Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Veresné Bálint Márta - Kapcsolódó tételek


1.  Ajánlás a részletes szakmai sztenderdhez
2.  Az antropometriás mérőmódszerek technikája
3.  Csillagfürt - hogyan kerül az élelmiszereinkbe?
4.  Dietetikusok szerepe a közösségi média különböző felületein
5.  Dietetikusok szerepe az alapellátásban, avagy mi dolgunk lehet a háziorvosokkal : miért volna fontos az együttműködés?
6.  A dysphagia táplálásterápiája stroke-betegek esetében - 2021
7.  Egy sportolók által kedvelt étrend-kiegészítő, a béta-alanin hatásmechanizmusának ismertetése és jelentősége a teljesítményfokozás szempontjából
8.  Az Egységes Diétás Rendszer története és változásai a mai magyar kórházakban
9.  Az egészséges csecsemők és kisdedek táplálására vonatkozó ajánlások gyermekorvosi és védőnői közvetitésének, valamint az anyák általi követhetőségének kérdőíves vizsgálata
10.  Az egészséges csecsemők és kisdedek táplálására vonatkozó ajánlások gyermekorvosi és védőnői közvetítésének, valamint az anyák általi követhetőségének kérdőíves vizsgálata
11.  Enteralis táplálás, mint életfenntartó/életmentő terápia megvalósulása a 65 éves, vagy a feletti életkorú betegek otthonában
12.  Felsőoktatásban résztvevő fiatalok tápláltsági állapotának és táplákozási szokásainak vizsgálata
13.  Gyermekek folyadékfogyasztási szokásainak és a folyadékkal felvett energiamennyiségének vizsgálata
14.  Idősek tápláltsági állapotának és élelmiszerfogyasztási gyakoriságának felmérése
15.  Az időskori hidratációs állapot felmérése szociális otthonokban
16.  Az időskori táplálkozás fontosságáról, szerepéről
17.  Idült veseelégtelenség
18.  Az inulin, egy sokoldalú élelmi rost
19.  Az izraeli Dietetikai Szövetség ajánlásának magyar adaptációja: a kritikus állapotú, gépi lélegeztetett betegek táplálásáról a COVID-19 világjárvány alatt
20.  Az Izraeli Dietetikai Szövetség ajánlásának magyar adaptációja: a kritikus állapotú, gépi lélegeztetett betegek táplálásáról a COVID-19-világjárvány alatt Táplálási Ajánlások Dietetikusok részére :...
21.  A ketogén diéta hatásmechanizmusa epilepsziában és a további, dietetikai szempontú kutatások lehetséges irányvonalai
22.  Kisgyermekek egészséges táplálkozásra nevelése gyermekmesék segítségével : 1. r., Mesés táplálkozási elemek
23.  Kisgyermekek egészséges táplálkozásra nevelése gyermekmesék segítségével : 2. r., Egészségnevelő projektek áttekintése
24.  Kockázati tényezők előfordulása fiatalkori akut myocardialis infarctus miatt kezelt szülőkben és utódaikban
25.  A Komárom-Esztergom megyében élő szülők befolyása a kisiskolás gyermekek táplálkozási szokásaira az Okostányér ismeretének tükrében
26.  Krónikus légzőszervi betegek tápláltsági állapotának vizsgálata - klinikai megfigyelések
27.  A kórházi étrend hazai helyzete és a tápszeres kiegészítés jelentősége a betegellátásban
28.  A közép-kelet-európai országok táplálkozási szokásainak, valamint a lakosság kalcium- és D-vitamin-felvételének összehasonlító vizsgálata
29.  Magas vérnyomásos betegek táplálkozási szokásainak és attitűdjének vizsgálata
30.  A magyar és az osztrák lakosság tápanyagfelvételi értékeinek összehasonlító vizsgálata
31.  A magyar és osztrák lakosság étkezési szokásainak összehasonlító bemutatása
32.  A metilglioxál metabolizmus szerepe 2-es típusú cukorbetegségben és szövődményeiben
33.  Mit tegyünk, mit együnk a "maradj otthon" időszak alatt?
34.  Oktatás és dietetika külföldön
35.  Pápai Páriz Ferenc életműve a táplálkozástudomány és a dietetika nézőpontjából
36.  Szarvashús az étrendünkben
37.  TANTUdSZ iskolai kortárs egészségfejlesztési program folyadékfogyasztás témában : 1. [r.], A kortársoktatás elég-e(dettsége)? Egy hazai kutatás tanulságai
38.  TANTUdSZ iskolai kortárs egészségfejlesztési program folyadékfogyasztás témában : 2. [r.], A kortársoktatás elég-e(dettsége)? Egy hazai kutatás tanulságai
39.  TANTUdSZ iskolai kortárs egészségfejlesztési program folyadékfogyasztás témában : 3. [r.], A kortársoktatás elég-e(dettsége)? Egy hazai kutatás tanulságai
40.  A tudásszint változása oktatás hatására, valamint a változtatási hajlandóság megítélése középiskolások körében
41.  Tápláltsági állapot és tápanyag-ellátottság időskorban
42.  Vörösszőlő-mag és származékai az egészség szolgálatában
43.  Általános standard dietetikusok részére
44.  Új utak a dietetikusok oktatásában
45.  Új utak a dietetikusok oktatásában

  Mind kijelölve: