Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Polyák Éva - Kapcsolódó tételek
1.
Amatőr és profi versenykerékpárosok táplálkozása és tápláltsági állapotának mérése felkészülési és versenyidőszakban
2.
A bogyós gyümölcsökből készült készítmények Rezveratrol-, rutin- és kvercetintartalmának meghatározása
3.
A borok oleanolsav-tartalmának analitikai vizsgálata
4.
Csipkebogyóteák C-vitamin-tartalmának mérése különböző elkészítési módszerekkel
5.
A diabétesz edukációjának és az anyagcsere-állapotnak az összefüggései
6.
Fej-nyaki daganatos betegek tápláltsági állapotának felmérése
7.
Fogyni vágyók élelmiszer-választási attitűdjei
8.
Gasztroezofageális refluxban szenvedő betegek táplálkozásának és életminőségének vizsgálata
9.
Gimnáziumi tanulók táplálkozásának és az egészséges táplálkozással kapcsolatos ismereteinek vizsgálata : 1. r.
10.
A görög és a magyar gyermekek táplálkozási szokásainak összehasonlító vizsgálata
11.
Homoktövis-készítmények C-vitamin-tartalmának vizsgálata
12.
Az időben korlátozott energia- és tápanyagbevitellel járó étrendek élettani hatásai és szerepük egyes krónikus megbetegedésekben : böjtök a 21. században
13.
Kereskedelmi forgalomban kapható citrusfélék és leveik C-vitamin-tartalmának változása különböző tárolási módok során
14.
Kis szénhidráttartalmú diétát folytatók felmérése
15.
Kémiai karcinogének korai hatása a C-MYC, HA-RAS és P53 gének expressziójára
16.
Középiskolások folyadékfogyasztásának vizsgálata
17.
Lipidanyagcsere-zavarok elhízott gyermekekben
18.
Magas vérnyomásban szenvedő betegek étrendjének elemzése
19.
A medvehagyma antibakteriális tulajdonságának viszgálata
20.
A mustármag fehérjetartalmának és a fehérje aminosav-összetételének vizsgálata
21.
A nyers tej mikrobiológiai szennyezettsége
22.
Olajos magvak bioaktív összetevőinek kromatográfiás vizsgálata
23.
Az orthorexia nervosa kialakulásának gyakorisága az egészségügyben dolgozók között
24.
A paradicsom káliumtartalma és a zöldpaprika C-vitamin-értékei különböző évszakokban
25.
Prosztatarákkal diagnosztizált betegek egészségmagatartásának vizsgálata
26.
Stevia és xilit hatásának molekuláris epidemiológiai vizsgálata
27.
A stressz levezetésének szokásai egyetemi hallgatók körében
28.
Szklerózis multiplexben szenvedő betegek zsírsavfelvételének vizsgálata
29.
Szoptató anya táplálkozása
30.
A vegetáriánus táplálkozás hatása várandósság alatt
31.
A vöröshagyma, fokhagyma és medvehagyma antibakteriális tulajdonságainak vizsgálata
32.
Élelmiszerek tárolására, szállítására használt műanyag edények potenciális genotoxikus hatásának vizsgálata
33.
Élelmiszer-ipari adalékanyagok által kiváltott allergiás reakciók
34.
Az étkezési csírák fogyasztási gyakorisága
35.
Étkezési tanácsok syncumart szedő betegek részére
36.
Étrendi tényezők és tápanyagok szerepe rheumatoid arthritisben
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI