén az antioxidáns rendszerben
24.
Vitaminok a felnőttek étrendjében : mikor van szükség kiegészítésre?
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI