Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
TÁPLÁLKOZÁSI VIZSGÁLATOK - Kapcsolódó tételek
<<
1
2
>>
1.
1-3 éves gyermekek komplex táplálkozási vizsgálata
2.
1-es típusú cukorbetegek energia- és tápanyagbevitelének multicentrikus vizsgálata
3.
1-es típusú cukorbetegségben megbetegedettek energia- és tápanyagbevitelének multicentrikus vizsgálata : táplálkozási adatfelvétel, tápanyagszámítás, adatfeldolgozás, gondozási adatok
4.
Alternatív fehérjével dúsított és hagyományos kenyér organoleptikus és tápanyagtartalom szerinti vizsgálata
5.
Annual Symposium of the European Academy of Nutritional Sciences : abstracts
6.
A betegek mesterséges táplálásával kapcsolatos klinikai auditok eredményei a Szegedi Tudományegyetem felnőtt betegeket ápoló egységein
7.
Bioelektromos impedancia elemzés (BIA) lehetőségei a vesebetegek (alul)tápláltságának felmérésében
8.
Bioinformatika az élelmiszergyártásban és a táplálkozástudományban
9.
Changes of alfa-chymotrypsin during enzymatic peptide modification
10.
Diéta hatása a patkány emésztőtraktusának baktériumaira
11.
Effect of single neonatal treatment with the soy bean phytosteroid, genistein on the sexual behavior of adult rats
12.
Egy egészségnap eredményei - tápláltságiállapot-vizsgálat Békés megye elmaradott kistérségeiben
13.
Egyes hazai felnőtt lakossági csoportok táplálkozási szokásainak vizsgálata
14.
Az "E-Harmónia" prevenciós program tápláltsági állapottal és táplálkozással kapcsolatos eredményei
15.
Az Első Magyarországi Reprezentatív Táplálkozási Vizsgálat: az eredmények áttekintése
16.
Az Első Magyarországi Reprezentatív Táplálkozási Vizsgálat: az eredmények áttekintése
17.
Environmental enrichment improved cognitive deficits more in peri-adolescent than in adult rats after postnatal monosodium glutamate treatment
18.
Felnőttek vasellátottságának jellemzői Magyarországon
19.
Fitinsavtartalom meghatározása különböző hazai élelmi- (diétás) rost forrásokból és a fermentáció során bekövetkező változásának tanulmányozása in vitro körülmények között
20.
Flavonoid aglycons in foods of plant origin : 1. [p.], Vegetables
21.
Flavonoid aglycons in foods of plant origin : 2. [p.], Fresh and dried fruits
22.
Flora margarin szubsztitúció hatása a zsíranyagcserére
23.
GYERE - Gyermekek Egészsége Program hatékonyságának vizsgálata 2-8. osztályos általános iskolás gyermekek körében
24.
A gyermek- és felnőttétkeztetés étrendjeinek táplálkozástudományi ellenőrzése Kisvárda városban és vonzáskörzetében
25.
Használt sütőzsiradék kezelésének vizsgálata a közétkeztetés és vendéglátás területén
26.
A használt sütőzsiradék minősítésének problémái
27.
A helyes táplálkozás kockázatcsökkentő szerepe a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében
28.
A hiperhomociszteinemia kivédése B-vitaminos kenyér fogyasztásával
29.
A hyperhomocysteinaemia és következményeinek népegészségügyi szintű korlátozása
30.
Húsipari kutatás-fejlesztési irányok
31.
Az idősek tápláltsági állapotának meghatározása a családorvosi praxisban
32.
The incidence of malnutrition between 1 and 5 years of age on the basis of the preventive primary care data
33.
A jódhiány egészségügyi jelentősége Magyarországon
34.
Kilenc-tizenkét éves gyermekek tápláltsági állapotának vizsgálati eredménye Békés megyében
35.
A kórházi betegélelmezés szerepe a kóros tápláltsági állapot kivédésében
36.
Lezárult a GYERE - Gyermekek Egészsége program Diósgyőrben
37.
A magyar felnőtt lakosság tej- és tejtermék-fogyasztása az Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat 2014 eredményei alapján
38.
A magyarországi táplálkozás jellemzői
39.
A maldigestio és a tápláltsági állapot felmérésének gyakorlati szempontjai
40.
Minőségbiztosítás az élelmezés- és táplálkozásegészségügyben
41.
Nem vízoldékony alimentárius komponensek immunológiai vizsgálata
42.
Nutritional important components of Rosa canina L. originating from various areas of Hungary
43.
Néptáplálkozás Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
44.
Néptáplálkozás, népegészség
45.
On evaluation and comparison of measurement methods with special reference to the meat and meat products : a review
46.
Optimális táplálkozási programban részesülő általános iskolás korú gyermekek tápláltsági és egészségi állapota
47.
Országos Reprezentatív Táplálkozásegészségügyi Szűrővizsgálat Középiskolákban című konferencia : 2001. május 17.
48.
Országos táplálkozás felmérés 1-3 éves korosztály körében
49.
Országos Táplálkozás- és Tápláltsági Állapot Vizsgálat - OTÁP2009. : 1. [r.], A magyar lakosság tápláltsági állapota
50.
Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat - OTÁP2009. : 2. [r]., A magyar lakosság energia- és makrotápanyag-bevitele
Mind kijelölve:
<<
1
2
>>
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI