Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
�j Di�ta - 2014. 23. �vf. 2-3. sz.
Kapcsolódó tételek
1.
Dietetikai dokumentáció fejlesztése a hazai fekvőbeteg-intézményekben : 1. r.
2.
A magánegészségügy az egészségtudatosság oldaláról
3.
Szorongás jelenléte a 13-14 éves, elhízott gyermekek körében
4.
A testmozgás-immunitás-táplálkozás hármas összhangja
5.
A táplálkozás hatása a teljesítőképességre expedíción részt vett hegymászóknál
6.
Túl sok, vagy túl kevés? : felmérés a hidratáltságról dietetikusok körében
7.
A XXI. század kihívásai az élelmiszer-csomagolás szakterületén : 1. r., A csomagolásfejlesztés különböző szempontjainak bemutatása
8.
Élelmiszerekhez felhasznált tartósítószerek génexpresszió-modifikáló hatásának vizsgálata
9.
Az étrend kiegészítőkről : szükségesek-e vagy sem?
10.
Új WHO-irányelvtervezet a cukorfogyasztásra vonatkozóan
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI