Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Tďż˝PLďż˝LKOZďż˝STUDOMďż˝NY - Kapcsolódó tételek
1.
Aminosavak és biogén aminok analízise a táplálkozástudomány szolgálatában
2.
Antioxidants in Selected Foods and Beverages and their Role in Prevention of Diseases
3.
Beszámoló a Három Ország 15. Online Táplálkozástudományi Konferenciájáról : Dreiländertagung der DGE, ÖGE und SGE, 2020. November 19-20.
4.
Dr. Soós Aladár - a magyar dietetikai rendszer megalapítója
5.
A fruktóz története
6.
A gyermekgyógyászati táplálkozástudomány kihívásai a XXI. század elején
7.
Hazai állásfoglalás: a növényi alapú étrendek táplálkozástudományi megítélése
8.
A humán klinikai vizsgálat, mint módszer szerepe, helye és gyakorlati tapasztalatai a táplálkozástudományi kutatásokban
9.
In vitro humán emésztési modellek alkalmazása a táplálkozástudomány területén
10.
Kókusz- és pálmazsír
11.
A megújuló táplálkozástudomány
12.
Mikroműanyag: új veszélyforrás
13.
Az OGYÉI szerepvállalása a pandémia és táplálkozástudomány tükrében : aktualitások az élelmezés- és táplálkozástudomány területéről
14.
Pápai Páriz Ferenc életműve a táplálkozástudomány és a dietetika nézőpontjából
15.
Soós Aladár professzor munkássága a modern táplálkozástudomány perspektívájából
16.
Szemelvények a lakosság 2019. évi tápláltságiállapot-vizsgálatainak eredményeiből : aktualitások az élelmezés- és táplálkozástudomány területéről
17.
Táplálkozásgenomika jelene és jövője
18.
A táplálkozástudomány aktuális kihívásai
19.
Élelmezés és táplálkozás-egészségtan
20.
Életfa Program a Magyar Táplálkozástudományi Társaság Vándorgyűlésén : Balatonöszöd, 2012. október 4-6.
21.
Az őszi búza ásványianyagtartalmának értékelése az új vizsgálatok tükrében/eredményeként
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI