Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

ďż˝LELMISZERELEMZďż˝S - Kapcsolódó tételek


1.  Az agro- és élelmiszer-analitikai fejlődési irányai az 1988. évi Vegyészkonferencia tükrében
2.  Ammónium-nitráttal kezelt zöldségek nitrát és nitrittartalmának alakulása
3.  Előrelépések a gluténkimutatási és mennyiségi meghatározási módszerek fejlesztésében
4.  "Food safety 94" : Laval-i Nemzetközi Kongresszus tapasztalatai
5.  Genetikailag módosított növények detektálása élelmiszerekben polimeráz láncreakcióval
6.  A glikémiás index fogalma és in vitro meghatározási lehetőségei
7.  Gondolatok az élelmi rostokról, táplálkozás-élettani hatásukról és jelentőségükről
8.  Ionszelektiv elektródok alkalmazása az élelmiszer-analitikában
9.  Ionszelektív elektródok alkalmazása az élelmiszeranalitikában
10.  A kávézacc beltartalmi jellemzőinek vizsgálata klasszikus mérési, ICP-OES és FT-NIR technika alkalmazásával
11.  A kíméletesen kezelt élelmiszerekkel kapcsolatos élelmiszer-biztonsági veszélyek
12.  A Közegészségügyi Kémiai Laboratóriumi Osztály vizsgálatai 1999. évben a számok tükrében
13.  Mindennapi mérgeink ételeink szép új világa
14.  Máktartalmú élelmiszerek fogyasztása és az ópiát drogteszt
15.  Nagynyomású folyadékkromatográfia az élelmiszeranalitikában
16.  Nemzeti élelmiszer-összetételi adatbázisok főbb jellemzői és felhasználásuk
17.  Passage of some heavy metals, nitrates and mycotoxins in the food chain
18.  A propolisz jellemzői és felhasználási lehetőségei
19.  Szteroidszármazékok LC-MS/MS módszerű analízise: szelektív minta-előkészítési eljárások kevert módú szilárd fázisú extrakció és pH-kontroll alkalmazásával
20.  Száraztészták tojástartalmának vizsgálata
21.  A termékfejlesztés modellezett hatása a magyar gyermekek tápanyagfelvételére
22.  Tisztiorvosok továbbképzése : Berlin, 2002. március 13-15.
23.  Virágporok és mézek aminosavösszetételének vizsgálata
24.  Állati eredetű élelmiszerelőállítás, élelmiszerbiztonság, életminőség
25.  Élelmiszerek NI-tartalma és a nikkel humánélettani szerepe
26.  Élelmiszerek ásványi anyag tartalma -Alumínium az élelmiszerekben
27.  Élelmiszerekből izolált staphylococcus fajok antibiotikum rezisztencia vizsgálata
28.  Az élelmiszeripar kulisszatitkaiból : az üdítőitaloktól a légyártáson át az aszalásig
29.  Az étrend minőségének értékkövetése speciális indexekkel : 1. r.

  Mind kijelölve: