Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Lichthammer Adrienn - Kapcsolódó tételek
1.
Az antropometriás mérőmódszerek technikája
2.
Csillagfürt - hogyan kerül az élelmiszereinkbe?
3.
Dietetikusképzési programok elemzése
4.
Dietetikusok szerepe az alapellátásban, avagy mi dolgunk lehet a háziorvosokkal : miért volna fontos az együttműködés?
5.
Divatkúrák - fogyókúrák
6.
A fehér káposzta C-vitamin-tartalmának és peroxidáz enzimformáinak aktivitásváltozása a tárolás során
7.
Felsőoktatásban résztvevő fiatalok tápláltsági állapotának és táplákozási szokásainak vizsgálata
8.
A feniltiokarbamid érzékenység összefüggései a testösszetétellel, valamint a kávé- és teafogyasztással
9.
Fogyókúrák és megítélésük
10.
Gyermekek folyadékfogyasztási szokásainak és a folyadékkal felvett energiamennyiségének vizsgálata
11.
Az időskori hidratációs állapot felmérése szociális otthonokban
12.
A ketogén diéta hatásmechanizmusa epilepsziában és a további, dietetikai szempontú kutatások lehetséges irányvonalai
13.
Kisgyermekek egészséges táplálkozásra nevelése gyermekmesék segítségével : 1. r., Mesés táplálkozási elemek
14.
Kisgyermekek egészséges táplálkozásra nevelése gyermekmesék segítségével : 2. r., Egészségnevelő projektek áttekintése
15.
A közép-kelet-európai országok táplálkozási szokásainak, valamint a lakosság kalcium- és D-vitamin-felvételének összehasonlító vizsgálata
16.
Magas vérnyomásos betegek táplálkozási szokásainak és attitűdjének vizsgálata
17.
A magyar és az osztrák lakosság tápanyagfelvételi értékeinek összehasonlító vizsgálata
18.
A magyar és osztrák lakosság étkezési szokásainak összehasonlító bemutatása
19.
A metilglioxál metabolizmus szerepe 2-es típusú cukorbetegségben és szövődményeiben
20.
Paleodiéta, avagy mikor táplálkozunk egészségesebben?
21.
Szarvashús az étrendünkben
22.
A tudásszint változása oktatás hatására, valamint a változtatási hajlandóság megítélése középiskolások körében
23.
Történeti népek szájpatológiai elemzése és összehasonlítása a táplálkozással
24.
Vörösszőlő-mag és származékai az egészség szolgálatában
25.
Új utak a dietetikusok oktatásában
26.
Új utak a dietetikusok oktatásában
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI