Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Breitenbach Zita - Kapcsolódó tételek
1.
A bogyós gyümölcsökből készült készítmények Rezveratrol-, rutin- és kvercetintartalmának meghatározása
2.
Csökkentett szénhidráttartalmú termékek beltartalmi értékeinek és népszerűségének vizsgálata
3.
A dietetikusi hivatás értékelése az egyetemi hallgató és a gyakorló szakember oldaláról
4.
E3 - Energia-egyensúly Egészségprogram Egyetemistáknak
5.
E3 - Energia-egyensúly Egészségprogram Egyetemistáknak : [1. r.]
6.
E3 - Energia-egyensúly Egészségprogram Egyetemistáknak : 2. r.
7.
"E-Harmónia" prevenciós program, fókuszban az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás
8.
Az "E-Harmónia" prevenciós program tápláltsági állapottal és táplálkozással kapcsolatos eredményei
9.
Fogyni vágyók élelmiszer-választási attitűdjei
10.
Gasztroezofageális refluxban szenvedő betegek táplálkozásának és életminőségének vizsgálata
11.
A gasztroparézis tüneteinek vizsgálata felnőtt cukorbetegeknél
12.
A gluténmentes étrendet követők életmódbeli és étrendi szokásainak vizsgálata
13.
Hisztaminérzékenyek vizsgálata a tünetek és az étrend vonatkozásában
14.
Az időben korlátozott energia- és tápanyagbevitellel járó étrendek élettani hatásai és szerepük egyes krónikus megbetegedésekben : böjtök a 21. században
15.
Középiskolások folyadékfogyasztásának vizsgálata
16.
Különböző chipsek akrilamid-tartalmának és fogyasztási gyakorlatának vizsgálata
17.
Különböző folyadéktípusok fogyasztásának vizsgálata a felnőtt lakosság körében
18.
A nyers tej mikrobiológiai szennyezettsége
19.
Probiotikumfogyasztási szokások antibiotikumos kezelés esetén
20.
Stevia és xilit hatásának molekuláris epidemiológiai vizsgálata
21.
A széklethabitus változása és megoldási lehetőségei az intenzív ellátásban
22.
A széklet-transzplantáció alkalmazása a klinikumban
23.
A testtömegindex és az egészséges táplálkozáshoz kapcsolódó attitűdök egy reprezentatív felmérés első eredményei
24.
Vásárlási szokások és fogyasztói magatartás a funkcionális élelmiszerek aspektusában
25.
Az étkezési csírák fogyasztási gyakorisága
26.
Étrendi tényezők és tápanyagok szerepe rheumatoid arthritisben
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI