Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

TÁPLÁLKOZÁSI VIZSGÁLATOK - Kapcsolódó tételek

<< 1 2 >>

1.  1-3 éves gyermekek komplex táplálkozási vizsgálata
2.  1-es típusú cukorbetegek energia- és tápanyagbevitelének multicentrikus vizsgálata
3.  1-es típusú cukorbetegségben megbetegedettek energia- és tápanyagbevitelének multicentrikus vizsgálata : táplálkozási adatfelvétel, tápanyagszámítás, adatfeldolgozás, gondozási adatok
4.  Annual Symposium of the European Academy of Nutritional Sciences : abstracts
5.  A betegek mesterséges táplálásával kapcsolatos klinikai auditok eredményei a Szegedi Tudományegyetem felnőtt betegeket ápoló egységein
6.  Bioelektromos impedancia elemzés (BIA) lehetőségei a vesebetegek (alul)tápláltságának felmérésében
7.  Bioinformatika az élelmiszergyártásban és a táplálkozástudományban
8.  Changes of alfa-chymotrypsin during enzymatic peptide modification
9.  Diéta hatása a patkány emésztőtraktusának baktériumaira
10.  Effect of single neonatal treatment with the soy bean phytosteroid, genistein on the sexual behavior of adult rats
11.  Egy egészségnap eredményei - tápláltságiállapot-vizsgálat Békés megye elmaradott kistérségeiben
12.  Egyes hazai felnőtt lakossági csoportok táplálkozási szokásainak vizsgálata
13.  Az "E-Harmónia" prevenciós program tápláltsági állapottal és táplálkozással kapcsolatos eredményei
14.  Az Első Magyarországi Reprezentatív Táplálkozási Vizsgálat: az eredmények áttekintése
15.  Environmental enrichment improved cognitive deficits more in peri-adolescent than in adult rats after postnatal monosodium glutamate treatment
16.  Felnőttek vasellátottságának jellemzői Magyarországon
17.  Fitinsavtartalom meghatározása különböző hazai élelmi- (diétás) rost forrásokból és a fermentáció során bekövetkező változásának tanulmányozása in vitro körülmények között
18.  Flavonoid aglycons in foods of plant origin : 1. [p.], Vegetables
19.  Flavonoid aglycons in foods of plant origin : 2. [p.], Fresh and dried fruits
20.  Flora margarin szubsztitúció hatása a zsíranyagcserére
21.  GYERE - Gyermekek Egészsége Program hatékonyságának vizsgálata 2-8. osztályos általános iskolás gyermekek körében
22.  A gyermek- és felnőttétkeztetés étrendjeinek táplálkozástudományi ellenőrzése Kisvárda városban és vonzáskörzetében
23.  Használt sütőzsiradék kezelésének vizsgálata a közétkeztetés és vendéglátás területén
24.  A használt sütőzsiradék minősítésének problémái
25.  A helyes táplálkozás kockázatcsökkentő szerepe a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében
26.  A hiperhomociszteinemia kivédése B-vitaminos kenyér fogyasztásával
27.  A hyperhomocysteinaemia és következményeinek népegészségügyi szintű korlátozása
28.  Húsipari kutatás-fejlesztési irányok
29.  Az idősek tápláltsági állapotának meghatározása a családorvosi praxisban
30.  The incidence of malnutrition between 1 and 5 years of age on the basis of the preventive primary care data
31.  A jódhiány egészségügyi jelentősége Magyarországon
32.  Kilenc-tizenkét éves gyermekek tápláltsági állapotának vizsgálati eredménye Békés megyében
33.  A kórházi betegélelmezés szerepe a kóros tápláltsági állapot kivédésében
34.  Lezárult a GYERE - Gyermekek Egészsége program Diósgyőrben
35.  A magyar felnőtt lakosság tej- és tejtermék-fogyasztása az Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat 2014 eredményei alapján
36.  A magyarországi táplálkozás jellemzői
37.  A maldigestio és a tápláltsági állapot felmérésének gyakorlati szempontjai
38.  Minőségbiztosítás az élelmezés- és táplálkozásegészségügyben
39.  Nem vízoldékony alimentárius komponensek immunológiai vizsgálata
40.  Nutritional important components of Rosa canina L. originating from various areas of Hungary
41.  Néptáplálkozás Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
42.  Néptáplálkozás, népegészség
43.  On evaluation and comparison of measurement methods with special reference to the meat and meat products : a review
44.  Optimális táplálkozási programban részesülő általános iskolás korú gyermekek tápláltsági és egészségi állapota
45.  Országos Reprezentatív Táplálkozásegészségügyi Szűrővizsgálat Középiskolákban című konferencia : 2001. május 17.
46.  Országos táplálkozás felmérés 1-3 éves korosztály körében
47.  Országos Táplálkozás- és Tápláltsági Állapot Vizsgálat - OTÁP2009. : 1. [r.], A magyar lakosság tápláltsági állapota
48.  Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat - OTÁP2009. : 2. [r]., A magyar lakosság energia- és makrotápanyag-bevitele
49.  Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat - OTÁP2009. : 3. [r.], A magyar lakosság vitaminbevitele
50.  Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat - OTÁP2009. : 4. [r.], A magyar lakosság makroelem-bevitele

  Mind kijelölve:         



<< 1 2 >>