Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

ďż˝LELMISZER-MICROBIOLOGIA - Kapcsolódó tételek


1.  Comparison of PetrifilmTM method to conventional methods for enumerating aerobic bacteria, coliforms, Escherichia coli and yeasts and molds in foods
2.  A csomagolóanyagok és a csomagolás jelentősége az élelmiszerek mikrobiológiai minőségének megőrzésében
3.  Distribution of phylogroups and antibiotic resistance patterns of ESBL-producing Escherichia coli strains isolated from chicken meat in Tamaulipas, Mexico
4.  Dr. Nikodemusz István élelmiszer-mikrobiológus halálának 20. évfordulójára
5.  The effect of Lactococcus lactis on the growth characteristics of Listeria monocytogenes in alfalfa sprout broth
6.  Az Európai Unióhoz való csatlakozás élelmisze-rmikrobiológiai kihívásai
7.  Food and drinking water hygiene and intestinal protozoa in deployed German soldiers
8.  Food Micro '96 - nemzetközi élelmiszer-mikrobiológiai konferencia : Budapest, 1996. augusztus 27-30.
9.  "Food safety 94" : Laval-i Nemzetközi Kongresszus tapasztalatai
10.  The Hamlet option in food microbiology: to analyze or not to analyze food specimens as marketed once HACCP implemented
11.  "Higiéne a minőségben" - egy franciaországi kongresszus filozófiája
12.  Hygienic-sanitary indicators for ice cream sold at the retail sale
13.  A húst szennyező baktériumok kimutatása. Húsok és húskészítmények mikrobiológiai vizsgálata
14.  Identification of enterococci isolated from cow's milk cheese: comparison of the classical methods and the API 20 strep system
15.  International Phage Typing Center for Listeria: report for 1987
16.  Kézmosás, mosogatás, fertőtlenítés hatékonyságának ellenőrzése élelmiszer-kereskedelmi és vendéglátó egységekben
17.  A Közegészségügyi Mikrobiológiai Osztály eredményei 1999. évben a számok tükrében
18.  Listeria izolálási kísérleteink élelmiszerből
19.  Listeria monocytogenes isolation from food in Hungary
20.  Listeria monocytogenes izolálás élelmiszerekből
21.  Listeris: ecology in the food chain
22.  Mikotoxinok az élelmiszerekben : toxikus hatások, idegrendszeri változások biomonitorozása
23.  Mikrobiológiai ökológia
24.  A mikroorganizmusok mozgása, tapadása és ezen tulajdonságok szerepe a patogenitásban
25.  Minőségbiztosítás élelmiszer-mikrobiológiai laboratóriumban : különböző módszerek alkalmazásával kapott eredmények összehasonlítása során szerzett tanulságok
26.  A nyers tej mikrobiológiai szennyezettsége
27.  Polyphenolic compounds in the combat of foodborne infections - An update on recent evidence
28.  Professional cooperation between medical food microbiologists and food processing specialists: the indispensable condition for a substantially improved management of loss of the microbiological int...
29.  Régi és új food-borne pathogen baktériumok kimutatásának aktuális feladatai
30.  Serovars of Listeria monocytogenes and Listeria innocua from food
31.  Sous-vide kacsacomb mikrobológiai, fizikai és kémiai minőségének vizsgálata
32.  Study of Listeria monocytogenes survival during the preparation and the conservation of two kinds of dairy product
33.  Survival of Campylobacter jejuni in chicken meat at frozen storage temperatures
34.  Szinte elpusztíthatatlanok - vírusok az élelmiszerekben
35.  A tej mikrobiológiai tisztaságának vizsgálata
36.  Tojások és tojáskészítmények vizsgálata
37.  Tájékoztatás bizottsági ülésről
38.  Élelmezés-egészségügyi szempontból jelentős clostridiumok
39.  Az élelmiszerek közvetítette mikrobiális megbetegedések
40.  Élelmiszerek mikotoxin szennyezettségének jelentősége, adatok a hazai szintekről
41.  Az élelmiszerek mikrobiológiai biztonsága: globális gondok és javítási törekvések
42.  Az élelmiszerek terjesztette mikrobiális megbetegedésekről
43.  Az élelmiszerek terjesztette mikrobiális megbetegedésekről
44.  Élelmiszerek által okozott megbetegedések : "food-waterborne diseases"
45.  Az élelmiszer-mikrobiológia története
46.  Az élelmiszerrel is terjedő vírusok, kiemelten a humán calicivírusok járványügyi és élelmiszerbiztonsági jellemzőinek egyes kérdéseiről
47.  Az élelmiszerrel terjedő megbetegedések kockázata
48.  Önkiszolgáló salátabárok vizsgálata az élelmiszerkereskedelemben

  Mind kijelölve: