Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
ďż˝LELMISZERELEMZďż˝S - Kapcsolódó tételek
1.
Az agro- és élelmiszer-analitikai fejlődési irányai az 1988. évi Vegyészkonferencia tükrében
2.
Ammónium-nitráttal kezelt zöldségek nitrát és nitrittartalmának alakulása
3.
Előrelépések a gluténkimutatási és mennyiségi meghatározási módszerek fejlesztésében
4.
"Food safety 94" : Laval-i Nemzetközi Kongresszus tapasztalatai
5.
Genetikailag módosított növények detektálása élelmiszerekben polimeráz láncreakcióval
6.
A glikémiás index fogalma és in vitro meghatározási lehetőségei
7.
Gondolatok az élelmi rostokról, táplálkozás-élettani hatásukról és jelentőségükről
8.
Ionszelektiv elektródok alkalmazása az élelmiszer-analitikában
9.
Ionszelektív elektródok alkalmazása az élelmiszeranalitikában
10.
A kávézacc beltartalmi jellemzőinek vizsgálata klasszikus mérési, ICP-OES és FT-NIR technika alkalmazásával
11.
A kíméletesen kezelt élelmiszerekkel kapcsolatos élelmiszer-biztonsági veszélyek
12.
A Közegészségügyi Kémiai Laboratóriumi Osztály vizsgálatai 1999. évben a számok tükrében
13.
Mindennapi mérgeink ételeink szép új világa
14.
Máktartalmú élelmiszerek fogyasztása és az ópiát drogteszt
15.
Nagynyomású folyadékkromatográfia az élelmiszeranalitikában
16.
Nemzeti élelmiszer-összetételi adatbázisok főbb jellemzői és felhasználásuk
17.
Passage of some heavy metals, nitrates and mycotoxins in the food chain
18.
A propolisz jellemzői és felhasználási lehetőségei
19.
Szteroidszármazékok LC-MS/MS módszerű analízise: szelektív minta-előkészítési eljárások kevert módú szilárd fázisú extrakció és pH-kontroll alkalmazásával
20.
Száraztészták tojástartalmának vizsgálata
21.
A termékfejlesztés modellezett hatása a magyar gyermekek tápanyagfelvételére
22.
Tisztiorvosok továbbképzése : Berlin, 2002. március 13-15.
23.
Virágporok és mézek aminosavösszetételének vizsgálata
24.
Állati eredetű élelmiszerelőállítás, élelmiszerbiztonság, életminőség
25.
Élelmiszerek NI-tartalma és a nikkel humánélettani szerepe
26.
Élelmiszerek ásványi anyag tartalma -Alumínium az élelmiszerekben
27.
Élelmiszerekből izolált staphylococcus fajok antibiotikum rezisztencia vizsgálata
28.
Az élelmiszeripar kulisszatitkaiból : az üdítőitaloktól a légyártáson át az aszalásig
29.
Az étrend minőségének értékkövetése speciális indexekkel : 1. r.
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI