Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

TOJÁS - Kapcsolódó tételek


1.  Baromfi-immunglobulinok lehetséges alkalmazásai a mikotoxin-környezetterhelések és a humánérintettség fókuszában
2.  Egészséges, biztonságos tojástermékek az időskori fehérjepótláshoz : 1. r., Technológiai újdonságok
3.  Egészséges, biztonságos tojástermékek az időskori fehérjepótláshoz : 2. r., Újdonságok a termékfejlesztésben
4.  Egészséges, biztonságos tojástermékek az időskori fehérjepótláshoz : 3. r., Élőflórás ToTu termékek megfelelő aminosav- és fehérjepótlás a Covid-19 járvány idején
5.  Egészséges fehérje termékek idősek számára a zsírtartalom csökkentésének lehetőségei omlett (rántotta) alapok fejlesztésében
6.  A fipronilos tojásbotrány vásárlói magatartásra gyakorolt hatásának vizsgálata Magyarországon
7.  Minőségi paraméterek változásának nyomonkövetése a tojás tárolása során
8.  A nagy hidrosztatikus nyomású technológia tojásfehérjére gyakorolt hatásai : optimális fehérje termékek előállítása az időskorúak számára
9.  Természetes csonterősítő készítmény
10.  A tojás a táplálkozásban
11.  A tojás mint értékes tápanyag : tojásfogyasztási és tojásvásárlási szokások felmérése az Egészségügyi Kar hallgatóinak körében

  Mind kijelölve: