Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Barna Mária - Kapcsolódó tételek

<< 1 2 >>

1.  Az atherosclerosis gyermekgyógyászati vonatkozásai
2.  A COVID-19 táplálkozási vonatkozásai : narratív áttekintés
3.  Cryptosporidium mint társfertőző kórokozó csecsemőkori hasmenésben és pneumoniában
4.  A csecsemő és gyermekkori táplálkozás szerepe a kóros állapotok megelőzésében
5.  A csecsemő- és kisgyermekkori acut enterocolitisek kezelésének gyakorlati kérdései
6.  A cystás fibrosis (mucoviscidosis)
7.  A dietetikushallgatók pályaorientációs és munkaerő-mobilitási elképzeléseinek felmérése
8.  Dietetikusképzési programok elemzése
9.  A dietetikusok szerepe a táplálékallergia elsődleges és másodlagos megelőzésében
10.  A D-vitamin újonnan felismert funkciói
11.  A D-vitamin újonnan felismert funkciói
12.  Az egészséges csecsemő táplálásának irányelvei
13.  Az egészséges csecsemő táplálásának irányelvei : Az Országos Csecsemő- és Gyermekegészségügyi Intézet Módszertani levele
14.  Az egészséges csecsemő táplálásának irányelveiről
15.  Az elhízás kezelése és megelőzése: táplálkozás, testmozgás, orvosi lehetőségek : hazai szakmaközi ajánlás
16.  Az elhízás kockázatát növelő környezeti tényezők, különös tekintettel az élet első 1000 napjára
17.  Az ezredforduló táplálkozási kultúrája
18.  Fenyegetettség - külső és belső valóságaink : a Magyar Pszichoanalitikus Egyesület XXVII. konferenciája : 2021. október 8-9., online
19.  A "flutter" KS pipa és Clint-Jet klinikai alkalmazása cisztás fibrózisban, hatásuk a légzésfunkcióra
20.  Gondolatok a táplálékallergia megelőzéséről és diétájáról
21.  A gyermekkori elhízás
22.  Irányelvek a csecsemő- és gyermekkori felszívódási zavarok felismerésére, kezelésére és gondozására
23.  Irányelvek a csecsemő és gyermekkori felszívódási zavarok felismerésére, kezelésére és gondozására
24.  Irányelvek a csecsemő és gyermekkori felszívódási zavarok felismerésére kezelésére és gondozására
25.  A JUFOST 10. Világkongresszusáról : "10th World Congress of Food Science and Technology"
26.  A kalcium szerepe a táplálkozásban
27.  A kisdedek energia- és tápanyagszükséglete, táplálkozása
28.  Kockázati tényezők előfordulása fiatalkori akut myocardialis infarctus miatt kezelt szülőkben és utódaikban
29.  Kísérlet egyes allergiás kórképek diagnosztikájának és terápiájának költségelemzésére
30.  A kórházi betegélelmezés szerepe a kóros tápláltsági állapot kivédésében
31.  A kórházi betegélelmezés szerepe a kóros tápláltsági állapot létrejöttének kivédésében
32.  A magnéziumpótlás jelentősége a mindennapokban
33.  A magyar gyermekek életmódja
34.  A Magyar Táplálkozástudományi Társaság XXI. vándorgyűlése : Sopron, 1996. szeptember 26-28.
35.  Menekülés a "paradicsomba"? : pszichoterápia menekültekkel
36.  Mikrotápanyagokkal és esszenciális zsírsavakkal való ellátottság hatása a kognitív funkciókra
37.  Nemzetközi program a gyümölcs- és zöldségfogyasztás növelésére I. : 1. r., A gyümölcs és a zöldség jelentősége az ember egészségi állapotában: szakirodalmi áttekintés
38.  Nemzetközi program a gyümölcs- és zöldségfogyasztás növelésére I. : 2. r., A gyümölcs és a zöldség jelentősége az ember egészségi állapotában: szakirodalmi áttekintés
39.  Nemzetközi program a gyümölcs- és zöldségfogyasztás növelésére II. : "Az egészséges család" európai uniós projekt bemutatása
40.  Néhány gondolat a caries prevencióról
41.  Néhány táplálkozási faktor szerepe a testtömeg szabályozásában
42.  Szűrővizsgálatok congenitalis toxoplasmosis megelőzésére
43.  Sóból is megárt a sok
44.  Toxoplasmosis-szűrés eredményei terhességben
45.  Trichomoniasis csecsemőkorban
46.  Táplálkozás a terhesség és a szoptatás alatt
47.  Táplálkozás és zsíranyagcsere csecsemőkorban
48.  Táplálkozási ajánlások egészséges felnőttek számára
49.  Táplálkozási ajánlások egészséges felnőttek számára
50.  Táplálkozási tényezők szerepe a csecsemők Bifidus bactérium bélflórájának kialakításában és megőrzésében

  Mind kijelölve:         



<< 1 2 >>