Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

TÁPLÁLKOZÁSI VIZSGÁLATOK - Kapcsolódó tételek

<< 1 2 >>

1.  1-3 éves gyermekek komplex táplálkozási vizsgálata
2.  1-es típusú cukorbetegek energia- és tápanyagbevitelének multicentrikus vizsgálata
3.  1-es típusú cukorbetegségben megbetegedettek energia- és tápanyagbevitelének multicentrikus vizsgálata : táplálkozási adatfelvétel, tápanyagszámítás, adatfeldolgozás, gondozási adatok
4.  Alternatív fehérjével dúsított és hagyományos kenyér organoleptikus és tápanyagtartalom szerinti vizsgálata
5.  Annual Symposium of the European Academy of Nutritional Sciences : abstracts
6.  A betegek mesterséges táplálásával kapcsolatos klinikai auditok eredményei a Szegedi Tudományegyetem felnőtt betegeket ápoló egységein
7.  Bioelektromos impedancia elemzés (BIA) lehetőségei a vesebetegek (alul)tápláltságának felmérésében
8.  Bioinformatika az élelmiszergyártásban és a táplálkozástudományban
9.  Changes of alfa-chymotrypsin during enzymatic peptide modification
10.  Diéta hatása a patkány emésztőtraktusának baktériumaira
11.  Effect of single neonatal treatment with the soy bean phytosteroid, genistein on the sexual behavior of adult rats
12.  Egy egészségnap eredményei - tápláltságiállapot-vizsgálat Békés megye elmaradott kistérségeiben
13.  Egyes hazai felnőtt lakossági csoportok táplálkozási szokásainak vizsgálata
14.  Az "E-Harmónia" prevenciós program tápláltsági állapottal és táplálkozással kapcsolatos eredményei
15.  Az Első Magyarországi Reprezentatív Táplálkozási Vizsgálat: az eredmények áttekintése
16.  Az Első Magyarországi Reprezentatív Táplálkozási Vizsgálat: az eredmények áttekintése
17.  Environmental enrichment improved cognitive deficits more in peri-adolescent than in adult rats after postnatal monosodium glutamate treatment
18.  Felnőttek vasellátottságának jellemzői Magyarországon
19.  Fitinsavtartalom meghatározása különböző hazai élelmi- (diétás) rost forrásokból és a fermentáció során bekövetkező változásának tanulmányozása in vitro körülmények között
20.  Flavonoid aglycons in foods of plant origin : 1. [p.], Vegetables
21.  Flavonoid aglycons in foods of plant origin : 2. [p.], Fresh and dried fruits
22.  Flora margarin szubsztitúció hatása a zsíranyagcserére
23.  GYERE - Gyermekek Egészsége Program hatékonyságának vizsgálata 2-8. osztályos általános iskolás gyermekek körében
24.  A gyermek- és felnőttétkeztetés étrendjeinek táplálkozástudományi ellenőrzése Kisvárda városban és vonzáskörzetében
25.  Használt sütőzsiradék kezelésének vizsgálata a közétkeztetés és vendéglátás területén
26.  A használt sütőzsiradék minősítésének problémái
27.  A helyes táplálkozás kockázatcsökkentő szerepe a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében
28.  A hiperhomociszteinemia kivédése B-vitaminos kenyér fogyasztásával
29.  A hyperhomocysteinaemia és következményeinek népegészségügyi szintű korlátozása
30.  Húsipari kutatás-fejlesztési irányok
31.  Az idősek tápláltsági állapotának meghatározása a családorvosi praxisban
32.  The incidence of malnutrition between 1 and 5 years of age on the basis of the preventive primary care data
33.  A jódhiány egészségügyi jelentősége Magyarországon
34.  Kilenc-tizenkét éves gyermekek tápláltsági állapotának vizsgálati eredménye Békés megyében
35.  A kórházi betegélelmezés szerepe a kóros tápláltsági állapot kivédésében
36.  Lezárult a GYERE - Gyermekek Egészsége program Diósgyőrben
37.  A magyar felnőtt lakosság tej- és tejtermék-fogyasztása az Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat 2014 eredményei alapján
38.  A magyarországi táplálkozás jellemzői
39.  A maldigestio és a tápláltsági állapot felmérésének gyakorlati szempontjai
40.  Minőségbiztosítás az élelmezés- és táplálkozásegészségügyben
41.  Nem vízoldékony alimentárius komponensek immunológiai vizsgálata
42.  Nutritional important components of Rosa canina L. originating from various areas of Hungary
43.  Néptáplálkozás Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
44.  Néptáplálkozás, népegészség
45.  On evaluation and comparison of measurement methods with special reference to the meat and meat products : a review
46.  Optimális táplálkozási programban részesülő általános iskolás korú gyermekek tápláltsági és egészségi állapota
47.  Országos Reprezentatív Táplálkozásegészségügyi Szűrővizsgálat Középiskolákban című konferencia : 2001. május 17.
48.  Országos táplálkozás felmérés 1-3 éves korosztály körében
49.  Országos Táplálkozás- és Tápláltsági Állapot Vizsgálat - OTÁP2009. : 1. [r.], A magyar lakosság tápláltsági állapota
50.  Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat - OTÁP2009. : 2. [r]., A magyar lakosság energia- és makrotápanyag-bevitele

  Mind kijelölve:         



<< 1 2 >>