Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Lichthammer Adrienn - Kapcsolódó tételek


1.  Az antropometriás mérőmódszerek technikája
2.  Csillagfürt - hogyan kerül az élelmiszereinkbe?
3.  Dietetikusképzési programok elemzése
4.  Dietetikusok szerepe az alapellátásban, avagy mi dolgunk lehet a háziorvosokkal : miért volna fontos az együttműködés?
5.  Divatkúrák - fogyókúrák
6.  A fehér káposzta C-vitamin-tartalmának és peroxidáz enzimformáinak aktivitásváltozása a tárolás során
7.  Felsőoktatásban résztvevő fiatalok tápláltsági állapotának és táplákozási szokásainak vizsgálata
8.  A feniltiokarbamid érzékenység összefüggései a testösszetétellel, valamint a kávé- és teafogyasztással
9.  Fogyókúrák és megítélésük
10.  Gyermekek folyadékfogyasztási szokásainak és a folyadékkal felvett energiamennyiségének vizsgálata
11.  Az időskori hidratációs állapot felmérése szociális otthonokban
12.  A ketogén diéta hatásmechanizmusa epilepsziában és a további, dietetikai szempontú kutatások lehetséges irányvonalai
13.  Kisgyermekek egészséges táplálkozásra nevelése gyermekmesék segítségével : 1. r., Mesés táplálkozási elemek
14.  Kisgyermekek egészséges táplálkozásra nevelése gyermekmesék segítségével : 2. r., Egészségnevelő projektek áttekintése
15.  A közép-kelet-európai országok táplálkozási szokásainak, valamint a lakosság kalcium- és D-vitamin-felvételének összehasonlító vizsgálata
16.  Magas vérnyomásos betegek táplálkozási szokásainak és attitűdjének vizsgálata
17.  A magyar és az osztrák lakosság tápanyagfelvételi értékeinek összehasonlító vizsgálata
18.  A magyar és osztrák lakosság étkezési szokásainak összehasonlító bemutatása
19.  A metilglioxál metabolizmus szerepe 2-es típusú cukorbetegségben és szövődményeiben
20.  Paleodiéta, avagy mikor táplálkozunk egészségesebben?
21.  Szarvashús az étrendünkben
22.  A tudásszint változása oktatás hatására, valamint a változtatási hajlandóság megítélése középiskolások körében
23.  Történeti népek szájpatológiai elemzése és összehasonlítása a táplálkozással
24.  Vörösszőlő-mag és származékai az egészség szolgálatában
25.  Új utak a dietetikusok oktatásában
26.  Új utak a dietetikusok oktatásában

  Mind kijelölve: