Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=146144
MOB:2020/2
Szerzők:Szabó S. András
Tárgyszavak:OZMIUM; ÁSVÁNYOK; ÉLELMISZERBIZTONSÁG
Folyóirat:Élelmiszervizsgálati Közlemények - 2020. 66. évf. 2. sz.
[https://eviko.hu/hu-hu]


  Élelmiszerek ásványi anyag tartalma: ozmium az élelmiszerekben / Szabó S. András
  Bibliogr.: p. 2993. - Abstr. hun., eng.
  In: Élelmiszervizsgálati Közlemények. - ISSN 0422-9576, eISSN 2676-8704. - 2020. 66. évf. 2. sz., p. 2989-2993.


Az ásványi anyagok témakörét ismertető cikksorozatunkban a palládium után folytatjuk a toxikusnak tekintett nyomelemek tárgyalását. Jelen dolgozat egy újabb, a platinafémekhez tartozó mikroelemmel, az ozmiummal (Os) foglalkozik.