1. | | | Az atherosclerosissal összefüggő zsíranyagcserezavarok kezelése
|
2. | | | Beszámoló a III. Magyar Kardiovaszkuláris Konszenzus Konferenciáról
|
3. | | | Budapesti +Stroke adatbank (célkitűzések, metodika)
|
4. | | | A diabetes mellitus diétás kezelése
|
5. | | | Diákok javaslatai az iskolai étkeztetés reformja kapcsán
|
6. | | | Diétás kezelés májbetegségben
|
7. | | | Egészséges táplálkozás : a szív- és érrendszeri betegségek megelőzése
|
8. | | | Az egészséges táplálkozás és a daganatos betegségek megelőzése
|
9. | | | Az egészséges táplálkozásról
|
10. | | | Az elhízás diétás kezelése
|
11. | | | Az elhízás kezelése : korábbi és új lehetőségek
|
12. | | | Emlékezés Prof. Dr. Lindner Károlyra
|
13. | | | A felnőtt lakosság és a rizikópáciensek, kardiovaszkuláris betegek táplálkozási irányelveiről
|
14. | | | Felnőttek vasellátottságának jellemzői Magyarországon
|
15. | | | A glikémiás index ismeretének jelentősége a gyakorlatban
|
16. | | | Gyomorbetegségek és a Parádi kénes gyógyvíz
|
17. | | | Gyógyvizek az emésztőrendszeri panaszok és betegségek kezelésében
|
18. | | | A gyógyvizek szerepe a betegségek megelőzésében és gyógyításában
|
19. | | | Gyógyvizek szerepe a székrekedés kezelésében
|
20. | | | Gyógyvizek szerepe az epehólyag és az epeút-betegségek kezelésében
|
21. | | | Helyes táplálkozással az egészségért : Magyarország nemzeti táplálkozáspolitikájáról
|
22. | | | Háború, migráció, táplálkozás, tápláltsági állapot a volt Jugoszlávia területén a 20. század kilencvenes éveiben
|
23. | | | A magyarországi lakosság egy csoportjának táplálkozási vizsgálata 1992-1994 között
|
24. | | | A magyarországi élelmezés- és táplálkozáspolitika irányelvei
|
25. | | | A metabolikus szindróma terápiája
|
26. | | | A metabolikus x-szindróma és a táplálkozás
|
27. | | | Mit fogyasszon a cukorbeteg, különös tekintettel a 2-es típusú diabetesben gyakori súlytöbbletre?
|
28. | | | A nyomelemek szerepe a szervezetben, a pótlás lehetőségei
|
29. | | | Néhány gondolat az elhízásról és kezeléséről
|
30. | | | Syncumar és táplálkozás - táplálkozási ajánlások Syncumart szedőknek
|
31. | | | Szív- és érbetegségek kockázatának csökkentése - táplálkozási irányelvek
|
32. | | | A szív- és érrendszeri betegségek megelőzése egészséges táplálkozással
|
33. | | | Terhes nők energia- és tápanyagellátottságának nyomon követése
|
34. | | | A táplálkozás fő irányelvei a szív- és érbetegségek megelőzése érdekében
|
35. | | | Táplálkozás és környezet
|
36. | | | Táplálkozási ajánlások egészségeseknek és fokozott kockázat esetén
|
37. | | | Táplálkozási ajánlások egészségeseknek, és fokozott kockázat esetén
|
38. | | | A Táplálkozási Fórum kérdőíves vizsgálatának eredményei
|
39. | | | Táplálkozási tényezők és szájüreg rosszindulatú daganatai
|
40. | | | Táplálkozási vizsgálat Magyarországon, 2003-2004
|
41. | | | Táplálkozási vizsgálat Magyarországon, 2003-2004. : mikrotápanyagok: vitaminok
|
42. | | | Táplálkozási vizsgálat Magyarországon, 2003-2004 : ásványi sók
|
43. | | | A tápláltsági állapot vizsgálata, értékelése
|
44. | | | A túlsúly és elhízás, valamint a daganatos kockázat
|
45. | | | A vitaminokról
|
46. | | | Élelmezés- és táplálkozáspolitika Magyarországon
|
47. | | | Az élelmiszerek és a táplálkozás közegészségügyi hatása
|
48. | | | Összefoglalás a III. Magyar Kardiovaszkuláris Konszenzus Konferencia ajánlásairól
|
49. | | | Összefoglalás a IV. Magyar Kardiovaszkuláris Konszenzus Konferencia ajánlásairól
|