Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Szekeresné Szabó Szilvia - Kapcsolódó tételek
1.
A bogyós gyümölcsökből készült készítmények Rezveratrol-, rutin- és kvercetintartalmának meghatározása
2.
A borok oleanolsav-tartalmának analitikai vizsgálata
3.
Az "E-Harmónia" prevenciós program tápláltsági állapottal és táplálkozással kapcsolatos eredményei
4.
A fenntartható fejlődés és táplálkozásunk összefüggései : 1. r.
5.
A fenntartható fejlődés és táplálkozásunk összefüggései : 2. r.
6.
Gasztroezofageális refluxban szenvedő betegek táplálkozásának és életminőségének vizsgálata
7.
A görög és a magyar gyermekek táplálkozási szokásainak összehasonlító vizsgálata
8.
A görög és magyar gyermekek táplálkozási szokásainak összehasonlítása
9.
Hagymafélék és készítményeik antimikrobás hatásának humán vizelet- és nyálmintákból történő vizsgálata
10.
Kenyerek és pékáruk valós beltartalmi értékei a tápanyagtáblázatban szereplő adatokhoz viszonyítva
11.
Kereskedelmi forgalomban kapható citrusfélék és leveik C-vitamin-tartalmának változása különböző tárolási módok során
12.
A káposztafélék családjába tartozó néhány ismertebb hazai faj különböző polifenol tartalmú komponenseinek kimutatása analitikai módszerekkel
13.
Középiskolások folyadékfogyasztásának vizsgálata
14.
Különböző folyadéktípusok fogyasztásának vizsgálata a felnőtt lakosság körében
15.
A különböző növényi csírák flavonidtartalma és összetétele
16.
Különböző növényi csírák jelentősége
17.
Lipidanyagcsere-zavarok elhízott gyermekekben
18.
A nyers tej mikrobiológiai szennyezettsége
19.
A növényi alapú étrendről
20.
A növényi csírák beltartalmi értékének vizsgálata kémiai módszerekkel
21.
Olajos magvak bioaktív összetevőinek kromatográfiás vizsgálata
22.
Organikus és nem organikus nyersanyagok összehasonlító vizsgálata
23.
Probiotikumfogyasztási szokások antibiotikumos kezelés esetén
24.
A tej mikrobiológiai tisztaságának vizsgálata
25.
A táplálkozás hatása a teljesítőképességre expedíción részt vett hegymászóknál
26.
A vegetáriánus táplálkozás hatása várandósság alatt
27.
Versenyúszók folyadékfogyasztásának vizsgálata
28.
Az állatifehérje-fogyasztás és egyes betegségek összefüggései
29.
Életmódvizsgálatok utánpótláskorú középiskolás sportolóknál
30.
Az étkezési csírák fogyasztási gyakorisága
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI