| 1. | | | Comparison of PetrifilmTM method to conventional methods for enumerating aerobic bacteria, coliforms, Escherichia coli and yeasts and molds in foods
|
| 2. | | | A csomagolóanyagok és a csomagolás jelentősége az élelmiszerek mikrobiológiai minőségének megőrzésében
|
| 3. | | | Distribution of phylogroups and antibiotic resistance patterns of ESBL-producing Escherichia coli strains isolated from chicken meat in Tamaulipas, Mexico
|
| 4. | | | Dr. Nikodemusz István élelmiszer-mikrobiológus halálának 20. évfordulójára
|
| 5. | | | The effect of Lactococcus lactis on the growth characteristics of Listeria monocytogenes in alfalfa sprout broth
|
| 6. | | | Az Európai Unióhoz való csatlakozás élelmisze-rmikrobiológiai kihívásai
|
| 7. | | | Food and drinking water hygiene and intestinal protozoa in deployed German soldiers
|
| 8. | | | Food Micro '96 - nemzetközi élelmiszer-mikrobiológiai konferencia : Budapest, 1996. augusztus 27-30.
|
| 9. | | | "Food safety 94" : Laval-i Nemzetközi Kongresszus tapasztalatai
|
| 10. | | | The Hamlet option in food microbiology: to analyze or not to analyze food specimens as marketed once HACCP implemented
|
| 11. | | | "Higiéne a minőségben" - egy franciaországi kongresszus filozófiája
|
| 12. | | | Hygienic-sanitary indicators for ice cream sold at the retail sale
|
| 13. | | | A húst szennyező baktériumok kimutatása. Húsok és húskészítmények mikrobiológiai vizsgálata
|
| 14. | | | Identification of enterococci isolated from cow's milk cheese: comparison of the classical methods and the API 20 strep system
|
| 15. | | | International Phage Typing Center for Listeria: report for 1987
|
| 16. | | | Kézmosás, mosogatás, fertőtlenítés hatékonyságának ellenőrzése élelmiszer-kereskedelmi és vendéglátó egységekben
|
| 17. | | | A Közegészségügyi Mikrobiológiai Osztály eredményei 1999. évben a számok tükrében
|
| 18. | | | Listeria izolálási kísérleteink élelmiszerből
|
| 19. | | | Listeria monocytogenes isolation from food in Hungary
|
| 20. | | | Listeria monocytogenes izolálás élelmiszerekből
|
| 21. | | | Listeris: ecology in the food chain
|
| 22. | | | Mikotoxinok az élelmiszerekben : toxikus hatások, idegrendszeri változások biomonitorozása
|
| 23. | | | Mikrobiológiai ökológia
|
| 24. | | | A mikroorganizmusok mozgása, tapadása és ezen tulajdonságok szerepe a patogenitásban
|
| 25. | | | Minőségbiztosítás élelmiszer-mikrobiológiai laboratóriumban : különböző módszerek alkalmazásával kapott eredmények összehasonlítása során szerzett tanulságok
|
| 26. | | | A nyers tej mikrobiológiai szennyezettsége
|
| 27. | | | Polyphenolic compounds in the combat of foodborne infections - An update on recent evidence
|
| 28. | | | Professional cooperation between medical food microbiologists and food processing specialists: the indispensable condition for a substantially improved management of loss of the microbiological int...
|
| 29. | | | Régi és új food-borne pathogen baktériumok kimutatásának aktuális feladatai
|
| 30. | | | Serovars of Listeria monocytogenes and Listeria innocua from food
|
| 31. | | | Sous-vide kacsacomb mikrobológiai, fizikai és kémiai minőségének vizsgálata
|
| 32. | | | Study of Listeria monocytogenes survival during the preparation and the conservation of two kinds of dairy product
|
| 33. | | | Survival of Campylobacter jejuni in chicken meat at frozen storage temperatures
|
| 34. | | | Szinte elpusztíthatatlanok - vírusok az élelmiszerekben
|
| 35. | | | A tej mikrobiológiai tisztaságának vizsgálata
|
| 36. | | | Tojások és tojáskészítmények vizsgálata
|
| 37. | | | Tájékoztatás bizottsági ülésről
|
| 38. | | | Élelmezés-egészségügyi szempontból jelentős clostridiumok
|
| 39. | | | Az élelmiszerek közvetítette mikrobiális megbetegedések
|
| 40. | | | Élelmiszerek mikotoxin szennyezettségének jelentősége, adatok a hazai szintekről
|
| 41. | | | Az élelmiszerek mikrobiológiai biztonsága: globális gondok és javítási törekvések
|
| 42. | | | Az élelmiszerek terjesztette mikrobiális megbetegedésekről
|
| 43. | | | Az élelmiszerek terjesztette mikrobiális megbetegedésekről
|
| 44. | | | Élelmiszerek által okozott megbetegedések : "food-waterborne diseases"
|
| 45. | | | Az élelmiszer-mikrobiológia története
|
| 46. | | | Az élelmiszerrel is terjedő vírusok, kiemelten a humán calicivírusok járványügyi és élelmiszerbiztonsági jellemzőinek egyes kérdéseiről
|
| 47. | | | Az élelmiszerrel terjedő megbetegedések kockázata
|
| 48. | | | Önkiszolgáló salátabárok vizsgálata az élelmiszerkereskedelemben
|