Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
ďż˝lelmiszervizsgďż˝lati Kďż˝zlemďż˝nyek - Kapcsolódó tételek
<<
1
2
3
4
>>
1.
A 60 éves Élelmiszervizsgálati Közlemények - az elmúlt 30 év tükrében
2.
Az aflatoxinszennyezettség csökkentésének lehetőségei az élelmiszerláncban
3.
Alakfelismerési kutatások néhány eredménye érzékszervi élelmiszer-minősítő módszerek továbbfejlesztéséhez sütőipari termékekre
4.
Alternatív fehérjeforrások sütőipari felhasználása
5.
Az analitikai standard oldatok pontossága és a névleges koncentrációjuk bizonytalansága
6.
Aptamerek - az antitestek lehetséges alternatívái
7.
Arzénnal szennyezett talajon termesztett zöldborsó élelmiszerés takarmánybiztonsági megítélése
8.
Arzénvizsgálatok ivóvízből és élelmiszerekből
9.
Aszpartám édesítőszer élelmiszerekből származó bevitelének becslése és a kockázat értékelése
10.
Baktériumok kommunikációja és annak élelmiszer-tudományi jelentősége
11.
Beszámoló a "Kémia és táplálkozás" című ankétról
12.
A biológiai kontroll alkalmazási lehetőségei élelmiszer eredetű patogén baktériumok gátlására
13.
A borsmenta hatóanyagai mézben
14.
Bél mikrobiotánk táplálkozás-tudományi és élelmiszer-vizsgálati jelentősége
15.
A bél-mikrobióta, a humán mikrokozmosz egészséget befolyásoló eleme - szakirodalmi áttekintés
16.
A búza "sütőipari minőség" fogalmának alakulása a kezdetektől napjainkig a gabonavegyész szemével - akadémiai székfoglaló előadás részletei
17.
A búzaliszt ásványianyag- és fehérjetartalmának változása műtrágyázás hatására
18.
Búzalisztek Fusarium F-2 és T-2 toxin szennyeződésének gyors meghatározása automatizált enzimimmunanalitikai mérőrendszerrel
19.
Clostridium difficile: új élelmiszer-biztonsági veszély?
20.
Csak a legjobbak: hatósági terméktesztek a Szupermenta blogon
21.
A csomagolással kapcsolatos ismeretek felmérése egy kvantitatív kutatás alapján
22.
Csomagolóanyagok szerves migránsai és a kioldódott vegyületek vizsgálati lehetőségei
23.
A csomagolóanyagok és a csomagolás jelentősége az élelmiszerek mikrobiológiai minőségének megőrzésében
24.
D- és L-aminosavak elválasztása és meghatározása ioncserés oszlopkromatográfiával diasztereomer dipeptid formában
25.
D- és L-aminosavak elválasztása és meghatározása ioncserés-oszlopkromatográfiával diasztereomer dipeptid formában
26.
Diákok kémia-, biológia- és fizikaoktatása élelmiszer-vizsgálati kísérletek segítségével
27.
Egy LC-MS/MS alapú élelmiszervizsgálati módszer nemzetközi szabványosítása: egységesen elfogadott vizsgálati eljárás kidolgozása Alternaria toxinokra
28.
Egysejtfehérjék beépítése gyulladásos bélbetegek diétájába
29.
Egészségvédő élelmiszerek iránti attitűdök a táplálkozás és a fizikai aktivitás vonatkozásában
30.
Elektronikus orr - az élelmiszervizsgálat sok célra használható új eszköze
31.
Előrejelző mikrobiológiai modellezés, a kvantitatív mikrobiológiai kockázatbecslés eszköze
32.
Előrelépések a gluténkimutatási és mennyiségi meghatározási módszerek fejlesztésében
33.
Az Európai Unió élelmiszer- és takarmánybiztonsági riasztási rendszere
34.
A feketeköménymag-olaj antimikrobás hatásának vizsgálata Staphylococcus aureus törzseken
35.
A feniltiokarbamid érzékenység összefüggései a testösszetétellel, valamint a kávé- és teafogyasztással
36.
A fipronilos tojásbotrány vásárlói magatartásra gyakorolt hatásának vizsgálata Magyarországon
37.
Flexitariánus étrend - a fenntartható táplálkozás?
38.
A Fodor József Közegészségügyi Központ Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézete 50 éves működése és feladatai a jövőben
39.
A fogyasztók növényvédőszer-maradékokból származó expozíciójának finomítása : 1. r.
40.
A fogyasztók növényvédőszer-maradékokból származó expozíciójának finomítása, 2. rész
41.
Folyadékkromatográfiás hármas kvadrupol rendszerű tandem tömegspektrometriás (HPLC-MS/MS) módszerek az élelmiszer-vizsgálatokban: kihívások és előnyök
42.
Folyékony élelmiszerminták destruktív minta-előkészítést nem igénylő nyomelem-tartalom meghatározási lehetőségei ICP-MS technikával
43.
Foszfátok élelmiszereinkben: előnyök és kockázatok
44.
A fotoakusztikus spektroszkópia (PAS) alkalmazási lehetősége az élelmiszeripari nyers- és adalékanyagok minősítésében
45.
Friss fogyasztásra szánt zöldség és gyümölcs minősége kötelező vizsgálatának 1994-1995. évi hatósági tapasztalatai
46.
Funkcionális élelmiszerek
47.
A fűszerpaprika mikrobiológiai paramétereinek jogszabályvizsgálata, valamint szerbiai gyakorlati alkalmazása
48.
Genetikailag módosított növények detektálása élelmiszerekben polimeráz láncreakcióval
49.
A glifozát maradékainak jelenléte környezetünkben, és analitikai meghatározásának lehetőségei
50.
A glikémiás index fogalma és in vitro meghatározási lehetőségei
Mind kijelölve:
<<
1
2
3
4
>>
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI