Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Szekeresné Szabó Szilvia - Kapcsolódó tételek


1.  A bogyós gyümölcsökből készült készítmények Rezveratrol-, rutin- és kvercetintartalmának meghatározása
2.  A borok oleanolsav-tartalmának analitikai vizsgálata
3.  Az "E-Harmónia" prevenciós program tápláltsági állapottal és táplálkozással kapcsolatos eredményei
4.  A fenntartható fejlődés és táplálkozásunk összefüggései : 1. r.
5.  A fenntartható fejlődés és táplálkozásunk összefüggései : 2. r.
6.  Gasztroezofageális refluxban szenvedő betegek táplálkozásának és életminőségének vizsgálata
7.  A görög és a magyar gyermekek táplálkozási szokásainak összehasonlító vizsgálata
8.  A görög és magyar gyermekek táplálkozási szokásainak összehasonlítása
9.  Hagymafélék és készítményeik antimikrobás hatásának humán vizelet- és nyálmintákból történő vizsgálata
10.  Kenyerek és pékáruk valós beltartalmi értékei a tápanyagtáblázatban szereplő adatokhoz viszonyítva
11.  Kereskedelmi forgalomban kapható citrusfélék és leveik C-vitamin-tartalmának változása különböző tárolási módok során
12.  A káposztafélék családjába tartozó néhány ismertebb hazai faj különböző polifenol tartalmú komponenseinek kimutatása analitikai módszerekkel
13.  Középiskolások folyadékfogyasztásának vizsgálata
14.  Különböző folyadéktípusok fogyasztásának vizsgálata a felnőtt lakosság körében
15.  A különböző növényi csírák flavonidtartalma és összetétele
16.  Különböző növényi csírák jelentősége
17.  Lipidanyagcsere-zavarok elhízott gyermekekben
18.  A nyers tej mikrobiológiai szennyezettsége
19.  A növényi alapú étrendről
20.  A növényi csírák beltartalmi értékének vizsgálata kémiai módszerekkel
21.  Olajos magvak bioaktív összetevőinek kromatográfiás vizsgálata
22.  Organikus és nem organikus nyersanyagok összehasonlító vizsgálata
23.  Probiotikumfogyasztási szokások antibiotikumos kezelés esetén
24.  A tej mikrobiológiai tisztaságának vizsgálata
25.  A táplálkozás hatása a teljesítőképességre expedíción részt vett hegymászóknál
26.  A vegetáriánus táplálkozás hatása várandósság alatt
27.  Versenyúszók folyadékfogyasztásának vizsgálata
28.  Az állatifehérje-fogyasztás és egyes betegségek összefüggései
29.  Életmódvizsgálatok utánpótláskorú középiskolás sportolóknál
30.  Az étkezési csírák fogyasztási gyakorisága

  Mind kijelölve: