Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Figler Mária - Kapcsolódó tételek
<<
1
2
3
>>
1.
1-es típusú cukorbetegek mesterséges édesítőszer-fogyasztási szokásainak vizsgálata
2.
A bogyós gyümölcsökből készült készítmények Rezveratrol-, rutin- és kvercetintartalmának meghatározása
3.
A borok oleanolsav-tartalmának analitikai vizsgálata
4.
A Crohn-betegek dietoterápiája
5.
Crohn-betegek táplálkozási szokásai
6.
Csipkebogyóteák C-vitamin-tartalmának mérése különböző elkészítési módszerekkel
7.
Csökkentett szénhidráttartalmú termékek beltartalmi értékeinek és népszerűségének vizsgálata
8.
A daganatos betegségek diétás kezelése
9.
A demencia és az Alzheimer-kór prevenciós lehetőségei dietoterápia és egészséges életmód alkalmazásával
10.
A diabeteses betegekben fellépő funkcionális gasztroenterológiai problémák és kezelésük
11.
A diabétesz edukációjának és az anyagcsere-állapotnak az összefüggései
12.
A dietetikusi hivatás értékelése az egyetemi hallgató és a gyakorló szakember oldaláról
13.
E3 - Energia-egyensúly Egészségprogram Egyetemistáknak : 2. r.
14.
Az egészségértés és dietetikai tanácsadás vizsgálata szív- és érrendszeri betegségben szenvedők körében
15.
Egészségértés-és életminőség mérése és a gluténmentes gabonák ismerete cöliákiás egyének körében
16.
"E-Harmónia" prevenciós program, fókuszban az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás
17.
Az "E-Harmónia" prevenciós program tápláltsági állapottal és táplálkozással kapcsolatos eredményei
18.
Az elmúlt évek jogszabályi változásainak hatása a szociális intézményekben élők tápláltsági állapotára
19.
Energiaszegény diétákkal végzett fogyókúrák összehasonlító vizsgálata a testösszetétel változásaira elhízottakban
20.
Az epebetegségek és kezelésük
21.
Fekélyes vastagbélgyulladásban szenvedő betegek táplálkozási szokásai
22.
A fenntartható fejlődés és táplálkozásunk összefüggései : 1. r.
23.
A fenntartható fejlődés és táplálkozásunk összefüggései : 2. r.
24.
Flavonoidtartalmú étrend-kiegészítő fogyasztásának szubjektív hatása az egészségmutatókra
25.
Fogyni vágyók élelmiszer-választási attitűdjei
26.
A folsavszupplementáció helyzete Európában és Magyarországon
27.
Folyadék- és káliumvesztéssel járó állapotok
28.
Funkcionális emésztési zavarok
29.
Gasztroezofageális refluxban szenvedő betegek táplálkozásának és életminőségének vizsgálata
30.
A gyomor-bélrendszer nyálkahártya integritását meghatározó genetikai és környezeti faktorok: Leiden mutáció és retinoidok
31.
Gyulladásos bélbetegek mikrotápanyag-bevitele és -pótlása
32.
A görög és a magyar gyermekek táplálkozási szokásainak összehasonlító vizsgálata
33.
A görög és magyar gyermekek táplálkozási szokásainak összehasonlítása
34.
Hevítetlen és hevített napraforgó étolaj karcinogenezisben betöltött szerepének vizsgálata állatkísérletes tesztrendszerben
35.
Homoktövis-készítmények C-vitamin-tartalmának vizsgálata
36.
A hypokalaemia jelentősége a cardiológiai kórképekben
37.
A háziorvos és a dietetikus együttműködési lehetőségei a praxisban
38.
Az időben korlátozott energia- és tápanyagbevitellel járó étrendek élettani hatásai és szerepük egyes krónikus megbetegedésekben : böjtök a 21. században
39.
Az idősek tápláltsági állapotának meghatározása a családorvosi praxisban
40.
Az időskori alultápláltság előfordulása a családorvosi gyakorlatban
41.
Időskorúak táplálkozási szokásai az egyedüllét függvényében
42.
Az időskorúak táplálkozási szokásai hazánkban
43.
Az intézményi táplálás színvonala, mint a betegelégedettség-mérés része
44.
A kapszaicin egészséges emberben gyorsítja a gyomor kiürülését
45.
Kereskedelmi forgalomban kapható citrusfélék és leveik C-vitamin-tartalmának változása különböző tárolási módok során
46.
Ketosavakkal kiegészített fehérjeszegény diéta hatásának vizsgálata krónikus veseelégtelenségben szenvedő betegeken
47.
Korszerű táplálkozás időskorban
48.
A krónikus gyulladásos bélbetegségek gondozásának eredményesség-vizsgálata
49.
A kálium szerepe az emberi szervezetben
50.
A kálium szerepe az emberi szervezetben
Mind kijelölve:
<<
1
2
3
>>
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI