Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

ÉLELMISZERKEZELÉS - Kapcsolódó tételek


1.  Abstracts of papers presented at the VIIIth Conference on Food Science
2.  "Food safety 94" : Laval-i Nemzetközi Kongresszus tapasztalatai
3.  A genetikailag módosított élelmiszerek az allergológus szemszögéből
4.  Gondolatok a génmódosított élelmiszerek kapcsán kialakult vitáról
5.  A kíméletesen kezelt élelmiszerekkel kapcsolatos élelmiszer-biztonsági veszélyek
6.  A nagy hidrosztatikus nyomású technológia tojásfehérjére gyakorolt hatásai : optimális fehérje termékek előállítása az időskorúak számára
7.  Vitaminveszteség a különböző ételkészítési eljárások során
8.  Állati eredetű élelmiszerelőállítás, élelmiszerbiztonság, életminőség
9.  Az élelmiszerbiztonság humán-egészségügyi vonatkozásai
10.  Az élelmiszer-biztonság szerepe a népegészségügyi programban

  Mind kijelölve: