1. | | | Comparison of PetrifilmTM method to conventional methods for enumerating aerobic bacteria, coliforms, Escherichia coli and yeasts and molds in foods
|
2. | | | A csomagolóanyagok és a csomagolás jelentősége az élelmiszerek mikrobiológiai minőségének megőrzésében
|
3. | | | Dr. Nikodemusz István élelmiszer-mikrobiológus halálának 20. évfordulójára
|
4. | | | The effect of Lactococcus lactis on the growth characteristics of Listeria monocytogenes in alfalfa sprout broth
|
5. | | | Az Európai Unióhoz való csatlakozás élelmisze-rmikrobiológiai kihívásai
|
6. | | | Food and drinking water hygiene and intestinal protozoa in deployed German soldiers
|
7. | | | Food Micro '96 - nemzetközi élelmiszer-mikrobiológiai konferencia : Budapest, 1996. augusztus 27-30.
|
8. | | | "Food safety 94" : Laval-i Nemzetközi Kongresszus tapasztalatai
|
9. | | | The Hamlet option in food microbiology: to analyze or not to analyze food specimens as marketed once HACCP implemented
|
10. | | | "Higiéne a minőségben" - egy franciaországi kongresszus filozófiája
|
11. | | | Hygienic-sanitary indicators for ice cream sold at the retail sale
|
12. | | | A húst szennyező baktériumok kimutatása. Húsok és húskészítmények mikrobiológiai vizsgálata
|
13. | | | Identification of enterococci isolated from cow's milk cheese: comparison of the classical methods and the API 20 strep system
|
14. | | | International Phage Typing Center for Listeria: report for 1987
|
15. | | | Kézmosás, mosogatás, fertőtlenítés hatékonyságának ellenőrzése élelmiszer-kereskedelmi és vendéglátó egységekben
|
16. | | | A Közegészségügyi Mikrobiológiai Osztály eredményei 1999. évben a számok tükrében
|
17. | | | Listeria izolálási kísérleteink élelmiszerből
|
18. | | | Listeria monocytogenes isolation from food in Hungary
|
19. | | | Listeria monocytogenes izolálás élelmiszerekből
|
20. | | | Listeris: ecology in the food chain
|
21. | | | Mikotoxinok az élelmiszerekben : toxikus hatások, idegrendszeri változások biomonitorozása
|
22. | | | Mikrobiológiai ökológia
|
23. | | | A mikroorganizmusok mozgása, tapadása és ezen tulajdonságok szerepe a patogenitásban
|
24. | | | Minőségbiztosítás élelmiszer-mikrobiológiai laboratóriumban : különböző módszerek alkalmazásával kapott eredmények összehasonlítása során szerzett tanulságok
|
25. | | | A nyers tej mikrobiológiai szennyezettsége
|
26. | | | Polyphenolic compounds in the combat of foodborne infections - An update on recent evidence
|
27. | | | Professional cooperation between medical food microbiologists and food processing specialists: the indispensable condition for a substantially improved management of loss of the microbiological int...
|
28. | | | Régi és új food-borne pathogen baktériumok kimutatásának aktuális feladatai
|
29. | | | Serovars of Listeria monocytogenes and Listeria innocua from food
|
30. | | | Sous-vide kacsacomb mikrobológiai, fizikai és kémiai minőségének vizsgálata
|
31. | | | Study of Listeria monocytogenes survival during the preparation and the conservation of two kinds of dairy product
|
32. | | | Survival of Campylobacter jejuni in chicken meat at frozen storage temperatures
|
33. | | | Szinte elpusztíthatatlanok - vírusok az élelmiszerekben
|
34. | | | A tej mikrobiológiai tisztaságának vizsgálata
|
35. | | | Tojások és tojáskészítmények vizsgálata
|
36. | | | Tájékoztatás bizottsági ülésről
|
37. | | | Élelmezés-egészségügyi szempontból jelentős clostridiumok
|
38. | | | Az élelmiszerek közvetítette mikrobiális megbetegedések
|
39. | | | Élelmiszerek mikotoxin szennyezettségének jelentősége, adatok a hazai szintekről
|
40. | | | Az élelmiszerek mikrobiológiai biztonsága: globális gondok és javítási törekvések
|
41. | | | Az élelmiszerek terjesztette mikrobiális megbetegedésekről
|
42. | | | Az élelmiszerek terjesztette mikrobiális megbetegedésekről
|
43. | | | Élelmiszerek által okozott megbetegedések : "food-waterborne diseases"
|
44. | | | Az élelmiszer-mikrobiológia története
|
45. | | | Az élelmiszerrel is terjedő vírusok, kiemelten a humán calicivírusok járványügyi és élelmiszerbiztonsági jellemzőinek egyes kérdéseiről
|
46. | | | Az élelmiszerrel terjedő megbetegedések kockázata
|
47. | | | Önkiszolgáló salátabárok vizsgálata az élelmiszerkereskedelemben
|