1. | | | 10 dolog, amit a cseresznyéről tudni kell
|
2. | | | 10 dolog, amit a csírákról tudni kell
|
3. | | | 10 dolog, amit a cékláról tudni kell
|
4. | | | 10 dolog, amit a datolyáról tudni kell
|
5. | | | 10 dolog, amit a kajszibarackról tudni kell
|
6. | | | 10 dolog, amit a kukoricáról tudni kell
|
7. | | | 10 dolog, amit a kávéról tudni kell
|
8. | | | 10 dolog, amit a lencséről tudni kell
|
9. | | | 10 dolog, amit a naspolyáról tudni kell
|
10. | | | 10 dolog, amit a szamócáról tudni kell
|
11. | | | Az adherenciáról : 9. r., Gyógyszer-élelmiszer interakciók, funkcionális táplálkozás
|
12. | | | Az allergiás gyulladás egyes biológiai markereinek alkalmazása a táplálkozási allergiák diagnosztikájában
|
13. | | | Az amaránt szerepe az egészséges és gyógyító táplálkozásban
|
14. | | | Analysis of Campylobacter jejuni isolates of various sources for loci associated with Guillain-Barré syndrome
|
15. | | | Aptamerek - az antitestek lehetséges alternatívái
|
16. | | | Beneficial properties of black radish root (Raphanus sativus L. var. niger) squeezed juice in hyperlipidemic rats : biochemical and chemiluminescence measurements
|
17. | | | Bevezetés a táplálásterápiába: tápanyagok, energia- és tápanyagigény
|
18. | | | Biotechnológiailag kezelt állatok mint élelemforrások
|
19. | | | Biotermék - mint új minőségi követelmény
|
20. | | | Ciprofloxacin-tej interakció in vitro vizsgálata LC-MS módszerrel
|
21. | | | Csokoládé revízió? : mit ír az irodalom a kakaóbabról?
|
22. | | | Csökkentett szénhidráttartalmú termékek beltartalmi értékeinek és népszerűségének vizsgálata
|
23. | | | A diagnózis: táplálékallergia?
|
24. | | | Dióhéjban az olajos magvakról
|
25. | | | Effects of the growing methods and conditions on the lycopene content of tomato fruits
|
26. | | | Egyes táplálékkiegészítők, elsősorban sókat és vitaminokat tartalmazó készítmények hatásának vizsgálata
|
27. | | | Az egészséges táplálkozásról
|
28. | | | Az elhízás egészségügyi következményei
|
29. | | | Ellenjavallata-e az alimentaris tojásallergia a mumps-kanyaró-morbilli elleni védőoltásnak?
|
30. | | | Energiát nem szolgáltató mesterséges zsír az olestra
|
31. | | | Az erdő gyakoribb mellékhaszonvétel termékei és közjóléti hatásuk
|
32. | | | Fejezetek a gyógyszertan köréből
|
33. | | | The food safety issue and the consumer behaviour in a transition economy : a case study of Hungary
|
34. | | | A funkcionális élelmiszerekben rejlő lehetőségek - nem minden ártalmas, ami feldolgozott élelmiszer
|
35. | | | Genetic determination of maturation processes in climacteric fruits : a review
|
36. | | | Grépfrút dzsúsz-gyógyszer interakció : irodalmi áttekintés
|
37. | | | Grépfrútlé és gyógyszerek
|
38. | | | A gyermekkori táplálékallergia prevenciója : prevenciós modell bemutatása
|
39. | | | Gyógyhatású táplálékok, étrendkiegészítők, funkcionális élelmiszerek
|
40. | | | A gyógyszer és a táplálék kölcsönhatásának dietetikai vonatkozásai
|
41. | | | Gyógyszer-táplálék interakciók
|
42. | | | Gyógyszer-élelmiszer kölcsönhatások
|
43. | | | A gyógyszer-étel interakciók : ha ételek keresztezik a gyógyszerek útját...
|
44. | | | A hajtatott zöldségek minősége
|
45. | | | Három molekula - három anaphylaxia
|
46. | | | Immunoassay method for detection of histamine in foods
|
47. | | | In situ citokin-mRNS-hibridizáció és immunhisztokémiai markerek expressziója coeliakiás és ételallergiás gyermekek duodenum-nyálkahártyájában
|
48. | | | Interferon-gamma és interleukin-4 expressziója ételallergiás gyermekek vékonybél-nyálkahártyájában
|
49. | | | Az internet hatása a magyar élelmiszerfogyasztók tájékozódására az egészség-tudatosság szempontjából
|
50. | | | Az intestinalis immunrendszer szerepe a táplálékallergia kialakulásában
|