Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Szabó S. András - Kapcsolódó tételek


1.  Coeliakias és nem lisztérzékeny egyetemista lányok táplálkozásának összehasonlítása
2.  Diákok kémia-, biológia- és fizikaoktatása élelmiszer-vizsgálati kísérletek segítségével
3.  Egyes hazai felnőtt lakossági csoportok táplálkozási szokásainak vizsgálata
4.  Egyes mikroelemek esszencialitásának vizsgálata
5.  Hársméz HMF tartalmának változása hőkezelés hatására és a tárolás során
6.  Hársméz színjellemzőinek változása hőkezelés hatására, illetve a tárolás során
7.  Hársmézminták mért fizikai és kémiai jellemzői közötti összefüggés
8.  International Conference on Activation analysis and its applications = Korszerű aktivációs analitika: az elméleti kutatás és gyakorlati alkalmazás szoros egysége : Peking, 1990. okt. 15-19.
9.  A lítium élettani szerepe
10.  A nikkel esszencialitásának vizsgálata
11.  A stroncium humánélettani szerepe
12.  A szelén és a daganatmegelőzés kapcsolata
13.  Természettudományos oktatás az iskolában élelmiszer-vizsgálati kísérletek segítségével
14.  Élelmiszerek NI-tartalma és a nikkel humánélettani szerepe
15.  Élelmiszerek stronciumtartalmának és a stroncium biológiai szerepének vizsgálata
16.  Élelmiszerek ásványi anyag tartalma -Alumínium az élelmiszerekben
17.  Élelmiszerek ásványi anyag tartalma: ozmium az élelmiszerekben
18.  Élelmiszerek ásványianyag-tartalma - Palládium az élelmiszerekben

  Mind kijelölve: