Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Breitenbach Zita - Kapcsolódó tételek


1.  A bogyós gyümölcsökből készült készítmények Rezveratrol-, rutin- és kvercetintartalmának meghatározása
2.  Csökkentett szénhidráttartalmú termékek beltartalmi értékeinek és népszerűségének vizsgálata
3.  A dietetikusi hivatás értékelése az egyetemi hallgató és a gyakorló szakember oldaláról
4.  E3 - Energia-egyensúly Egészségprogram Egyetemistáknak
5.  E3 - Energia-egyensúly Egészségprogram Egyetemistáknak : [1. r.]
6.  E3 - Energia-egyensúly Egészségprogram Egyetemistáknak : 2. r.
7.  "E-Harmónia" prevenciós program, fókuszban az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás
8.  Az "E-Harmónia" prevenciós program tápláltsági állapottal és táplálkozással kapcsolatos eredményei
9.  Fogyni vágyók élelmiszer-választási attitűdjei
10.  Gasztroezofageális refluxban szenvedő betegek táplálkozásának és életminőségének vizsgálata
11.  A gasztroparézis tüneteinek vizsgálata felnőtt cukorbetegeknél
12.  A gluténmentes étrendet követők életmódbeli és étrendi szokásainak vizsgálata
13.  Hisztaminérzékenyek vizsgálata a tünetek és az étrend vonatkozásában
14.  Az időben korlátozott energia- és tápanyagbevitellel járó étrendek élettani hatásai és szerepük egyes krónikus megbetegedésekben : böjtök a 21. században
15.  Középiskolások folyadékfogyasztásának vizsgálata
16.  Különböző chipsek akrilamid-tartalmának és fogyasztási gyakorlatának vizsgálata
17.  Különböző folyadéktípusok fogyasztásának vizsgálata a felnőtt lakosság körében
18.  A nyers tej mikrobiológiai szennyezettsége
19.  Probiotikumfogyasztási szokások antibiotikumos kezelés esetén
20.  Stevia és xilit hatásának molekuláris epidemiológiai vizsgálata
21.  A széklethabitus változása és megoldási lehetőségei az intenzív ellátásban
22.  A széklet-transzplantáció alkalmazása a klinikumban
23.  A testtömegindex és az egészséges táplálkozáshoz kapcsolódó attitűdök egy reprezentatív felmérés első eredményei
24.  Vásárlási szokások és fogyasztói magatartás a funkcionális élelmiszerek aspektusában
25.  Az étkezési csírák fogyasztási gyakorisága
26.  Étrendi tényezők és tápanyagok szerepe rheumatoid arthritisben

  Mind kijelölve: